2012-02-29

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag och danne till den där affären i väsby, dom hade ngn utförsäljning, så fick med oss lite saker hem :) efter vi varit där så käkade vi middag på donken, blev såklart en sallad för mig ;)

Efter besöket i väsby åkte vi till Dannes föräldrar på en kaffe, danne skulle lämna ett par mjukisar vi köpt till Rosie, så vi tog en kaffe där och snackade lite!

Åkte sen vidare hem till katterna, där fick dom mat medans Danne tände en brasa.. Sen satt vi bara och kollde på tv och såklart vid 10 var det ju BB :)

Efter bb var slut så kröp vi ner i sängen och jag somnde på en gång, var super trött.. Och vaknade innan kl ringde imorse av Diesel som ville att jag skulle upp och ge honom mat, så gick upp och gav dom mat och fixade mig ..

Älsklingen jobbar "natt" idag och imorgon så han börjar liksom jobba när jag slutar.. Så får se hur det blir idag efter jobb, om jag ska träffa japan eller om jag bara ska hem :) får la se när hon ringer!

Nu ska jag jobba på, så vi höres ;)

PÖSS


2012-02-28

Morgoon :)

Då älsklingen jobbade natt så åkte jag med pappa hem till dom :) där blev jag bjuden på mat och kaffe :) efter middagen gick jag med Ajax och mötte upp Japanen, tog en till kopp kaffe och satte oss i soffan och kollade på film :) och vid 8 satt jag, mamma & japan och kollade på Sofias änglar och efter det så satt vi bara ett tag och umgicks :) och vid 9 tiden tog jag & japan hundarna på en kvällspromenad och lånade sen mammas bil och körde hem henne :)

Tillbaka hem till mamma och pappa igen och vi kröp ner i soffan och kollade på bb och vid halv 11 kom baby dit och vi såklart bb och åkte vidare hem och la oss i sängne och somnade <3

Idag är det jobb som gäller och efter jobb blir det att åka och kolla lite rea på den där butiken i väsby och får la se också om det blir middag med japan och mattias :)

det var lite ifrån mig nu ska jag snart ta mig en kaffe och invänta raast :)

PÖSS



GRATTIS!!

kl 12.06  idag blev jag faster till Lilla Celine.. <3

Ett stort GRATTIS till min bror och jennie <3


2012-02-27

i lördags efter jobbet körde danne mig till centrum, där mötte jag upp japan och vi handlade middag och lite smått på ica efter vi var klara där begav vi oss mot bolaget, handlade lite cider och gick hem till henne :)

Väl hemma hos henne så kollar vi på film, lagar lite lunch, fortsätter kolla på film, lagar middag och sen sitter vi bara och snackar massa skit :) och vid kl. 11 kröp vi ner i sängen och somnade :) vaknade upp vid 9, käkade lite och tog oss en kaffe :) efter så plockade vi lite i hennes rum sen såg vi på en film och vid 1 eller 2 tidn så kom danne och hämtade oss då han släppte av Danny, så vi for hemåt till oss och vi började städa :) Morfar kom på en kaffe också och när han gick fortsatte vi att städa .. När vi var klara chillade vi i soffan och vid halv 5 tiden så gjorde vi middag, hon hjälpte mig med min första lasagne.. och vid halv 6 tiden då kom mamma,pappa & jonte + hundarna :) och strax därefter kom matte och hämtade japan.. :)

Vi alla satte oss vid matbordet och åt , lasagnen blev verkligen skit god , efter middagen, så dukade vi av och väntade lite med kaffe och efterätt.. :)

senare in på kvällen vid ca 8 tiden begav dom sig hemåt och efter att ha vinkat av dom så hoppade jag in i duschen och efter dte så myste jag och danne ner oss i soffan och inväntade bb, och där efter det var slut så kröp vi ner i sängen och somnade :)

Idag är det jobb som gäller, sen efter jobb kommer danne och hämtar mig och vi ska åka en sväng till väsby och kolla i ngn butik som har utförsäljning :) sen blir det bara hem och mysa :)

SÅ det var min helg, hoppas att hinna träffa japan igen innan hon åker till thailand, :)

Orkar inte skriva mer , så vi höres seeen !!

PÖSS


2012-02-25

Godmorgon :)

Igår efter vi slutat jobbet åkte vi till arninge, gick först runt i lite butiker innan vi åkte och storhandlade :)

När vi var klara med all handling så åkte vi hemåt, danne gav djuren mat och jag plockade upp alla varor, :)) Då vi glömde våra matlådor till jobbet så tog vi dom som middag istället ;) vi lika gott som dagen innan !!

Efter vi ätit så la vi oss i soffan, kollade runt lite på internet och sen blidde de så att vi satt och lyssna på sjuuuukt gamla låtar tills bb började vid 10 :) Kollade på de.. ASSÅ vad är den där hannas problem,? Snälla rösta ut henne på söndag ;) hon är bara dryg och otroligt pinsam... :(

Efter bb var slut så tog jag en dusch och effter det packade jag lite saker som jag ska ha med mig till Johanna, när jag var klar så kröp vi ner i sängne och somnade :)

Vaknade imorse,. fixade och donade och nu är man på jobbet , jobbar fram till 2 idag.. Och efter det blir det att möta upp Japanen i centrum för lite shopping :)

Skrivs det inte mer idag, så höres vi till måndag igeeeeen ;)


PÖSS



2012-02-24

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade vi först till på macken hemma och handlade hem lite till middagen :)

Hemma igen så gav vi djuren mat och tog fram middagen som igår fick bli korvstroganoff med ris och sallad :) efter vi ätit middag så tog vi en kaffe och satte oss i soffan :) kollade först runt lite på internet och därefter såg vi avsnittet mot alla odds.. efter det var slut så fixade jag mig för kvällen , snackade lite med japan  :)

La mig sen i soffan brevid danne och inväntade bb :) efter bb la vi oss i sängne och somnade..

Idag efter jobbet blir det att storhandla.. Sen bara hem för att ha en mysig kväll och imorgon är det jobb mellan 9-14 och efter jobbet så ska jag bege mig mot japanen och spendera min lördag där :) + soooova över, precis som old times :)

det var bara lite jag orkar skriva idag, får la se om det kommer upp mer under dagen annars, höres vi imorgon people :)


PÖSS


2012-02-23

Godmorgon :)

Igår efter jobbet körde danne mig till Japanen, :) hos henne, så satt jag mest i soffan och kollade på när hon städade, hjälpte till lite med att rensa bort saker ifrån soffan.. :) så medans vi städade så pratade vi lite och drack Latte :)

När hon inte orkade mer så satt vi bara och snackade en massor, alltid lika trevligt..:) snälla japan bjöd mig på middag :) hon är ju bara för GO! <3

efter att ha ätit middag så satte vi oss bara ner och fortsatte att prata och umgås, tror vi båda hamnade i matkoma, Shit vad mätt jag blidde :)
Och på lördag efter jag har jobbat så ska jag spendera min lördag hemma hos japan, med massa mys och film , såklart lite gottgott ska vi äta också :)

sen nästa fredag åker hon till thailand och är borta i 3 veckor.. och nej jag är inte avis på henne ;)

Vid 8 tiden kom danne och hämtade mig och väl hemma tog jag en dusch, fixade i ordning kläder för idag och sen la vi oss i soffan och kollade på tv sen bb vid 10 !!

Idag är det torsdag, och bara 3 arbetsdagar kvar tills jag får helg :) lovely!

Ska snart hämta mig en kopp kaffe så vi höres ;)

KISSES


2012-02-22

Godmoooorgon :)

igår efter jobbet så körde danne mig till centrum, där mötte jag upp japanen och vi väntade på mamma :) mamma mötte upp oss och vi gick in på ica och handla :) mamma var så go och köpte semlor till alla :)

När vi var klara med shoppingen så åkte vi hemåt , väl uppe hos mamma så satt vi och bara pratade, laga middag, blev bjuden på broccoligratäng med kasslergryta :) riktigt gott, efter maten så satt vi ett tag och smällte maten och bara pratade om allt :) efter en stund kom Moster Tina över och tog en kaffe och vi åt semlor :)

Lite efter halv 9 kom danne och pappa hem, dom fikade och pratet fortsatte, runt 9 tiden begav vi oss hemåt, släppte självklart av Johanna först :) hemma igen, så kollade vi på ngn film innan bb började.. Och igår gick det bra att kolla förutom att den där Hanna Widerstedt, nu inser att typ ALLA ogillar henne.. Så försöker hon bli kompis med typ alla :p säger bara vilken patetisk människa xD

Efter bb kröp vi ner i sängne och somnade!!

Jobb som gäller idag, får se om man kanske ska gå en kurs som heter hjärt och lungräddning, men jag orkar verkligen inte.. Eller jag KÄNNER inte för de.. Så hoppas att ngn utav mina kollegor, kanske kan ställa upp!? men det får vi la se..

Idag efter jobb, så blir det nog att leka med japanen.. Får se om vi är hos henne eller hos oss :)
hon ringer väl när hon får en lucka eller ngt på jobbet :)
Så då får vi planera hur vi ska göra !!

Nu måste jag dricka mitt te innan det blir kallt, så vi höres people :)


PÖSSS


2012-02-21

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte vi hem, eller vi stannade först till på ICA för jag behövde ta ut pengar till massagen :) åkte vidare hemåt, jag tog saaben och begav mig till vallentuna igen :)

Möttes upp av Fia och fick däreffter 45 mins massage :) börjar kännas bättre nu.. Så kommer nog köra igen v. 10 sen blir det nog var 4:e vecka :)

Efter jag var klar där begav jag mig hemåt igen, där älsklingen hade gjort middag så vi satte oss och åt, tog en promenix, såg rävar som började gå emot oss, så vi vände och gick bara och prata om allt och inget , var väl ute i ca 45 min :)

Väl hemma igen så tog danne en dusch och jag en därefter, sen satte vi oss i soffan och kollade sofias änglar, sen kollade vi runt på internet då vi inväntade bigbrother.. & jag kan säga de... den där hanna widersted.. HERREGUD.. hon förstör för alla.. och hon är dryg, hon är FUL ja hon är ALLT negativt.. så får väl se om man ens pallar se detta.. iaf, efter bb var klart var det bara att gå och lägga sig :)

Idag efter jobbet ska jag upp till mamma då danne har möte på jobbet, så ska bli bjuden på middag och bara umgås, ska bli mys :)

Nu ska jag dricka mitt te och senare blir det att ta en kopp kaffe :)

Hörs senare, :)


KISSES


BÄST!!

idag är det 8:e dagen som rökfri :) fan vad jag är GRYM!


2012-02-20

Godmorgon :)

I fredags efter jobbet så åkte vi hem, Systers man Johan samåkte ju med oss på morgonen så väl hemma så undrar han om vi ville komma förbi på middag och självklart tackade vi ja. Så gav katterna mat, tände upp lite och for dit... Där blev vi bjudna på "svensk" gulashgryta.. :P som johan kallde de! efter middagen satt vi i soffan, jenny,johan och danne satt och drack medans jag drack ett glas sockerdricka (jag körde) efter en mysig kväll så begav vi oss vidare hemåt, jag gjorde mig iordning för kvällen och la mig i soffan med täcke och kudde och somnade ganska fort. Som alltid så väckte danne mig och vi kröp ner i sängen :)

Lördagen så vaknade vi upp vid 10 tiden, gav katterna mat, danne begav sig till uppsala med far sin och jag fixade mig och åkte hem till mamma :) där tog vi en kaffe och åkte vidare till Jontes match :) såg matchen och sen vidare hem, väntade in danne och sen åkte vi till arninge :) fick med oss lite saker hem.. Var tänkt att gå på bio, men jag och älsklingen hade bara en mysig hemmakväll med film och gottigott :)

igår så vaknade vi upp ganska sent, tror kl var runt 11 då vi klev upp, käkade lite frulle och senare in på eftermiddagen kom dannes faster med man på besök, dom hade med sig en present och bullar , i present fick vi en jätte fin sak som man ställer på golvet och har ljus i :) så tog en fika och bara pratade sen for dom hemåt och jag fixade mig och begav mig på v-tuna, tankade och sen plockade jag upp japan, vidare hem till mamma, satt där en stund och sen åkte vi mot täby där det var match (: kollade på matchen, åkte vidare hemåt , släppte av mamma och japan och sen plockade jag upp middagen som fick bli hämtmat :) vidare hemåt, där vi kollade på FOOTLOOSE, en riktigt bra flilm.. Men hann inte se klart hela då Big brother började vid 9.. Så vi såg de.. och ja, jag kan ju säga att den där Hanna widerstedt, OGILLAR jag väldigt mycket!! menmen, så vi får la se om man följer detta i 100 dagar xD när bb var slut vid 11 tiden , så såg vi klart filmen.. och ja vi hamnade väl i säng efter 12.. och jag kan säga det att det känndes inge kul att vakna till kl imorse som ringde 5.00 :'( menmen, var bara att kliva .. idag slutar jag kvart över 3, då blir det att invänta mannen sen åka och få massage utav bästa Fia :)

Nä fan, nu blir det en dagbok.. igen ;) såå vi säger såhär.. Vi hörs sen ;)


PÖÖÖÖÖSS


wopwop

om 15 min får jag äntligen gå hem, så jag stänger ner nu och säger TREVLIG HEEELG !! :) <3


rökfri

idag är det 5:e dagen som jag är rökfri. Fan vad GRYM jag äääääär ;D


2012-02-17

GODMOOOORGON :)

Igår efter jobbet så åkte vi till elgiganten för att kolla runt lite, var där i ca en timme. Var väldigt nära på att köpa en ny dator.. men kom på mig själv att , nä fan det är ingen ide.. vi har en ganska ny dator.. Jag använder knappt min egen, så istället för att lägga ut massa pengar på en ny dator.. Som kanske inte kommer att användas lika mycket så ska jag spara ihop pengar till en systemkamera istället :)

efter besöket på elgiganten åkte vi hemåt, danne gav djuren mat och jag gjorde iordning middagen som blev broccoligratäng med korv ;) efter middagen, satte vi oss i soffan med en varsinn latte och kollade på gamla bilder :) efter en stund hoppade jag in i duschen och därefter kröp vi ner i sängen. Började kolla på film, men som sagt somnade jag :O och jag var inte trött och ville verkligen se klart filmen.. men istället somnade jag och vaknade upp vid 4 tiden, haha men det var bara att försöka somna om igen :) sen vaknade vi alla 4 innan ens larmet ringe, så vi låg och gosade innan Johan kom och samåkte med oss till jobbet :)

idag är det jobb till 18, därefter blir det nog bara hem och chilla och bara ha en skön och lugn helg :)

Nu ska jag snart gå på rast och jag har dels 2 skvallertidningar som väntar på mig, som jag ska läsa senare under denna LÅNGA dag ;)

Så ha det gött...

Kisses


2012-02-16

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så körde Danne mig till Donya, :)

Fixade mina naglar och kan säga att dom blev super snygga , så nu känner jag mig äntligen hel igen :) Om jag längtat att ha naglar (;

När jag var klar hos Donya, gick jag upp till sjukligen Japan :) hon låg där i sängen och såg ah lite död ut xD satt där en stund och snacka lite och jag fick en alla <3s dag present av henne, ett jätte fint kort och en söt nalle (som får vara med på jobbet) :) så blir att köpa ngt till henne idag :) efter ha varit där en stund gick jag ner till centrum, plockade upp middagen som blev kebab och inväntade Danne som var så snäll och hämtade mig :)

Hemma så åt jag middagen och vi kollade på film, vid ca 10 gjorde jag mig iordning för kvällen, kröp ner och gosades med min älskling när han kom och la sig :) Somnade ganska snabbt och vaknade imorse innan kl ringde av mina goa bebisar som ville att jag skulle gå upp och ge dom mat.. :) men vi låg och gosades lite innan vi alla klev upp :)

Idag är det jobb som gäller, sen blir det bara hem idag efter jobb och laga lite midddag och bara slappa :)

Kan nog börja träna igen snart, då förkylningen börjar släppa =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och invänta rasten, like always :)

Så ha det gött !!

PÖSS


2012-02-15

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte vi över till stinsnen , köpte kattsand och därefter gick vi upp till en resturang , en grekisk :)
Danne tog en pizza & jag tog en äkta grekisksallad, :) var inte planerat att gå ut.. men blidde så iaf :) så Älsklingen bjöd mig på middag :)

Efter vi ätit gick vi runt lite och kollade i butiker, jag gick in på Gina , där jag hade ett presentkort, så fick med mig ett par leggins och en väska med mig hem (:

Efter vi var klara begav vi oss till mamma och pappa där det bjöds på kaffe och jag fick en chokladask i alla <3 dag present :) <3 efter en kaffe begav vi oss hemåt , matade djuren och kollade mot alla odds och spelade wordfeud :) efter ett tag hoppade jag in i duschen, ringde japan och mamma, sa godnatt sen kröp vi ner i sängen och kollade på film..

Idag efter jobbet ska jag till Donya och göra naglarna, om jag LÄNGTAT!! :) sen blir det att besöka sjuklingen Japan och umgås lite :) får nog köpa med mig en liten krya på dig present, (känner mig lite skyldig för att hon är sjuk) sen blir det bara att åka hem och mysa :)

nu ska jag gå och ta en värktablett, då min dumma mensvärk vägrar att släppa, så ha det gött så hörs vi :)

PÖSS


jahapp..!

ibland orkar man inte visa sin glada sida, ibland måste den ledsna sidan också få komma fram.. och det är just ett sånt tillfälle..
och då vill man bara få vara ifred..



(inget till familj , danne eller vänner)




Alla Hjärtans Dag <3

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så gick jag ner och satte mig hos pappsen ett tag då danne slutade kvart över 5. :) När han slutat och var klar, så begav vi oss hemåt, stannade först till på ICA och handlade hem det vi behövde och därefter åkte vi hem :)

Väl hemma gav jag djuren mat och danne lagade middag, efter middagen tog vi en latte och satte oss i soffan och kollade runt på internet och vid 8 såg vi Sofias Änglar.. och när det var slut så spelade jag lite, Danne har fixat ett spel som jag bara ÄLSKAR, Jewel :) me so happy ;) hhahahah..

Efter att ha spelat lite var det dags för att göra sig iordning för natten, kröp ner i sängen kollade lite på film innan jag somnade :)

Idag är det alla <3:s dag och det blir bara att åka hem och mysa, kolla någon film.. Precis som alla andra dagar ;) får la se om man kanske får blommor eller så ;) hihi..

Nä nu ska jag dricka mitt kaffe och invänta rasten :)

2:a dagen som rökfri , check!


rökfri

igår tog jag min sista cigg, nu ska jag sluta helt :)

Kände att de inte gick så bra att "trappa" ner.. Så nu blir det att sluta helt :)

WopWop



myshelg i stan

Godmorgon :)

Efter jobbet i fredags plockade jag upp johanna och efter det begav vi oss upp till mamma&pappa, där tog jag en dusch och fixade mig snabbt :) åkte vidare till Täby, där vi gick runt och kollade lite i affärer :) tog sen en liten middag på donken :) efter besöket i täby, satte vi oss i bilen till Liljeholmen :) färden dit gick hyffsat bra, körde lite fel .. Men kom snabbt upp på motorvägen igen :)

Väl hos verro så fann vi en parkeringsplats och där stog bilen hela helgen, gratis (:
Vi gick in till henne och hon visade runt, gud så mysigt hon bor , tog en promenix ner till affären, köpte med oss lite saker och vidare upp till henne, snackade massa och bara umgicks , tog en kvällspromenix med Mili, hennes otrroligt söta hund :)

tror vi gick och la oss vid 2-tiden , vaknade på lördagen vid 10 tiden, låg och drog oss ca en timme och vi gick sen upp och tog en promenad med mili, :) otroligt mysigt <3

gick upp till lägenheten igen, bara satt och bara umgicks, behövdes inte göra ngt , ändå var det bara så trevligt :)

Vid ca 2 tiden begav vi oss för att kolla runt i butiker och jag kan säga efter ca 3 timmars shopping och gå in och ut i butiker kom vi hem med en massa saker :) alltifrån kläder, skor till tändare :) ja allt möjligt !!

Sen satt vi bara och slappa och senare in på kvällen hade vi twilightmaraton :) men lördagen la vi oss inte så sent, kl var väl runt 1 -tiden :)

Igår vaknade jag upp av mamma ringde och frågade.: sover du? jag: närå ;) haha då visade de sig att kl var kvart över 12.. :P så jag väckte japan och berättad vad kl var, så vi drog oss lite sen gick vi upp och fixade lite.. :) verro hade en sån mensvärk så jag och japanen tog oss en tur på stan innan vi for hemåt , väl tillbaka så umgicks vi lite, packade bilen vinkade av verro och mili och vidare hem :)

Körde såklart lite fel på hemåt vägen, men som tur var så fann vi till slut motrovägen som skulle ta oss hem, hahah.. Fan så kul vi hade.. Jag satt och skrek, japan ringde sin pappa, haha.. Fy fan, men så kul och lugntr vi haft de denna helg..

Stannade till hos mamma och pappa, tog en latte snackade lite, japan lånade en reseväska och sen körd ejag hem henne och jag åkte vidare hemåt :) skulle överraska danne, men han var icke hemma :P så inväntade honom och väl när han kom hem så pussades vi och sa hej, sen började vi med middagen :) efter middagen var det bara att chilla och slappa :) tog en dusch, kröp ner i sängen och somnade :)

idag är det jobb som gäller + hela denna vecka är jag sen :( menmen, hoppas denna vecka går lika fort som förra (;

just de!!

Jag köpte ju mina skor jag velat haft enda sen jag såg dom, och tro det eller ej men dom har kostat nästan 700 kr och jag hittade dom på reand.. 70% och priset blev då 189 kr :) hahah så dom fick följa med mig heeeeem ;D



15/5-2010

om 96 dagar har jag och min älskling varit tillsammans i 2 år

Älskar dig mest, baby <3



2012-02-10

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem till dannes föräldrar och hämtade upp Boss, vidare till macken för att handla hem lite mat :) väl hemma fick katterna mat och danne fixade med disk och gav boss mat, och jag lagade middagen :)

Blev japans rätt igår ;) den är såååå god!! efter middagen tog vi en kaffe och bara slappade ett tag, vidare ut i kylan för att gå en promenix med Bosse ;) känner mig fortfarande inte helt hundra så blidde ingen träning igår heller :( får köra på nästa vecka istället ;)

efter ha varit ute och rastat honom så la vi oss i soffan eller ah jag gjorde de och danne ritade medans jag som sagt lååg i soffan och kollade på första twilight filmen xD haha, ja man kanske är en liten nörd.. men whatevaaaaa ;)

efter filmen så rastade Danne boss, då jag verkligen inte kännde för att gå ut i det kalla vädret. Så jag packade min väska eftersom idag , då ska vi ju till Verro :) Ska bli la super trevlgit :)

sen när vi var klara inför kvällen la vi oss i sännen och jag somnade direkt ;)

Nu sitter jag på jobbet, ringer inget, dricker honungsvatten och bara hoppas att denna dag går fort :)

nu ska jag föra över lite pengar och kolla vidare på internet :)

BYEBYE


wopwop

ja då slutar man snart då :) eller om en och en halv timme :)

skönt, blir att bara åka hem och laga ngn middag och kolla på ngn bra film :) jag är faktiskt sugen på att se twiligt igen :P
haha är man en nörd då? ;)

Så vi höres imooooorgon :D


PEACE


2012-02-09

Godmorgon bloggen :)

Igår efter jobbet så åkte vi först hem och hämtade upp en väska, sen begav vi oss till Dannes föräldrar där vi blev bjudna på middag, tacos blev det! Var gott och trevligt.

När vi varit där ett tag så var det dags att bege sig hem till katterna, väl hemma fick dom mat och danne tände en brasa :) Skulle egentligen ha cyklat igår, men som sagt så känner jag mig inte hundra, Frös och hade ont i halsen.. Var tyvärr samma sak imorse.. Så hoppas det blir bättre och inte värre, för jag ska ju in till stora staden imorgon med Johanna , och vara en helg hos Verro :) ska bli la mys..

iaf, eftersom jag inte cyklade igår så la jag mig i soffan med filt och gosa upp med några kuddar så kollade vi mot alla odds. och när det var slut hoppade jag in i duschen, sen kröp baby och jag ner i sängen och jag somnade dirket :P

Idag är det jobb som gäller, slutar idag 15.15, så det är skönt :)

efter jobbet blir det att hämta Boss som ska sova hos oss idag då rosie & conny ska åka på kryssning :)

Får se om man kanske åker upp till mami ikväll en sväng och går en promenix, skulle vara mys <3

Nu ska jag se om min data fungerar.. Sitter för tillfället på en kollegas data, då min inte ville starta imorse.. :)

Så vi höres lite senare va ?!?!


PÖÖSS




Denna fina bild, har Johanna gjort på oss två :) riktigt fin & cooooool :D
Du är ju bara för bra, tompis <3 ;)



....

lätta bekymmer är pratsamma, djupa sorger är stumma



livet är kort, och det är här för att levas

ja nu är det inte så långt tills man äntligen slutar då :)

Blir idag att åka hem till dannes päron på middag , och därefter ska vi ju åka hem till bebisarna och ge dom mat och sedan vidare för att gå ut en kvällspromenix :)

Ska se om mamma vill gå en promenix med mig imorgon, (:





2012-02-08

Godmorgon :)

igår efter jobbet så körde danne mig till Fia där jag fick 30 minuters massage :) och nästa gång jag ska dit så har jag fått en liten bonus på en extra kvart så då ska jag få 45 mins massage :) lovely !! Ryggen känns redan nu efter 3 gånger att den börjar bli bra :) är inte lika stel och har inte lika ont..

Efter jag var klar där så kom Danne och hämtade upp mig och vi åkte vidare hemåt :)

Väl hemma så gav jag djuren mat och danne lagade middag , blev super gott, en liten bladning av korv,bacon creme freeice med smak  och sallad till mig! :)

efter vi ätit middag så tog vi en kaffe och en cigg och satte oss i soffan och kollade på twilight.. OMG, vilken bra film :) älskar iofs alla, men denna ar GRYM :) såå nu måste jag se del 2, så den går gärna komma på bio snart :)

efter filmen så var det nästan dags att krypa ner i sängen, men fixade mig och sen la vi oss :) jag somnade som alltid nästan direkt !!

Idag är det jobb som gäller, efter jobb blir det att åka hem och laga lite middag och senare under kvällen ska jag och danne ta en kvällspromenix :)

Det var lite ifrån mig , igen ;)

Hörs senare :D

PÖSS


love it

Nää nu ska jag börja stänga ner, slutar här om 20 min :)

Så höres imorgon (;


Kisses


2012-02-07

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobbet så begav vi oss mot besiktningen, fick stå där en liten stund, men när det väl var våran tur gick allt snabbt :) allt var jätte bra förutom en grej. och det kommer jag icke ihåg vad det hette xD men ingen större grej och inte heller ngt dyrt :) efter vi var klara där så begav vi oss vidare hemåt där gav danne djuren mat och jag lagade middag :) blev broccoligratäng med bacon :) blev lyckat :)

Efter middagen klädde vi på oss varma kläder och gick ut på en kvällspromenix :) var ute i 40 min och bara pratade om allt, var riktigt mysigt :)
väl när vi var tillbaka så tog jag en dusch och hoppade in i min onepiece och la mig i soffan brevid danne och kollade på sofias änglar :)
efter det var slut kollade vi runt lite på internet och sen kröp vi ner i sängen och somnade :)

Idag efter jobbet så ska jag åka till Fia och få massage :) sen blir det bara att åka hem och gosa :)

Nä nu ska jag fortsätta jobba och som alltid hoppas att denna dag går fort :)

Får la se om man kanske ska kolla på nya twilight, då Japanen svek mig igår ;) moahah, nä eller så vill jag kanske se the girl with the dragon tatto :) lite osäkert där ;) men men..

hörs av senare :)

PÖSS

 


hmmm

ska man kanske kolla in h&m och kanske se om man hittar ngt ;)??

är lite sugen på att beställa ;) undra vad mannen min säger om det kommer ett paket med massa kläder;) mohahah... Får la se om man vågar.. Man vet ju hur det blir ;)