v. 36

 

Från och med nu går   de flesta på kontroller en gång i veckan eller varannan vecka. Är detta din   första graviditet har barnet förmodligen fixeras sig i bäckenöppningen nu. Magen   sjunker ner och det blir lättare att andas men du kanske behöver kissa  oftare.


Nattsömnen blir ofta avbruten då du behöver ändra   läge med kroppen. I boken Mammapraktikan kan man bland annat läsa om praktiska   sovställningar för höggravida. Passa annars på att fråga din barnmorska vid   nästa besök. Det kan hända att du även drömmer mycket och att drömmarna   är ovanligt livliga. Många är de tankar som du bearbetar inför förlossningen och   den nya familjen. 

Barnet är i princip helt fullgånget och väger ca 2,8 kg. Längden är ungefär 34 cm från huvud till stjärt. De   sista veckorna ska barnet äta upp sig för att klara livet utanför livmodern. Vid   det här laget har du märkt att barnets rörelser har förändrats, vilket   beror på att det är trångt i livmodern. Du känner antagligen bara benen   och fötterna som sparkar, huvudet som studsar mot bäckenbotten och armarna med   svagare rörelser. Dock brukar rörelserna upplevas som kraftfullare och   tydligare. Ofta kan man se konturerna av en armbåge eller häl som putar ut   mot huden. Även om rörelserna ändrar karaktär bör ingen dag förflyta utan   några livstecken från barnet. Kontakta din MVC inom 72timmar om   rörelserna minskar i antal. De sista veckorna kan vara tröttsamma. Ditt barn   kommer att vara tre gånger så tungt vid födseln jämfört med vad det var i v.28.

 

 


2013-11-30

Halloj :)
 
Då var man på jobbet då :)
 
Morgonen startade såklart med en drivein på mcdonalds för frukost :)
 
Vidare till jobbet, gjorde iordning kaffe åt tina och mig :)
 
Vi har julpyntat jobbets gran också :) haha, så tiden har gott väääldigt fort:) bara 3 timmar kvar
 
Idag ska jag efter jobbet plocka upp emma och elin och åka till täby c och julshoppa :)
 
sen ska jag hem till min älskling och bara mysa ! <3
 
Idag gick vi in i v. 36 :)
 
trevlig lördag alla goa <3


2013-11-29

Hej :)
 
Nu kan jag äntligen blogga.. Vet inte vad felet har varit idag..Men har int e kommit in. Datorn har hängt sig. varit en riktigt knas dag,...
 
Igår efter jobbet så åkte vi en sväng till Väsby c och lämnade in vårt ps3 och lite spel. Var så länge sen vi var i väsby. Så vi såg att dom öppnat en mysig liten resturang. Där du kunde välja allt ifrån husmankost till pizza.. Så jag bjöd älsklinge på middag.. Både han och jag tog en kebabtallrik :D

Var riktigt bra mat och god mat.. Så där blir det nog att vi besöker igen :)
 
Sen vidare hem och kolla båda avsnitten av PH vi missat och arga snickarn.. Därefter kröp vi ner i sängne och sov ca 2 timmar.
 
Och jag som är VÄRLDENS bästa flickvän erbjöd mig att följa med danne till täby c för dom hade nattöppet och man hade chansen att hämta ut sitt ps4. Så vi slapp göra det idag.. :)
 
och det kan jag nog vara glad över. För idag LÄR det vara fullproppat.. Så jag satt i bilen med min mysiga OP och sov :D
 
Så idag har jag varit LITE övertrött, men på det postitva :) jag är glad och mår bra idag :D har också en hickade och buffande bebis i magen <3
 
Så nu önskar jag er alla en trevlig helg och förbereder mig inför min jobbdag imorgon och en spelkväll med baby idag <3
 
KRAM
 jag är så lycklig.. Jag har bra vänner, en underbar familj och en sambo som finns till för mig i alla stunder <3 Älskar er
 


2013-11-28

Halloj :)
 
Igår efter jobbet så åkte vi hem, gjordet det vi alltid gör. Ger djuren mat, ut med djuren, laga middag , duscha och sen begav vi oss till vallentuna där vi skulle fira Lasse och Kusin :)
 
Var mycket trevligt. det bjöds på tårta kaffe och lite julgodis :) var riktigt mysigt! Satt där itll va kvart i 9 och då var det dags att åka hem.. Väl hemma så fixade vi oss i ordning för kvällen och gosade ner oss i sängen.
 
Somande på 2 röda. Men inatt har jag knappt sovit. Har fått en sån jäkla halsbränna så vaknade upp ofta och var tvungen att gå upp då det kändes som att jag inte kudne andas. Sen krypa ner och sen upp igen för att besöka toan..
 
Haha jag älskar att ha en liten bebismage men just nu är jag bara SÅ trött och vill ha vår lilla bebis här <3
 
 
Nu behöver jag ta mig en kopp kaffe för att vakna till liv :)!
 
Kramkram
 
 


2013-11-27

Halloj :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag och Älskling och storhandlade på ICA maxi här vid jobbet :)
 
Det är ju liiite farligt att handla på ICA maxi, då dom inte bara har mat utan en massa annat fint, som fina plädar, kuddar mm :) Men höll mig i kragen och handlade bara mat i går :)
Ska ju åka iväg i helgen och julhandla :) + julpynta .. Om jag längtar!
 
efter vi var klara åkte vi hem, packade upp alla varor, gav djuren mat, ut med dom och sen vidare hem till dannes föräldrar där vi blev bjudna på middag :)
 
Fikade och hade det trevligt innan vi åkte hem och kollade avsnittet av paradisehotel.. Därefter gosade vi ner oss i sängen. Bebis hade lite kalas igår så hade lite svårt att somna. :) menmen, snart har vi vårt lilla mirakel här <3
 
 
Idag blir det nog en snabb sväng till Täby c för att lämna in ps3 och lite spel och sen ska vi åka till Vallentuna till min moster och fira min kusin och lasse :) Ska bli trevligt !
 
Nu ska jag jobba på :)

KRAMKRAM
 


2013-11-26

Halloj :)
 
Igår efter jobbet så åkte vi hem.. Kvällen spenderades i soffan och once upon a time..
 
Sen tog jag en dusch och därefter kröp vi ner i sängen och jag somnade på en gång ;)
 
Är så skönt att bara få komma hem, sätta på sig mjukisar ta av sig bh och sätta på sig en stoor tröja.. Älskart! :)
 
Idag blir det nog samma. Åka hem och bara mysa
 
Nu ska jag jobba på!
 
kramkram


v. 35

Det är inte   ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet.  Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att   vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir   större. 

 Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till   stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att   mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis   helt färdiga. Risken för  andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre   jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av  alla barn som förds i  denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och    ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela  livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.
 
 


2013-11-25

Godmorgon :)
 
Då var man tillbaka efter en underbar helg.
 
har dock fått varit utan min karl nästan hela helgen då han har haft inventering på jobbet och vart även inkallad att jobba igår.
 
Så min helg har varit i fredags var vi och fira elin. Vi satt och snackade en massa och bara umgicks, satt där till efter 10.. var SÅ trött så vinkade av tjejerna och åkte hem och la mig.
 
Lördagen så vaknade jag upp vid halv 11 , gickupp och åt frukost. slappade ett tag innan jag åkte förbi syster på en snabbkaffe , pussade på bebisarna och hälsade på deras hund :)
 
Sen åtke jag vidare hem till mamma. Planerna var att vi skulle åka till arninge men vi skippade det och var bara hemma hos dom hela dagen. och till middag beställde vi kina mat och underbara mamma hade bakat en smulpaj till efterrätt :)
 
På kvällen kollade på på twilight och bara myste innan jag åkte hem till min älskling och gosade ner oss i sängen..
 
igår var danne tvungen att åka in och jobba igen. så jag åkte över till syster Sandra och var där till eftermiddagen. sen åkte jag till vallentuna och rastade mamma och pappas hundar. Gick sen över till min moster och där blev jag kvar i någon timme :) Blev bjuden på lite mat också :) Mycket trevligt..
 
Sen så hann mamma och bror komma hem så gick över och sa hej inna jag åkte hem och där tände jag en mysig brasa och gosade ner mig i soffan framför tvn. och vid halv 9 kom älskling hem och vi myste lite innan det var dags att gå och sova.
 
Så nu är det en LÅÅNG vecka. Jobbar även lördag.
 
Menmen, jag har fortfarande den där jäkla förkylningen kvar. men annars så mår både jag och bebis super fint <3 vi växer och närmare oss BF :) <3
 
 
 


2013-11-22

Halloj :)
 
Igår efter jobbet blev det att stanna och handla hemlite :)
 
Väl hemma så hade älskling dammsugit och fixat tvätten så jag byte ut handdukarna och fixade lite :)
 
Han och hans föräldrar hade åkt till bauhas som hade nyöppning i väsbý. Så nu har vi äntligen köpt en ny duschkabin :) Så jag hoppas den kan komma upp på söndag :)
 
Älskling kom väl hem runt halv 9 så vi kollade ett avsnitt av en serie och därefter gosade vi ner oss i sängen :)
 
idag efter jobbet så ska vi hem till Dannes mamma och äta middag sen ska jag iväg och fira min vän Elin som fyllde år i onsdags :) Så vi ska dit och umgås bara nära vänner , sen ska dom ut och då åker jag hem och gosar med älsklingen <3
 
Nu ska jag jobba på!!

trevlig helg <3


2013-11-21

Halloj :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag hem, plockade upp älskling och vi åkte vidare hem till Elin och firade henne :) Det bjöds på fika :) Mycket trevligt..
 
Åkte sen hem och kollade avsnittet av arga snickarn.. Sen gosade vi ner oss i sängen och somnade..
 
Redan torsdag idag. Herregud. Känns som tisdag, pgav att man var hemma och va sjuk. Men det är skönt. Snart helg :)
 
Älskling ska inventera i helgen så jag åker över till mor min på lördag och vi bestämde oss för att äta kina :) Mycket trevligt! Ska nog också försöka åka och hälsa på Sysrer Sandra och bebisarna :)
 
Nu ska jag jobba på :D KRAMKRAM


v. 34

Barnet är ca 32 cm långt från huvud till stjärt och vikten   ungefär 2,3 kg. Det kan skilja på ljus och mörker. Om solen skulle lysa på   magen kommer barnet att bada i ett rött sken. Naglarna på de pyttesmå   fingertopparna är vassa. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med   sitt immunförsvar. Det är för stort att flyta omkring i fostervattnet och   rörelserna blir större och långsammare. Ibland kan en del barn fixera huvudet i   denna vecka, det vill säga lägga sig tillrätta i bäckenöppningen. Ungefär   3-4% av alla barn lägger sig med stjärten eller benen ned mot bäckenöppningen   s.k. sätesbjudning/fotbjudning. Då är det möjligt att en läkare   försöker få fostret att vända sig rätt i livmodern, men det sker först i vecka   37 och kallas yttre vändning. Läkaren försöker då genom försiktig massage av   buken förmå barnet att göra en kullerbytta i magen. Detta sker i regel på   sjukhus under övervakning av mor och barn. Är det tvillingar som ni väntar   kanske bara ett av barnen lägger sig med huvudet mot bäckenöppningen, medan   syskonet lägger sig intill.
 
 


2013-11-20

Halloj :)
 
Då var man tillbaka på jobbet..
 
Har sen i söndags legat hemma och varit sjuk .. Hosta och en rejäl förkylning :(
 
Hostan är dock kvar. Men inte lika jobbig som den varit.. Men nu vill jag bara bli frisk. Otroligt jobbigt om nätterna då man redan sover dåligt.. Menmen, om några veckor har vi vår lilla bebis här <3 Känns helt overkligt..
 
har inte gjort mycket.. har bara tagit det lugnt. var igår hos BM. Allt såg jätte bra ut. Bebis hjärta slog lite fortare än vanligt. Men det var ingen fara.
 
Har inte många dagar kvar att jobba heller.. Dagarna räknas ner och snart går jag på mammaledighet <3
 
Nu kör vi på och hoppas denna dumma hosta försvinner ..
 
Nya bild på mej :) Sakanr sommaren redan och den underbara värmen.. men samtidigt längtar jag liiite till vintern. Mysigt med en tänd brasa och se snön falla ute :) <3
 
 
Nu ska jag jobba på :)
 
Kramkram <3
 
 
 


Min andra halva <3

Idag har jag och mannen i mitt liv 3 år & 6 månader <3
 
Den bästa tiden i mitt liv.. Och många fler år ska det bli..
 
Min kärlek till dig går inte att beskriva.. & snart har vi vår lilla bebis
 
Jag älskar dig idag, imorgon och i resten av mitt liv! <3
 
 
Glömmer aldrig denna dag, Då vi fick veta att VI skulle bli föräldrar <3
 


2013-11-15

Godmorgon :)
 
 
Igår efter jobbet så åkte jag till Fia på massage. Älskling gick runt på ica och handlade en massa gottis till helgen..
 
När jag var klar mötte jag honom och vi gick till COOP och hämtade ut ett paket ifrån lekmer :) och i det paketet var det mina diinglisar ifrån teddykompaniet :)
 
Dom var så fina och gosiga <3
 
Vidare hem till Dannes föräldrar.. Jag gick in till Rosie och danne och hans pappa fixade med min bil.. Trodde det var pyspunka på mitt däck. Men visade sig vara nada :) Så det var skönt att man slapp hålla på och laga m.m
 
När dom var klara åkte vi hem och la oss i soffan och kollade ett och ett halv avsnitt av once upon a time .. Somndae nästan när vi kollade på andra så vi gosade istället ner oss i sängen med våra 2 pojkar :)
 
Idag är det äntligen fredag. Och snart helg!
 
I dag blir det bara att åka hem, duscha, äta gott och sen mysa till Idol.. <3
 
Trevlig helg alla fina <3
 
 en gammal bild på mej :)
 


2013-11-14

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte vi raka vägen till Täby c och hämtade ut surfplattan. När vi ändå gick och strossa i täby så stannade vi och käkade på MC :) Så gott det var!
 
Vidare hem och gav djuren mat, ut med dom och sen tog jag en dusch innan vi satte oss i soffan och satt och pillade på paddan :) vid 8 var det arga snickarn och efter det sängdags..
 
Idag är det äntligen torsdag.. Betyder snart helg ;) + idag ska jag till bästa Fia för massage :)
 
Nu ska jag jobba på
 
Kramkram <3


Till mina sanna vänner

 
 
 
 
Ni vet vilka ni är!
 
Ni Betyder otroligt mycket för mig ! <3


2013-11-13

 
 
Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så skulle vi åkt på dannes akupunktur men hade hänt en trafik olycka vid jobbet så vi hann inte dit. Så vi åkte hem istället..
 
Gjorde lite middag och sen låg vi i soffan resten av kvällen och bara myste :)
 
Älskling var SÅ snäll och gav mig ryggmassage <3
 
Igår beställde vi även en surfplatta som vi idag efter jobbet ska åka och hämta :D
 
Annars händer det inte så mycket.. Bebis ligger och gosar en massa i magen och vi fortsätter räkna ner dagarna tills vårt lilla mirakel kommer <3
 
Ha en toppen dag alla underbara <3
 
 sommaren 2010 , älskar dig så ENORMT mycket ! <3
 
 
 


2013-11-12

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet stannade vi och handlade hem lite kattmat m.m.. Åkte hem gav djuren mat .. Älskling lastade in mina vinterdäck i bilen och vi åkte till Dannes föräldrar.. Först åt vi middag och efter middagen gick vi ut i garaget och dom byte däcken.. Det var SÅ skönt att så i ett varmt garage där det var ljust också ^^ Än att stå ute i kylan och mörket..
 
Medans dom böt däck så passade jag på att damma och dammsuga bilen :) Så nu behöver den bara bara tvättas och det hoppas jag kunna göra till helgen :)
 
 
 
 
När vi var klara med allt så tog vi oss en fika.. Sen åkte vi hem och jag tog en dusch. Sen myste vi lite i soffan innan det var dags att nmanna kudde :D
 
Sov inte bra inatt heller.. Menmen, snart har vi ju en liten som håller en vaken <3
 
idag ska danne på akupunktur.. Sen blir det bara hem och göra middag och därefter ta det lugnt :)
 
Nu ska jag jobba på :)
 
Kramkram <3


v. 33

Är detta ditt första   barn, så kanske barnet nu lägger sig tillrätta med huvudet nedåt inför   förlossningen. För omföderskor kan det ibland dröja ytterligare några veckor. När barnet väl lagt sig tillrätta så brukar det bli lättare att andas och   har du haft magbesvär bör även det lätta nu. Däremot ökar trycket nedåt och   symtom som stickande känslor i bäckenet kan uppträda.

Ditt barn är ungefär 30 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,2 kg.   Huden börjar ändra färg från röd till rosa och kroppen fortsätter att lagra   underhudsfett. Nu ökar inte mängden fostervatten längre utan ligger kvar på den   här nivån fram till födseln. Den här veckan växer hjärnan mycket snabbt och  barnets huvud ökar ca 9,5mm. Rörelserna i magen känns nu mer som rullningar   än sparkar då det inte finns så mycket svängrum längre. Äntligen slipper du de   där hårda träffarna mot revbenen.
 
 


2013-11-11

God morgon :)
 
Då var vi åter igen på jobbet och en ny vecka välkomnar vi..
 
Helgen har vi inte gjort mycket.. Eller JAG har inte gjort mycket.. har mest legat och degat i soffan :)
 
I fredags så kom mina 2 vänner över och kollade Idol och hade en riktigt myskväll med en massa godis och prat :) Var riktigt trevlig och vid halv 11 -11 vinkade vi hej då och jag gosade ner mig i sängen och somnade..
 
Danne har fixat lite i rummet .. I lördags träffade vi Dannes syster m. familj hos deras föräldrar.. Efter det åkte vi och handlade hem lite mat.. Blev kött m. potatisgratäng :) Riktigt gott..
 
Gick redan vid halv 10 i lördags och la mig.. Jag sover så dåligt om nätterna.. Magen är liite i vägen :) men så länge bebis mår bra så mår jag bra :) och lite sömn är ju inget att klaga över.. Men men :)
 
Igår firade vi pappa på hans dag :) Det bjöds på lunch och en massa fika :)
 
Han fick en blomma och ett lottpaket :) Tänk att nästa år då firar vi pappa Danne på farsdag <3 Så mysigt!!
 
Efter besöket hos pappa och mamma så åkte vi hem och resten av dagen/kvällen log jag i soffan och gjorde inte många knop..
 
Nu ska jag snart gå och ta mig en kopp te och forsätta jobba på :D
 
KRAMKRAM


Diinglisar

GAAH man blir ju heelt kär i teddykompanoiets saker :)
 
Jag var ju bara tvungen igår att beställa dessa 2 saker :)
 
 

Denna beställde jag till Bilbarnstolen :)
 
Och denna beställde jag till vagnen :)
 
har också sett att dom har en musikmobil som jag skulle ivlja ha :)
 
Ska kolla runt lite vart man kan finna den :D


2013-11-08

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte vi hem.. Älskling gjorde middag . Jag vek tvätt och fixade i ordning hemmet så man idag när vi slutar jobbet bara kan komma hem och slappna av i ett nystädat hem :)
 
Ikväll kommer mina Goa vänner över Emma & Elin.. Blir att umgås och se Idol :) En bra start på helgen :)
 
Känner mig fortfarande inte heelt 100.. Så i helgen blir det bara att hålla sig hemma..
 
Skulle egentligen åkt till Dannes faster. men mår som sagt inte 100 och då känner jag att jag hellre ligger hemma med mjukiskläder och min goa runda mage får vila upp sej <3
 
Inatt som jag inte alls bra.. Hade en bebis som buffade och bonkade.. men inatt blev det bara att gå upp en gång :)
 
Nää nu ska jag jobba på och hoppas dagen går fort och att jag snart får gå på helg :D
 
KRAMKRAM <3


2013-11-07

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet åkte jag raka vägen hem .. Trött och hostig så nöjde jag mig med macka och en varm kopp te :)
 
Älskling och jag kollade på once upon a time innan det var dags för arga snickarn och sen såg vi klart avsnittet vi kollade på innan.. Därefter kröp vi ner  i sängen och jag somande ju ganska fort ;) hehe
 
idag är det äntligen torsdag och snart helg :) Om jag längtar!!
 
Nu ska jag jobba på och hoppas dagen går fort :)
 
Får bli en massa te drickande för min del. Då min hosta inte vill ge med sig och halsen blir bättre med en varm kopp te och honung <3
 
 
Bebis buffar och rullar runt <3 Sån mysig känsla! Vill ha bebis i vår famn nu.. Men det är inte många veckor kvar. Så det orkar vi vänta :) hehe <3


2013-11-06

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag till BM. Där tog vi blodtryck, kollade sockret m.m :) Och allt såg SUPER bra ut :)
 
Hon sa också att jag såg mycket piggare ut och gladare :) och det gillade jag :)
 
Bebis hjärslag log på 144 :) Så vi hade en liten bebis som rockade där inne sa hon ;) haha
 
Jag verkligen gillar min BM hon är en toppen kvinna och jag känner mig verkligen trygg med henne :)
 
Efter besöket hos BM åkte jag över till Ica och handlade hem lite frukt m.m :) Sen vidare hem till min älskling..
 
Blev 2 avsnitt av once upon a time och sen duschade jag och gosade ner mig i sängen.. :)
 
Så skönt att det redan är onsdag.. Halva veckan har gått :)
 
Så snart helg..
 
Nu ska jag jobba på :D
 
Kramkram <3
 
 
 
 


2013-11-05

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag raka vägen hem till min älskling som hade varit så underbar och lagat middag :)
 
Nu har vi sett hela säsong 6 av True Blood. Så nu ska vi väl försöka hitta en ny serie.. tror inte Danne var så inne på att se once upon a time.. :P
 
Strax efter 9 gick vi och la oss eller jag gick och la mig.. danne satt uppe en stund :)
 
Inatt vaknade jag vid halv 1 att bebis sparkade och tryckte på kissblåsan. Så det var bara att gå upp och gå på toa.. Sen mysa ner i sängen igen.. och sen vid 5 var det upp igen och gå på toa :P hehe
 
Idag ska  till BM :)
 
Nu ska jag jobba på och dricka mitt goda varma te :)
 
KRAMKRAM <3
 


v. 32

Din barnmorska gör vid   varje undersökning en bedömning av barnets tillväxttakt och lyssnar på dess   hjärta. På vissa håll görs en ultraljudsundersökning den här veckan. Du ökar nu i vikt, snabbare än i något annat skede av graviditeten. Kanske förvånas   du över hur stor din mage kan bli. Snart har livmodern intagit det högsta   läget som den kommer att ha, ungefär 12cm ovanför din navel. 

Barnet   är nu ca 29 cm från huvud till stjärt och väger omkring 2 kg. Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland   annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets   fem sinnen och hon eller han kan också vrida på huvudet. Alla inre organ   fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna. Relativt ny forskning visar att   andningsövningarna även stimulerar lungorna att tillverka ett ytaktivt medel, som behövs för att lungorna skall utvecklas på rätt sätt.
 
 
 
 
 


2013-11-04

Hallå :)
 
Då var vi inne i en ny månad igen :) November välkomnar vi nu :)
 
Helgen gick fort.. Som vanligt.
 
Denna helg har vi tagit det lugnt. Vi var på middag hos mor och far i fredags.
Lördagen gjorde vi inte mycket.. Var på middag hos svärföräldrarna.. Sen bara soffläge..
 
Igår åkte jag med mamma en sväng till arninge.. Blev mest shopping till Danne som ligger hemma med feber och hosta :(
 
Kvällen spenderades i soffan och true blood. :)
 
Har verkligen inte sovit så speciellt bra dom senaste nätterna.. har gått upp mer, vaknat lättare och det har varit så in i helvete varmt.. :P Så har mest legat och vridit på mej,.'
 
Igår (söndag) när jag vaknade så var magen jätte konstig :P hela höger sida var stenhård ch vänster sida var mju. Så tror bebis låg på höger sida och tryckte.
 
 
Jobbar ca 7 veckor till sen går jag på mammaledighet.. Om jag längtar!
 
Nu ska jag jobba på..
Kramkram <3