baaajs tråkigt @ work

Hur gammal är du om fem år? - 26

Vem ringde du senast? - Johanna

Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta

När vaknade du i dag? - 05.00

Hur stor är din säng? - 180x200.

Hur många kuddar har du i sängen? - Fem

Tycker du om kaffe? - Älskar

Sover du på någon särskild sida? - Jajmen, höger

Kan du spela poker?
- nä.

Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, några ungerska ord

Vad har du närmast dig just nu som är rött? - 3 delade hjärtan

Har du fått fortkörningsböter någon gång? - Nej.

Dansar du i bilen? - Det händer ibland.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - en lapp till min kollega, men mailade istället

Vad är det för färg på din tandborste? - grön/vit

Vem ringer du när du är arg/ledsen? - mamma, vänner, killen

Hur gammal är din pappa? - 52

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? - Massor, tatuera mig, resa utomlands

Vad har du haft för husdjur under ditt liv? - Hamster, möss, häst, hund, katt, vandrade pinnar, fiskar

Kan du åka slalom? - Åh nej, absolut inte.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? - ögonen

Är det viktigt att fira födelsedagar? - Ja

Vad gör dig glad? - Min familj, Djuren, Vännerna & pojken min

Vad ska du göra i helgen? - firar mamma som fyller år

Vad har du för laster? - vet inte vilket jag ska välja ;)




2012-04-30

Godmorgon :)

I fredags efter jobbet åkte vi bara hem och tog det lugnt :)

I lördags vaknade vi upp tidigt till en strålande sol. Så gav katterna mat fixade kaffe , öppnade dörren och katterna sprang ut.. Synd bara att det blåste.. Runt 12 tiden åkte vi till dannes föräldrar och rastade boss.. Senare begav vi oss till Morfar som fyllde 77 år, firade honom med familjen , senare åkte vi till centrum mötte upp therese och henke, åkte hem igen och satt ute en stund, sen grillade vi lite gott m.m :) Senare in på kvällen begav vi oss ner till 3 kr..Sällskapet gjorde det trevligt.. Men hade annars hellre suttit kvar hemma :)

Igår gjorde vi inte mkt, höll på med tomten och var bara ute och höll igång ;)

Nu måste jag jobba, är ju inte full styrka idag.. så måste jobba på nu ;)

CIAO


2012-04-27

Godmorgon.

Igår efter jobbet åkte vi hem och bara myste, åt lite middag och kollade på film sen var det ju BB vid 10 och sen vid 11 kröp vi som vanligt ner i sängen..

Idag blev det en timmes sovmorgon, så idag blir det jobb framn till 18.. menmen, dagarna går ju fort.. Ringer ju på en del ;) och vilken värme det var idag när jag och baby åkte till jobbet :) hoppas på detta fina väder till helgen också..

Nu ska jag jobba på.. har inte så mycket mer att skrva

SÅÅÅÅ CIAO


2012-04-26

Morgon :)

Igår efter jobbet så begav vi oss till Arninge och storhandlade på Willys, plockade sen upp japanen i centrum och begav oss hemåt.. Tände en lite brasa och betalade räkningar.. Sen så åt vi lite middag och sen satt vi alla 3 bara i soffan och myste..

Köpte ju en ny mobil igår, så vi satt och pillade lite på den, la in nya låtar och så :)
Och vid 10 började BB så vi myste vidare i soffan och kollade på de och vid 23 kom japans man och hämtade henne och jag och danne kröp ner i sängen.. .

Idag är inget planerat.. Lär bara bli att åka hem och inte göra ngt.. :P skulle behöva städa.. men får la bli till helgen ;)

nu ska jag fortsätta jobba, även om det icke ringer på så mkt.. Menmen, hoppas denna dag GÅR fort..

PÖSS



2012-04-25

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade vi till på donken och danne bjöd mig på middag :) vidare hem , fixade oss lite och begav oss till gustav vasa skolan för föreningsmöte :) var där i ca 2 timmar, sen åkte vi hem och kröp ner i soffan och inväntade BB, efter det var det sängdags ..

Idag är det job till 17, därefter ska jag och älskling åka till arninge för att storhandla m.m , sen blir det hem och laga ngn god middag och sen mysa ner  i soffan :)

Nu ska jag jobba på, så vi höööres :D

PÖSS


2012-04-24

Godmoooorgon :D

Igår efter jobbet så väntade jag in pappa och vi åkte mot vallentuna, stannade i centrum för att handla hem lite till dom, sen begav vi oss hem :) mamma var redan hemma så vi umgicks och lagade mat medans pappa & Jonte var på träning..

Efter middagen tog vi oss en kaffe och satte oss i soffan och kollade på tv, runt 7 tiden kom Japan upp dit, hon hade varit i åkersberga och gjort sina naglar. Dom var super snygga :D Satt hos mamma ett tag, sen kom jonte och far hem, satt och pratade lite innan Danne kom och hämta upp mig och japan och vi åkte vidare hem...

Umgick och kollade tv och såklart BB vid 10, runt 11 kom hennes mamma och hämtade henne och vi gick och sov..

Idag blir det ngt möte med alla husen i vårt område vid 7-tiden.. har glömt bort vad det heter, haha.. men det ska vi iaf göra idag.. och imorgon är det LÖÖÖÖN.. så jevla nice :D

Nu ska jag ta mig en STOR kopp kaffe,

PÖSS


2012-04-23

Godmooorgon :)

Efter jobbet i lördags åkte vi hem, efter n stund kom Dannes föräldrar förbi och mamma kom strax därefter.. VI alla tog en kaffe och snackade lite.. Vinkade av dom efter en stund och vi började med middagen, sen låg vi bara i soffan resten av kvällen och kollade på filmer :)

Söndagen ringde min syster och väckte mig.. Kl var då tjugo över elva.. så det var bara att kliva ipp och fixa kaffe, efter en stund kom hon och zeb på fyrhjulingen deras.. Så vi tog en kaffe och snackade lite skit :) när dom hade åkt så la vi oss i soffan igen och kollade på film.. Blev bara en myspys söndag igår.. och såklart BB live vid 21. :)

Idag är det jobb som gäller, sen bara hem och ta det lungt :D

höres,
CIAO


2012-04-21

Godmorgon :))

Igår efter jobbet stannade vi till vid pizzeran och beställde med oss lite mat hem , blev kebab för Danne och en ost&skinksallad för lilla mig :) Vidare hem igen där katterna fick mat, och när danne var ute och kom in igen så smet katterna ut, så dom fick vara ute.. Så vi åt och kolladet ett avsnitt.. Sen ville dom komma in och jaaa, dom var jätte blöta och smutsiga..

Efter en kopp kaffe och lite chill i soffan fortsatte vi med att tapetsera.. vid ca 11 tiden igår var det klart.. och fan så nöjd jag är, är verkligen super fint :)

Ska bara finslippas lite och måla lite mer vitt, annars är det perfekt :)

När vi var klara med allt så kröp vi ner i sängne och somnade,

Idag är det jobb fram till 14, därefter blir det nog bara att åka hem och mysa, mamma kanske kommer förbi en sväng... Annars ska bara jag och danne ha en hemmakväll :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en macka, är ju lite hungrig..

höres, pöss


2012-04-20

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så begav vi oss till arninge för att köpa en till tapetrulle... Blev också en ny gardinstång :)

Vidare hem , lagade lite mat på resterna som blev över, tog oss en kaffe och slappade lite i  soffan.. Katterna var ute helt ensamma igår, såå duktiiga.. sen satt dom och skrek vid dörren när dom ville in .

Efter lite chillpaus så började vi tapetsera igen, är snart klara :)) Blir skita snyggt... bilder kommer upp när det är klart :D

Vid ca kvart i 10 började vi fixa i ordning oh avsluta för dagen, sen kröp vi båda ner i soffan till BB och bara tog det lugnt :)

Idag blir det bara att åka hem, äta ngn god middag, fixa det sista, upp med dom nya fodrena och sen kl 20.00 är det tv som gäller fram till 23.00 sen blir det nog att sooova, då det är jobb imorgon =/ menmen, sen får jag helg iaf :)

Nu ska jag snart börja jobba, har läst igenom alla bloggar och kollat runt på internet.. Så aah, har 3 skavller som man kanske ska ta och läsa ;)

PÖSS


2012-04-19

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så plockade vi upp japan och for vidare hem till oss, där släppte danne av oss och åkte vidare till sina päron då han skulle meka med min bil :) så jag och japan gör lite middag, tar oss 2 koppar kaffe och sätter oss i soffan och kollar film :) När älsklingen kom hem så gick han ut och målade det sista på fodrena sen satt vi alla 3 i soffan och bara umgicks och snackade skit :)

Sen vid 10 var det ju BB och efter BB kom japans man och hämtade henne och jag och baby kröp ner i sängen och somnade :)

idag är det jobb, sen en tur till arninge för att köpa en tapetrulle till, sen hem, äta ngn middag och sen fortsätta att tapetsera :D det är planerna för idag :))

Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe och vakna lite till liv, sååå aahh... Höres sen :D


Pöss


2012-04-18

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så åkte vi hem, stannde först till på ica och handlade hem lite , vidare hem igen där älsklingen gjorde middag till sig och jag en sallad åt mig.. Vi tog en kaffe och chillade lite innan vi fortsatte med köket, rev ner alla listor och tog ut till stora gäststugan där vi stog och målade alla foder.. Fan vad snyggt det blir :)

Sen vidare in och tapetsera lite till... Vi tar lite i taget och fan så snyggt det kommer att bli ;)

Sen kröp vi båda ner i soffan och kollade på BB...

Idag efter jobbet så ska baby hem till sina päron och fixa med min bil och jag ska leka med Japanen :))

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe


CIAO


2012-04-17

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så släppte danne av mig hos Donya, där fick jag mina naglar gjorda, blev en super fin färg.. Lite babyblå med glitter i .. Skit snygga :D

Sen när jag var klar där så kom danne och plockade upp mig och vi åkte hemåt, väl hemma gav vi djuren mat och jag började med middagen som blev bacon + broccoligratäng, gott :))

Efter middagen tog vi oss en kopp kaffe, sen började vi tapetsera hemma.. För att vara första gången så var vi faktiskt rätt grymma ;) haha... Men vid ca halv 10, tog jag en dusch och gjorde mig iordning för kvällen + bb.. Och efter bb så kröp vi ner í sängen och somnade :))

Idag vet jag icke vad jag ska göra... Blir nog bara att åka hem efter jobbet och ta det lugnt.. Är tisdag idag och man känner sig lite seg.. Tycker att tisdagen är den drygaste dagen på veckan.. Men snart är det osndag.. sen är det helt plötsligt helg ;D

Börjar ju jobba vid 7 så då ska jag gå och fixa kaffemaskiner m.m.. Men vi höres senare, ska ta och dricka upp mitt te innan jag sätter igång ;)

Ha det gött


2012-04-16

Godmorgon :))

Var ett tag sen nu, men har haft semester och varit sjuk :(

Men iaf, hade en toppen vecka m. familjen i funäs :D Bara umgicks och hade det trevligt.. En underbar vecka som sagt..
Skulle egentligen börjat jobba igen på torsdagen förra veckan.... Men då kom tyvärr febern tillbaka så var hemma torsdag + fredag..

Men är iaf tillbaka på jobbet igen, denna vecka är man tidig + jobbar måndag - lördag :)

Idag efter jobbet ska jag till Donya och fixa naglarna.. sen blir det hem och tapetsera :D

Nää nu ska jag jobba på..


Ha det gött


låt

I hela mitt liv har jag hört en sång
En vaggvisa du sjöng en gång
I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp
I hela mitt liv har jag hört en sång
En sång min mamma sjöng en gång
I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Det fanns ett ljus som aldrig släcks
i sångerna från min uppväxt
I hela mitt liv har jag litat på min tur
men det här kan jag aldrig slingra mig ur

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

Så nu tänker vi på resor, Vita nätter, Ian Curtis
Är du Michael Jackson eller Michael Bolton
Är du Pepsi har du Kola
är du lönsam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar
Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker

Åh baby var har du varit
vi har redan tänt på grillen
vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer
och som aldrig kommer att hända
Det är bara en vag känsla
av att någonting gått förlorat
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet
Längre har vi inte kommit

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort



2012-04-03

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi först hem, jag bytte om, slog in japans presenter och åkte vidare hem till henne, gav henne presenterna och var där en kort stund :) Vad kul att hon blev glad över det hon fick + vi ska ta en dag med middag,bio och lite shopping också ;) Iaf.. Vidare till massagen, var helt underbart... Det behövdes efter 4 veckor, så nu känner jag mig bra i ryggen igen =)

Tillbaka till Japan efter massagen, där bjöds det på mycket trevligheter, var kul att få vara med och fira hennes dag :D

Vidare hem senare på kvällen där packade jag och fixade, sen gosade jag och älsklingen ner oss i soffan och kollade på svensson svenssons filmen, därefter var det ju bb och sen la vi oss och sov :)

Idag blir det att göra lite äranden efter jobbet sen ska jag bege mig hemåt till mamma och pappa för imorgon beger vi oss upp till fjäääällen :D en vecka, ska bli super skönt..

Nu ska jag ta mig en kaffe och sen fixa köket, och hoppas att denna dag går fort iaf ..

Ha det gött


2012-04-02

Godmorgon :))

I fredags efter jobbet så åkte vi bara hem och hade en mysfredag, lördag så vaknade vi upp vid tjugo över 8 halv 9 så gick upp och fixade kaffe m.m :) Sen satt vi i soffan och umgicks, kollade på en film :)

Lite senare under lördagen så tog jag en dusch och packade väskan och begav mig först till Syster Sandra på en kaffe och lite snack, därefter åkte jag till Johannas jobb och hämtade henne sen upp till mamma och pappa på en fika :) Sen vidare hem till henne efter en shopping först i cenrum..

Väl hos henne så kollar vi lite film och bara umgås, äter sen en god middag som hennes far gjorde.. Det var hans köttgryta med en super god sallad :))

Senare in på kvällen efter filmer och mys så kröp vi ner i sängen och somnade..

Vaknade upp ganska tidigt på söndagen, åt lite frukost och kollade 2 filmer.. Runt halv 3 begav jag mig hemåt som blev tvättning,städning och matlagning :) sen hade jag bara en myskväll med min baby <3

Idag blir det att först att åka hem , byta om och ta min bil till Japan, hon fyller år idag :D Så blir att fira henne lite innan sen kl 5 ska jag till Fia och få massage, därefter ska jag tillbaka till Johanna en sväng sen blir det att åka hem och fortsätta packa då jag på onsdag beger mig med familjen till Funäs :)

Nu ska jag gå och fixa i köket ;)


PÖSS

 <3