2013-12-30

hejhej :)
 
Inatt har det verkligen varit svårt att sova..
 
Det har varit varmt, haft små förvärkar. En bebis som ligger och trycker och buffar hårt emot revbenen.
 
+ att imorse runt 5- halv 6 tiden så gick slemproppen.. Haha låter ganska äckligt i know. ;)
 
Så har ringt till min barnmorska och fått lite råd och tips och så sa hon att troligtvis är det något på gång :) Men det kan ta upp till några dagar innan förlossningen startar.. Så är ganska pirrig i ela kroppen just nu :)
 
Har haft lite värkar också. men inga värkar med 1 min mellan varje värk tan det är väl 1 gång i timmen. :)
 
Så har förberett Danne nu.. tur så jobbar han bara idag och är ledig tills nästa tisdag. Så då kanske vihar hunnit fått en liten <3
 
Så ska snart gå in och duscha. Men först blir det nog att gå en promenad .. :)
 
Hörs lite senare :)
 
Kramkram


2013-12-29

Hejhej :)
 
Imorse vaknade jag upp vid 9 tiden men låg i sängen fram till kvart i 10.. Gick upp och gjorde i ordning kaffe och väckte Danne
 
Satt i soffan och kollade på tv. och efter 12 började jag fixa mig och åkte hem till far och mor..
 
Vinkade av Danne och vi åklte till Haninge till min äldsta syster Jenny vars dotter fyllde år.
 
Firade henne , träffade Sandra och Micke också :) + Lilla Celine. Men tyvörr var hon jätte sjuk och trött så hon somnade nästan direkt..
 
Efter fik och paketöppning vinkade vi av alla och åkte hemåt.
 
Nu är jag hemma och har bytt om till mjukiskläder och Danne gör middag. sen är det nog soffläge resten av denna kväll :)
 
Imorgon ska jag träffa Elin :) <3
 
Mage v. 40 (39+1)


2013-12-28

Halloj :)
 
Imorse så vaknade jag upp vid halv 10 ungefär. Låg och drog mig en stund innan jag gick upp och gav katterna mat och fixade i ordning kaffe.. Väckte sen älskling och vi åt frukost och kollade på tv :)
 
Ungefär vid 12 tiden kom Elin o över och hade med sig fika. Gjorde då i ordning kaffe m.m och satte oss ner i soffan och bara prata en massa :) Mycket trevligt <3
 
Vinkade sen av henne och lite senare åkte jag och Danne till lidl för vi behövde handla hem lite.. Så passade också även på att panta lite burkar :D Vet inte när vi kommer kunna storhandla.. Så får bli att man handlar lite då och då.. :)
 
Köpte även lite gott kött, pommes och sås som fick bli middag + stekta kantareller m.m :) Riktigt gott!
 
Kom nyss ut ifrån duschen så sitter här i min bad/morgonrock och ska väl gosa ner mig i soffan med älskling och se någon film :)
 
Imorgon ska jag troligtvis till haninge för att Fira Joline som fyller år :)
 
Bebis har buffat en del idag och det känns allt mer nu :) och idag gick vi ju även in i v. 40.. Herregud, tänk att det är 6 dagar kvar till BF.. Sa det till Danne idag, känner mig som ett barn på julafton, snart är vi föräldrar. :) Längtar!
 
Nää nu ska man väl hitt på ngt :D
 
trevlig lördag alla goa <3
 
Fina Elin på min 20-årsdag :) <3
 
 


Nu är det inte långt kvar! ♡


v. 40

Du är i vecka 40  Nu är du inne i den vecka då du förväntas föda, men i själva verket är detbara ca 5 procent av alla barn som föds på den beräknade nedkomstdagen. Du får räkna med plus/minus två veckor och de flesta föder efter det beräknade datumet. Om du går in i vecka 41, fortsätter du dina kontroller hos MVC som vanligt och i vecka 42 görs en extra kontroll på sjukhus med ultraljud för att kontrollera att både mor och barn mår bra.Ibland kan det behövas hjälp med att sätta igång förlossningen, då sköts det på förlossningen/BB. Din kropp är förberedd med en uppmjukad och delvis öppnad livmoderhals och snart kommer barnet att vara i dina armar. Ditt barn är nu ca 38 cm långt från huvud till stjärt och ungefär 50 cm från topp till tå. Det är nu redo att lämna sin trygga tillvaro i livmodern och börja sitt nya liv utanför. Det kommer att behöva all din kärlek och omvårdnad. Barnet är utrustat med över sjuttio olika reflexer, nästan allt fosterfett är borta och 15 procent av kroppen består av fett. Moderkakan lossnar från livmoderväggen vid födseln och navelsträngen slutar fungera samtidigt som barnet tar sina första andetag. När dessa första andetag tas, utlöser det vissa förändringar i hjärta och artärer som gör att blod leds till lungorna. 


2013-12-27

Hallå :D
 
Nu är det äntligen lugnt i stugan ;)
 
Dessa juldagar har man knappt varit hemma.. Men trevligt har det varit :)
 
Idag åkte vi till stinsen, handlade lite saker och jag fyndade själv lite saker :)
 
Nagellack
 
En tröja efter bebisen kommit
 
Ett par varmare leggins :D
 
Och sen en ny plånbok :D
 
Lite hittade man :) Kollade inte direkt efter kläder, det ska jag göra när bebisen kommit. För nu kommer jag inte köpa mer mammakläder.. + min garderob är en rena rama röra.. USCH.. haha menmen, ska fixa den i helgen :)
 
Just nu gör jag inte ett smack, vi tvättar och diskar.. Måste tvätta upp lite bebissaker :D
 
Kom och tänka på det att idag är det 7 dagar kvar till BF, heelt sinnes :D Tiden bara springer iväg
 
Nää nu ska jag lägga mig eller rättare sagt gosa ner mig i soffan =)
 
Kramkram
 
 






bloggar ifrån mobilen så alla bilder kom inte upp ^^





2013-12-25

halloj :)

imorse ställde vi ingen klocka, men vaknade upp ganska tidigt :) runt kvart över nio :) gick upp och gjorde iordning frukost och på tv gick gullivors resos. så vi satt och kollade på den och jag gick igenom julklapparna vi fått :) fick sängkläder till bebis. söta tofflor . 2 pyjamaser och blöjor :) sen fick jag en amningspump pengar presentkort ljuslykta :) fick en massa fint

iaf sen runt halv 12 började vi fixa oss för att åka och fira jul nr 2 med resten ab familjen som inte var med igår! ♡

var mycket trevligt . åt en massa gott och umgicks

runt 7 tiden åkte vi hem och har fram tills nu legat och myst i soffan :)

nu ska iaf lilla jag sova då min halsbränna tar kål på mig. och imorgon blir det att köpa samarin!

godnatt alla fina ♡♡



magen är så fullproppad







2013-12-24

god jul alla fina ♡

morgonen startade med kaffe och tv tittande :) sen öppnade vi våra julklappar. sen myste vi lite i soffan och sen fixade vi oss och åkte lite tidigare till mamma o pappa för lite grötlunch ;)

åt och sen öppnade vi julklappar :)

vi fick en massa fina julklappar :)

ska lägga upp bilder på alla fina saker ♡

sen vid 4 gick vi över till moster och co och åt och hade det trevligt :)

nu är vi hos dannes föräldrar och har fikt och öppnat mer julklappar ♡ en riktigt bra julafton ♡
tänk att nästa år har vi en liten bebis ♡

ha en fortsatt trevlig kväll ♡



killarna spelade lite bordshockey



min fina morfar och mamma ♡



min fina pappa ♡



älsklingen var inte redo för kort :) men världens finaste ändå ♡



fina granen ♡


2013-12-23

hallå :)

imorse vaknade jag upp pigg och glad redan kl. 06.00 så låg och drog mig tills älskling gick upp vid 7. så jag fixade frukost och pussa hej då på min karl. sen satt jag och kollade på tv och strax efter 8 åkte jag hem till pappa. tog en kaffe och väckte lillebror . sen åkte vi till eurostop och julhandla. var en deeel människor ute. men det gick bra ! när vi var klara åkte vi hem. la mig en stund på soffan. sen kom kära pappa med lunch ;) åkte sen vidare till sandra och hämtade en overall till bebisen + blev bjuden på ostkaka ;)

när jag kom hem släppte jag ut djuren och la mig på soffan och sov tills älskling kom hem efter 5.

nu ligger vi båda i soffan och tar det lugnt. imorgon är det julafton :)

nu ska jag slappa med mannen min ♡

god jul alla fina ♡


2013-12-22

Tjenixen :D
 
Imorse vaknade vi SENT, vi vaknade runt halv 11.. Gick upp vid kvart i . Gjorde i ordning frukost och kollade ännu ett avsnitt av under the dome.. Kan vara en bra serie.. ;)
 
Sen när vi sett klart avsnittet började julstädningen här hemma.. Jag gjorde det jag kunde göra.. och älskling fick ta grovjobbet ;)
 
Tog sen en paus då Andre kom på en fika och när han åkt fortsatte vi :)
 
Jag har nyss kommit tillbaka hem.. Var tvungen att åka upp till macken för att köpa kattmat och lite sånt :)
 
Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.. Är ganska trött nu :) Så resten av kvällen blir bara en massa mys! <3
 
Imorgon ska jag åka med pappa & lillebror för att handla julmat..! :D
 
Nä nu ska jag kolla lite på tv och bara slappa :D
 
Fortsatt trevlig 4:e advent ! <3
 
 
MUMS!
 


2013-12-21

Hallå :)

dagen startade med en god frukost och ett avsnitt av under the dome. vet inte riktigt vad jag tycker om den serien. men men får ge den lite chans!

sen fixade vi oss och åkte till Vallentuna var snäll mot mamma och köpte vin. sen släppte älskling av mig hos mamma och han åkte vidare för att köpa dom sosya julklapparna :)

fikade och blev bjuden på lunch + hjälpte mamma att slå in julklappar :)

sen kom älskling och plockade upp mig. just nu sitter vi och har fikat hos danne föräldrar och ska nu åka hemåt och mysa till film resten av denna REGNINGA lördag!

pusspuss 😚



v. 39

Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar. Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Livmodern tar nu upp all plats i bäckenet och en stor del av buken. Den trycker mot bröstkorgen, och det kan hända att du känner dig riktigt besvärad av graviditeten nu. Har du blivit rödflammig i ansiktet, så beror det på att hjärtat och blodomloppet arbetar hårdare än någonsin med. Förmodligen börjar din vikt plana ut och vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen. Oroar du dig för något! - Vad som helst, så ta upp saken när du är på kontroll hos din barnmorska. Barnet väger nu ca 3,5 kg och är omkring 37 cm långt från huvud till stjärt. Fostervätskan förnyas var tredje timme och det mesta av lanugohåret har fallit av när födseln nu är nära. Barnet sväljer hårstråna tillsammans med andra utsöndringar och allt hamnar i matsmältningsapparaten. Det kommer ut som barnbeck vid första tarmtömningen. I lungorna ökar produktionen av ytaktivt medel ytterligare, samt lungmognaden.Navelsträngen är omkring 51cm lång och är ungefär lika lång som ditt barn från topp till tå. Nu kan det vara svårt att märka barnets alla rörelser


2013-12-20

hej igen

efter att vi betalat räkningar m.m så åkte vi till stinsen och kollade runt lite :) danne köpte julklapp till sin mamma :)

när vi var klara där så åkte vi över till ica maxi och handla lite gottigott hem :)

sen gick vi över till elgiganten. vi skulle bara koll på hur långt jag hade kvar på mott abonnemang. det slutade med en ny telefon :) blev en samsung note 3 med en klocka på köpet + 1000 kr i presentkort ^^ älskar min ny telefon :)

sen åkte vi hem och kollade aista avsnittet av sons of anorchy och det vat det sorgligaste avsnittet. så nu måste vi vänta till säsong 7 ..
nu myser vi ner oss i sängen

nattinatti





2013-12-20

Tjenixen :D
 
Då var det bara 4 dagar kvar till julafton, awesome!
Men har verkligen ingen julkänsla.. det är typ 5 + grader ute och marken är inte vit.. Menmen, man kan ju alltid hoppas på att det kanske kan komma liiite snö på julafton.
 
Har inte gjort så mycket idag.. Mest legat och degat på soffan och sen har jag städat så gott jag kan så min käre karl får ta resten ;) Har också slagit in julklapparna :D
 
Älskling är hemma när som , Fick gå LITE tidigare idag iaf.. Så då ska vi betala räkningar, sen fixa oss och åka iväg och handla lite så vi kan baka m.m i helgen :)
 
 
Nu ska vi betala räkningar :)
PÖSS


2013-12-19

Halloj :)
 
Har inte skrivit på någon dag. Beror på att man haft lite annat för sig och sen har jag vilat en massa :)
 
Men igår träffade jag Elin. O först på fiket i centrum för en lunch, senare kom Emma och Elin och vi tog en fika och satt där i ca 2 timmar och bara prata :) Så trevligt.. Vi planerade att försöka ses igen på måndag :) Sen kanske vi ses när bebisen tittat ut.. Är ju som sagt väldigt trött !
 
Idag var jag hos BM på morgonen.. allt såg jätte bra ut , mina värden var galant oich bebisen var livlig :)
Vi har bokat in ett till besök och det är dagen då vi är beräknade , den 3:er men vi båda hoppas att bebis kanske kommit eller är på väg ;)
 
Sen har jag bara legat på soffan och är inne på 3:e säsongen av happy endings :D En väldigt bra serie
 
Imorgon blir det nog en sväng till arninge och apoteket för att köpa det sista inför min "bb"  väska :)
Lillens är redan klar och bilbarn stolen sätter vi in till helgen :D
 
Nää nu ska jag börja laga lite middag , älsklingen kommer nog snart :)
 
Kram kram
 
 


2013-12-16

Tjenixen :D
 
Vaknade upp imorse när älskling åkte till jobbet (vid tjugo i sex) låg och vred mig.. Så gick upp och la mig i soffan .. Startade en film men somnade ganska fort:)
 
vaknade sen upp runt halv 10.. Började då fixa mig iordning och sen när jag var klar åkte jag till vallentuna och träffade min läkare. Fick mitt sjukintyg och pratade lite m.m :)
 
När jag var klar där så åkte jag förbi min moster och där blev jag kvar i några timmar. :) Blev bjuden på både fika och lunch :)
 
Mycket trevligt.. Nu sitter jag hemma och inväntar älsklingen sen ska vi väl börja med lite middag , sen är det slappläge :D
 
Ska rensa och dona lite imorgon :)
 
Nää nu ska jag lyssn alite musik och såå :D
 
Kramkram
 
 


2013-12-15

Halloj
 
Har nyss sett 2 avsnitt av sons of anorchy... Fasiken vilken bra serie..
 
 
Iaf igår så var jag ju hos mamma min.. Vi åt lite pizza och myste i soffan :)
 
Både hon och jag somnade i soffan.. Och vid halv 1 väckte hon mig och sa att hon gick och la sig.. Jag somnnade om och strax efter 2 kom pappa och danne hem.. Sa hej då till pappa, jonte och djuren och vi åkte hem..
 
Låg en stund och pratade . Älskling somnade iaf sjukt fort när vi sa godnatt och jag låg en stund och drog mig.
 
Imorse vaknade vi upp vid halv 11. Så skönt att få sova. Så vi gick upp och gjorde i ordning frukost sen började vi kolla på en film. Men hann ej se klart då vi skulle åka till Dannes kusin som fyller 25 :)
 
Plockade upp Dannes föräldrar och åkte till märsta. Där var dannes släkt m.m :) Det bjöds på kaffe, fikabröd, glögg, gröt och julskinka :D
 
Fick även en tidig julklapp av dannes släkt , en åkpåse till bebisen<3 Mycket snällt!
 
När vi vinkat av alla så åkte vi en sväng till ica maxi och handlade hem lite + revbensspjäll som idag blev middag ;D MUMMS!
 
När vi kom hem så kollade vi iaf klart filmen, gjorde i ordning middagen, käkade , tog oss en kopp kaffe och kollade som sagt på sans! :D
 
Nu ska jag hoppa in i duschen imorn ska jag till läkaren sen en sväng till Moster Tina på kaffe :D
 
nattinatti <3
 
min fina mamma! <3
 
 


v. 38

Barnet är ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten ungefär 3,2 kg. Barnet vikt ökar snabbt. Det kan växa med upp till 28 g om dagen. Barnet rör sig mindre nu. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart, klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck eller mekonium. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.

Vid det här laget kan din barnmorska förmodligen säga på ett ungefär hur stort barnet är. Men glöm inte att det bara är en uppskattning. Exakt hur stort barnet är kan ingen säga innan det föds. Nu börjar moderkakan åldras och dess uppdrag att förse ditt barn med näring är snart avslutat. Då den blir sämre på att överföra näringsämnen så kan det finnas blodklumpar och förkalkade fläckar på dess utsida.
 
v. 38 (ska som sagt ta bättre bilder)
 
Inte långt kvar nu tills vår lilla bebis kommer <3
 
20 dagar kvar till BF


2013-12-14

Halloj :)
 
morgonen startade med en riktigt mysmorgon med 2 katter i sängen :)
 
Gick upp och gjorde i ordning kaffe och mackor :) Sen var det mysstund i soffan till smurfarna 2 :)
 
Nu görs det inte mycket, har bytt om ifrån onepiece till mjukisar och en mammatröja <3 det är min klädstil just nu :)
 
Längtar tills man får ta bort alla mammakläder och byta till snygga tröjor, linnen , LEGGINGS :D ÅÅH !! Men mamma kläder är ju såklart fina och mysiga.. Men börjar bli lite smått trött på att inte kunna variera mer :)
 
Håller på och tvättar och snart ska Danne iväg och hämta upp Ola .. Dom ska ju som sagt på julbord. Så då ska dom väl föra lite och så innan :)
 
Sen åkte vi till mor och far.. Och där ska jag spendera min kväll :)
 
Nää nu ska jag väl försöka hitta på ngt! :D
 
Kramkram
 
 


Gott & Blandat

Började idag packa saker till BB-väskan :)
 
Går ju som sagt in i v. 38 imorgon och bebis kan välja att komma när som ;)
 
 
Här är lite bilder på bebis säng, grejerna till väskan , vagn & bilbarnstol <3
 
 
 

 
Sen ska jag packa lite till mig
 
Amningsbh
Amningslinne
Amningskupor
mjukisar
underkläder
kamera m.m :)
 
Nu kommer älskling hem med mat :)


PÖSS


2013-12-13

Heej :D
 
Ja då var det fredag.. också fredag den 13e , inget ont har hänt ännu :) bara bra saker.. Haft en väääldigt livlig bebis som puffat och bonkat i magen <3 Vill ha vår lilla prins/prinsessa nu :) hehe men den får gärna stanna till nästa år :)
 
Var en sväng hos syster Sandra och fikade och gosade lite med hennes bebisar :D Dom börjar bli så stora.. Snart 6 månader :) Dom skrattar , pratar och ligger verkligen inte stilla och myser med varandra :) Sötaste tvillingtjejerna det där :)
 
Nu sitter jag här i soffan och mannen kom nyss hem.. Han ska duscha m.m sen ska vi köra hans föräldrar till vallenntuna :) Får se om vi beställer mat eller om vi åker till texas longhorn i danderyd :)
 
Och imorgon blir det att umgås med mamma och lillebror då älskling ska på julbord med jobbet :)
 
Nu måste jag besöka damernas.. bebis trycker på kissblåsan ;)
 
ha en trevlig helg alla goa <3
 
 
 
magen i förra veckan :D Imorgon tänkte jag fota lite.. Går in i v. 38 :D
 


2013-12-12

Hallå!!
 
sitter just nu i soffan och ska snat åka iväg en sväng till täby c. :)
 
jobbade också min sista dag på beijer .. eller sista och sista.. Men min sista nu innan föräldrarledigheten.
blev sjukskriven dom dagarna som var kvar att jobba.. Så nu ska jag vila upp mig inför bebisens ankomst!
 
tycker ändå jag har varit grym.. med tanke på att många går tidigare.,.. Men jag har ju haft enbra graviditet .. ingen foglossning, inga kraftiga värkar m.,m men nu sista veckorna har det varit tufft. med stress oóch så
 
Så nu blir det att ta det lugnt =)
 
 
 
Nää nu ska jag väl fixa mig lite. Hoppas ni alla får en bra dag!  =)
 
 
Kramkram
 
Mitt bord som jag igår städade och plockade undan på :) Kommer sakna goa kollegor.. Men snart kommer jag och hälsar på med en liten bebis :)


2013-12-10

godkväll
 
internet på jobbet har varit kass och inte fungerat.. Nu sitter jag hemma i soffan :)
 
Dagen böjade med några timmars arbetande.. Har haft en liten oro för bebis sen igår eftermiddag då jag tyckt att bebisens rörelser inte varit som dom varit.. utan dom har minskat så fort ..
 
så ringde BM och hon sa åt mig att ringa till danderyd. Så på säkra sidan så åkte vi in..
 
kan säga det.. jisses vad stort det är :O men vi hittade till slut..
 
vi skrev in oss och fick sitta och vänta en liten stund innan en undersköterska kom.. fick komma in i ett rum. fick både mätningar av sammandragningar + bebisen hjärtljud. fick också en spak som jag skulle trtycka på så fort jag kände bebisens sparka eller röra sig.. vi satt där inne i ca 30 min. Sen var det bara att vänta .. och vänta ännu längre för att träffa en läkare och kolla ultraljud..
 
vi var där vid halv 11 och vid halv 4 ungeför fick vi träffa läkaren.. allt såg jätte bra ut.. troligtvis så berodde det på stress eller att jag haft en del sammandragningar.. men huvudet ligger neråt och det var en pigg och vaken bebis sa hon.. Så vi gick därifån med goda nyheter..
 
Så nu får vi se hur jag ska göra. Om jag kan bli sjukskriven dom sista dagarna eller om jag ut föräldrarledighet.. men läkaren rekomenderade att jag inte skulle fortsätta jobba iaf.. Så bööör nog lyssna på hennes råd.!
 
så både jag och älskling ligger här i soffan och sängen är verkligen lockande just nu.. Men får försöka iaf vara uppe en timme till <3
 
 


v.37

 

Du fortsätter att gå   på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras   vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök   på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att   känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan   slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu   känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer. 


Barnet är ca 35 cm långt från   huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som   fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet   ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning   nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så   huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka   försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns   forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar   att det är för trångt och det leder till start av värkar.

 

 


2013-12-09

Halloj
 
Då var man tillbaka på jobbet efter 1 veckas sjukskrivning..
 
Nu har jag bara 10 arbetsdagar kvar. sen går jag på mammaledighet..
 
Känner mig lite som en zombie. man vaknar ju varje gång man vänder sig , behöver gå upp för att gå påp toa. en bebis som buffar och stonkar inne i magen <3
 
Det är helt sjuuk, ca 3 veckor kvar till BF :) Känns overkligt.. att snart har vi vår lilla bebius här <3
 
i helgen har vi inte gjort så mycket. Vi har mest varit hemma och tagit det lugnt..
 
varit och fikat lite hos svärföräldrarna och igår var vi på fika hos mina föräldrar. :)
 
ska börja rensa lite på mitt bord, kolla igenom pärmar. rensa mail m.m :)
 
Nu ska jag jobba på :D
 
Kramkram <3


2013-12-04

Heeej :D
 
Då har halva veckan gått och jag har verkligen bara legat på soffan och vilat upp mig..
 
Eksemen är nästan helt borta.. jag känner mig inte stressad eller att det är en känsla av oro.. Utan jag mår liksom toppen ...:)
 
Tycker bara det är så konstigt att inte lökaren kunde sjukskriva mig dom 2 sista veckorna.. hennes förklaring var att ekonomin vart drabbad.. jag bah eeh okej!?!? men hon vet ju fan inte vad jag har för ekonomi :S aja.. 
 
Ska försöka köra på dom sistra arbetsdagarna sen .. ska i nästa vecka börja packa BB väskan + inhandla saker ifrån apoteket :)
 
ÅÅH börjar närma sig allt mer.. idag är det 30 dagar kvar till BF <3
 
Nu ska jag fortsätta laga maten , älskling är på väg hem och idag serveras det köttbullar, potatis m. gräddsås och svartvinbärs gele :D
 
Kram på er <3
 
 
just ja, på fredag ska jag till frisören och bli fin i håååret ;D
 
 
 
 


2013-12-02

halloj :)

då var vi inne i december redan. 1 månad kvar till bf ♥ helt sinnes.

dagen började med 1 timmes jobb sen var det besök hos läkaren för eksem i ansiktet. blev en massa salvor o 1 veckas sjukskrivning! hoppas kunna jobba mina sista 2 veckor sen. kunna säga ♥ till kollegorna o rensa mitt bord för
sen avnjuta min mammaledighet o en liten gose bebis ♡

just nu ligger jag i soffan o drickef te. ska vila denna vecka ♥

kram på er alla ♡


igår städade vi heeela huset o plockade fram julen!! det som saknas är lite snö. ♥