wopwop

ja då är det bara 4 timmar kvar tills man slutar :P

& idag efter jobbet blir  det att åka hem till Johanna och umgås :) mycket trevligt..

Så ah, vi höres senare :)

KISSES


2012-01-31

Godmorgon bloggen :)

Igår efter jobbet så åkte vi raka vägen hem :) jag fixade åt djuren medans älskligen började med middagen :) middagen blev ngn baconröra med pommes till baby och sallad för min del :) efter middagen tog vi en kaffe och en cigg och därefter kollade vi runt på internet :)

Vid halv 9 satte jag mig på cykeln och örde 45 min :) känns bättre nu ju mer man kör :)
Har höjt upp ett steg nu, så det tar lite mer på krafterna :P

efter jag cyklat klar så satte jag mig i soffan och tog det lugnt.. Efter en stund gick jag ut och tog min sista cigg, ringde mami och sa godnatt samtidigt som jag gick ner med soptunnan :)

efter det hoppade jag in u duschen, därefter kröp vi ner i sängen och kramades till sömns :)

Ev. vecka 6 så ska jag följa med Goa Japan till Verro och vara där över helgen :) ska bli riktigt mys :) se den stora staden :) så blir en tjej helg :)

Nu ska jag dricka mitt te. och invänta rasten min :)

Hörs later.

Kisses


finally

Får äntligen gå hem om ca 30 min, denna dag har ändå gått ganska fort :) så det har varit la nice :)

Men ska nu börja stänga ner, så vi höres imorgon :)

Pöss <3


2012-01-30

Godmorgon :)

I lördags efter jobbet så skulle jag ju möta Tiffany i stinsen, Mne hon var fortfarande dålig.. Så istället blev det en kaffe hos mamma :)
efter en kaffe hos mamma så begav jag mig hemåt, umgicks med min baby, vi båda satt och spelade, sen ringde japan och undrade vad vi ville ha för mat, så beställde dom middagen och dök upp strax efter halv 9, vi käkade och drack kaffe och glodde på en film :) hade det allmänt mysigt <3 efter filmen tog vi en cigg och vinkade av dom och vi kröp ner i sängen oich kollade på film :)

SÖndagen ringde kl tio i tio och vid 10 gick jag upp och fixade mig, plockade upp japan och åkte upp till mamma o pappa :) blev bjudna på kaffe :) sen for vi till enköping där vi shoppade en massa, både kläder, skor och massa godis :) tog också en lunch på donken :) sallad för mamma & mig oich en burgare till japan :)

Åkte vidare hem till mamma igen , där drack vi kaffe igen, sen for vi hemåt till mig där Baby fick sina saker och glad blev han :) Sen gjorde vi middag som blev korvstroganoff med ris och sallad :) därefter drack vi ännu en kopp kaffe :)

Vid halv 7 begav vi oss mot vallentuna igen, plockade upp mamma och åkte till hammarbacken där lillebror spelade match :) och självklart vann dom med 5-2 :) HEJA SVERIGE (japans ord, när vi kollar match)
Efter matchen tog vi en cigg, och vinkade av mamma ;) Släppte japan hemma och sen åtke vi vidare hem :)

Jag satte mig på cykeln och cyklade i 45 min medans vi kollade på spårlöst :)
efter vi kollat klart på de så kröp vi ner i sängne och kollade klart en film. men jag såg ju inte klart den då jag somnade xD

Denna helg har gått snabbt.. och det har också varit en underbar helg med massa mys, middag och shopping <3

Jag bara älskar mitt liv, underbara vänner, underbar familj och en underbar pojkvän <3 mer kan jag inte ha :)


idag är det jobb + sen vecka.. Hoppas denna vecka går fort =) tråkigt att jobba sent. :P

menmen, nu ska jag jobba på så hörs vi under dagen :)

Pöss <3

  


2012-01-28

Godmorgon :)

igår efter jobbet så åkte jag och baby först och tanka, sen åkte vi raka vägen hem :)

började nästan direkt med middagen , :) till middag blev det hamburgare och makaroner tll baby, hamburgare, broccoli till mig :) eter middagen tog vi en kaffe och en cigg och sen satte vi oss och kollade på internet :) vid 8 började the voice sverige kollade på de och strax när det hade slutat så kröp vi ner i sängen och jag somnade nästan på en gång :)

idag är det jobb som gäller, sen ska jag möta upp Tiffany i stinsen för en fika :) senare ikvällen kommer Johanna & Mattias på middag :) så detta kommer att bli en bra lördag :)


jag och underbar Johanna :) <3


Mina bebisar börjar bli stora nu :)


Jag, Mamma & Johanna på nyår <3



2012-01-27

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag och danne till arninge för att storhandla på willys :) och när vi kommer in så har dom gjort om helt och hållet.. :P så man hittade typ  inget.. utan fick gå fram och tillbaka för att hitta det vi behövde :) sen åkte vi en sväng till rusta och fick med oss lite mer saker :)

Åkte hem packade upp allt, gav djuren mat :) Älsklingen började med middagen och därefter kom mamma , jonte + hundarna förbi :) jag och mamma tog en promenix ut till morfar med hundarna och gick därefter hem igen :) tog en kaffe och umgicks :) killarna satt och spelade :)

Sen när dom åkt hem så hoppade jag in i duschen :) därefter kröp vi ner i sängen och kollade på smällen :)

Idag vet jag icke vad som händer, det jag vet är iaf att jag ska jobba imorgon + middagsplaner på kvällen :)


wopwop

Om en timme får jag äntligen gå hem :)

Och då blir det att åka och storhandla :) och ikvällen kommer mamma på besök, så hon och jag ska ta hundarna ut på en promenad :)

Ett bra slut på denna torsdag :) och imorgon är det fredag., sen är det lördag och därefter vid 2 får jag helg :)


2012-01-26

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi först förbi ica i lindholmen för att handla hem lite till middagen :) åkte vidare hem till katterna där det bara var att lasta in dom i deras bur och åka till veterinären :) Jonas (veterinären) vägde óch lyssnade på hjärtan på dom, efter han gjort det så fick dom en "sov" spruta. Sen var det bara för mig och danne att gå vidare, så vi gick en sväng till morfar, blev bjudna på kaffe :) och efter ca 40 min så gick vi tillbaka.. Men då sa han att vi fick komma tillbaka om 30 minuter då dom inte somnat av första sprutan. :P starka killar, förklarade han :P Så det var bara att gå upp till morfar igen och sitta där ett tag :) efter 40 min igen så gick vi tillbaka, då var allt klart. Men Jonas förklarade att Diesel fortfarande sov, han ville inte ge honom uppvaknings sprutan eller vad det kallas då risken var att han kunde bli knäpp :P haha jag och förklara är inte min grej.. Men iaf Sigge var vaken och jätte vinglig.. Så vi åkte hem med dom, la Diesel i sin korg och han bara låg. Tungan utanför och ögonen öppna.. Usch, det gjorde ont i en =( men Sigge var tvärtom, Jonas sa att dom kunde vara trötta i några dagar, mm eller hur :P Sigge var hur pigg som helst och höll på att leka och så :P

Efter ca 2 timmar efter vi kommit hem vaknade diesel till liv. och det gick verkligen vingligt till., Stackaren kunde knappt gå och spydde ocksp, men det kunde dom göra utav sprutorna.. Men efter en stund gick han och la sig igen.. Min lilla bebis <3 kännde verkligen inte igen honom när han var sådär.. :'(

Men iaf efter en stund då vi vetat att han vaknat till och vart uppe och gått så kröp vi ner i sängne och somnade, men natten har varit sådär.. Har inte sovit så bra pgav att man ville kolla till diesel då och då.. Men när kl ringde imorse satt båda i sängen och pratade och ville att vi skulle gå upp och ge dom mat :)

så det var skönt, :) nu är dom mina pöjkar igen normala :)

Så det var det de.. :P

Nu ska jag börja jobba och idag efter jobbet blir det att åka och storhandla :)

Så vi höres under dagen :)

Pöss


wopwop

om mindre än 45 min så får jag äntligen gå hem :)

Denna dag har faktiskt gått rätt fort ändå :)

Så ska snart börja stänga ner och fixa iordning köket :)

Sen är nog kl kvart över 3 ;)

så vi höres mer imorgon bloggen

Kisses


2012-01-25

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så körde älsklingen mig till Johanna, där hos henne blev man bjuden på kaffe :) så vi tog en kaffe och en cigg på de :) gick in och snacka lite skit + gamla minnen ;)

Tiden sprang iväg och vid 5 i 5 begav jag mig mot Fia :) Hos fia fick jag massage, och kan säga att ja det gjorde ont men efteråt känndes ryggen 100 gånger bättre så vi bokade in en ny tid :)

Efter massagen gick jag vidare hem till Johanna igen , vi åkte med japans mamma ner till centrum då hon skulle handla och vi skulle beställa mat :) så hämtade maten och tåget gick precis när vi skulle gå mot stationen.. :P men som tur var så behövde vi bara vänta i 10 min så kom nästa :) Så väl i lindholmen kom danne och hämtade oss så vi for hem och åt middagen tog en kaffe + cigg, därefter rensade jag lite bland kläderna och vi bara umgicks :) och vid kvart i 9 tiden körde jag Japan till tåget o väl hemma igen tog jag en varm och lååång dusch.. Därefter kröp vi ner i sängen och gosades lite :) sen somnade jag :)

Idag är det jobb till 15.15 sen blir det att åka raka vägen hem, sätta katterna i buren och åka till veterinären och bli kasterade idag :( fyy, mina bebisar.. Men iaf, bättre sent än aldrig :)

Sen blir det bara hemoch träna och mysa :)

Nu blir det sådär igen att man nästan skriver en bok känns det som, Så nu ska jag ta och fixa i köket + ta mig en kopp kaffe :)

Pöss


lovely



2012-01-24

God morgon :)

Igår efter jobb så gick jag över till ica maxi då jag slutade en kvart tidigare än danne :) Så handlade hem lite saker :) sen plockade han upp mig och vi åkte till JULA och köpte en snöskyffel :) 50 kr, haha men det var ju en skit skyffel.. :P men den funkade iaf, för när vi kom hem så skottade danne så den höll iaf igår :P

Sen efter han skottat klart , jag gett katterna mat så började jag med middag :) som blev köttbullar, potatismos, sallad och gräddsås :)

Sen fixade jag och donade eftersom det var min dag att ha hand om maten m.m :) sen satte jag mig på cyckeln och körde 45 min :) efter jag cyklat började jag må lite illa :p så la mig i soffan och kollade klart filmen vi kollade på :) sen somnade jag och vaknade upp av att Johanna ringde :) pratade lite sa sen godnatt och jag började må ännu mer illa.. Så var bara att snabbt fixa sig och lägga sig :)

Idag är det tisdag och idag ska jag få massage :) olalalala, men innan massagen ska jag träffa japanen en sväng och umgås :)

Ska bli la mysigt :)

Nu ska jag dricka upp mitt kanel te och hoppas att denna dag GÅR SNABBT :)

Pöss


vänskap




Du är underbar vän Johanna Helene Monley <3



2012-01-23

Godmorgon :)

I fredags efter jobbet så åkte vi ju hem till mamma och pappa , och blev bjudna på en riktig god middag :) till mig och mamma hade hon gjort broccoligratäng med halomi :) till pappa,jonte och danne blev det ngn slagskött gryta med pita bröd, ost och gräddfil :) jag och mamma tog ju också utav köttgrytan till maten :) var så himla gott :) efter middagen satte vi oss alla i soffan och bara umgicks, drack kaffe och pratade :) tiden bara sprang iväg och vid ca halv 10 begav vi oss hemåt, men först åkte vi en sväng till Dannes far och sa hej :)

Därefter åkte vi hemåt och jag la mig i soffan med mitt täcke och somna medans älsklingne satt uppe en stund :)
blev väl väckt vid 2 tiden och då kröp vi ner isängne och somnade :)

Lördagen väcktes vi av dannes far som ringde och sa att han var utanför.. Så danne klev upp och duscha m.m sen for dom iväg och jag gick upp och gjorde mig en kopp te och glodde på tv :) sen for jag vidare till hammarbacken där min bror spelade match :) efter matchen åkte jag och mor upp till dom där vi tog en promenix med hundarna :) sen kom Johanna upp dit efter att ha varit iväg och handlat med sin familj ;) så vi åt lite lunch och drack kaffe och pratade en massa :) lite senare på dagen åkte vi vidare hem till Johanna där vi umgicks och kollad på JÄTTE gamla videos och bilder, <3 lovely <3 sen bjöd hennes far mig på middag blev hemmagjor lasagne :) och kan säga att den var riktigt god :)

Spenderade min kväll där fram till halv 10 då det var dags att bege sig hemåt, när vi gick ut till bilen så började de snöa. Så sa hej då och jag åkte vidare hemåt :P

Tessan och Henke var på besök så umgicks lite med dom, glodde på en film somnade i soffan och därefter åkte dom hem :)

Söndagen vaknade upp vid halv 11 låg och drog mig i sängen i 20 min innan jag klev upp och såg hur vitt det var ute :) var hur mycket snö som helst :) älsklingen kom också upp efter en stund, vi satt och chillade lite, älskligenn spelade :)
sen åkte vi ut till Syster Jenny, där pappa,mamma,jonte,linus hans dotter, sandra & zeb var :) vi alla umgicks och hade det trevligt, blev bjudna på kaffe och ett roligt snöbollskrig mellan alla :) efter en stund for vi hemåt igen, väl hemma så storstädade jag och älsklignen då det verkligen behövdes, efter vi var klara tog jag en dusch och sen var kl helt plötsligt tjugo över 5 och kl halv 6 skulle vi vara hos dannes päron på middag :) Så var bara att hoppa in i bilen och bege oss dit :) Där blev vi bjudna på en jätte god middag som var kasslergryta med sallad och ris :) efter tog vi en kaffe och fika :) sen kolla vi lite tv och därefyer var det dags att åka hem igen :)

Hängde lite tvätt och sen satte jag mig på cykeln och cykla i 45 min till filmen 50/50, en otorligt bra film :)

Nej nu börjar ja få skrivkramp :O

Så det var lite ifrån min helg ;)
och nu väntar en ny arbetsvecka :)


så ett eller två inlägg lär ju komma upp under dagen :) men skönt iaf, denna vecka är man tidig ;))


Pöss



olala

yeey om en timme får jag äntligen helg :)

har också en skvallertidning kvar att läsa, så tiden kommer nog att gå rätt fort iaf ;)

Så nu säger jag trevlig helg och så höres vi på måndag :)

PUSS <3


2012-01-20

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobb så åkte vi till ica i lindholmen och handla hem lite saker till middagen åkte vidare hem och vi började med maten :) till middagen blev det bacon,korv och kantareller i sås med smak av creme freice vitlök och permesan :) vart riktigt gott :)

efter middagen tog vi en kaffe och en cigg och därefter cyklade jag i 45 min :) gick bättre denna gång och samtidigt som cyklade kollade vi på tv :) så man liksom glömde bort tiden :)

sen efter jag cyklat klart så började vi kolla på "mot alla odds", var riktigt bra. :) och sorligt.. Men shiiit, vilka grymma människor .. Dom är funktions hindrade människor som ska gå igenom öknen i 25 dagar.. :P GRYMMA människor :)

Efter det, så kröp vi ner i sängne och myste till sömns :)

Idag är det jobb fram till 18.00 efter det ska vi hem till mamma och pappa och bli bjudna på middag :) en riktigt mysig fredag :)

och imorgon ska jag nog hem till Japanen och hjölpa henne med sitt rum :) sen får vi la se vad helgen har att erbjuda, ska nog försöka övertala japan att göra en grej med mig ;) men men. Det är en suprise :)

Nä men fan, nu blir det ju snart en bok xD

iaf, lär ju komma ett eller två inlägg till under denna långa dag ;)

Så vi hörs !!


PUSS


wopwop

om 1 timme och 15 min får jag äntligen gå hem :)

denna dag har känts som en evighet :P men nu hoppas jag att sista timmen ca går snabbt :)

vill bara hem och laga en riktig god middag och bara få mysa med mina 3 pöjkar ;)


men ha det gött, så höres vi mer imorgon :)


PUSS



2012-01-19

godmorgon bloggen :)

igår efter jobbet så körde Danne mig till Johanna. :) hon mötte upp mig på parkeringen och vi gick till pizzerian där hon hade beställt mat och bjöd mig :) vilken go vän <3 vart ost & skinksallad för mig och kebab för henne :) vi åt upp och tog en cigg, började röja i hennes rum :P och det tog sig en liten tid och då var vi inte helt klara :P
eller Japan röjde och jag satt i soffan och kollade mest ;) sen tog vi en kaffe och en paus på de :) kollade igenom lite kläder och ja, jag fick med mig en hel del saker hem :)

Snäll som hon är följde hon mig också hela vägen till tåget :) så vi satt där och snackade lite tills mitt tåg kom (:

väl när jag hoppar av tåget var min älskling där och hämtade upp mig och vi åkte vidare hemåt :) hälsade på mina bebisar som var SÅ glada att jag kommit hem :) så pussade på dom, fixade och donade lite , tog en dusch och sen kröp vi enr i sängen och började kolla på Bilar 2 :)

var en bra osndag + en super mysig kväll <3

Idag efter jobb blir det bara att åka hem, laga lite middag och sen ska jag trääääna :D

nu ska jag dricka upp mitt goa morgon kaffe och snart gå på rast


höres senare :)

Kisses


wopwop

yeeey, om 30 min slutar jag :) då beger jag mig som sagt till Johanna för att umgås och äta en god middag tillsamamns :) jag vill att kl blir 17.00  så att jag kan gå hem :)


Så jag ska börja stänga ner nu, så vi lääär ju höras mer oimorgon :)



Puss



wopwop

ja då är det lunch snart gå och då blir det ALLEVO soppa med potatis & purjolök :)



2012-01-18

Godmorgon Bloggen :)

igår efter jobbet så stannade jag och älsklingen till vid donken.. Blev en ceasersallad för mig och ngn hamburgare åt älsklingen :) efter vi ätit åkte vi först hem, gav katterna mat och tände lite, sen for vi till dannes päron där vi vart bjudna på kaffe och hämtade motionscykeln :) var där en stund, sen åkte vi vidare hemåt.. Satte upp cykeln och jag satte igång.. :P 45 min cyklade jag och jag kan säga att jag var rätt död efteråt.. :P
haha , satte mig en stund i soffan och kollade runt lite med baby på internet :P

Efter en stund ville jag bara krypa ner i sängen.. :P så vi gick och la oss och kollade klart på filmen keny starfighter :P

idag efter jobbet så ska jag träffa Johanna :) hon hade dagpass idag, så vi passar på att ses då :)

Hon ville dels ha lite hjälp att rensa upp i hennes rum då det ska bli lite ändringar :) så det ska bli trevligt :)


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och snart är det rast, :P

så idag är det en ny dag med nya tag :)

Hopppas ni alla där ute också får en bra dag :)

PUSS <3


.

Jag finner tyvärr inga ord för detta som har hänt..
det är bara förjävligt..


Man slutas ju verkligen aldrig att förvånas..



2012-01-17

Igår efter jobbet så åkte vi först till ica för att handla hem lite som behövdes, For vidare hem till katterna som alltid blir lika glada över att man kommer hem :) så gav dom mat och sen fixade jag lite medans älsklingen gjorde middag :)

Efter middagen tog vi en kaffe och en cigg och satte oss i köket för att rita lite :) eller Danne var lite mer seriös, eftersom han ska bygga på sin tatuering. :) och jag satt och rita i ett ritblock ;) hahah :P

efter en stund så ringde japan och vi snackade lite skit, efter det tog jag en dusch och sen satt vi och kollade lite på datorn innan vi kröp ner i våran mysiga säng och kollade på ngn film som vi köpt :P
haha, kenny starfighter :P hahah fuckad film xD men såg inte hela då jag somnade xD

idag är det jobb som gäller, efter jobbet ska vi svänga förbi dannes päron för att plocka upp en grej.. Sen blir det att åka hem och trääääna :) love it <3

Och imorgon hoppas jag få träffa japan, faaan hon jobbar ju bara kvällspass HELA tiden ;) men så hoppas vi får en lucka imorgon så att vi kan ses :)

Nää fan, nu ska jag ta mig en kopp kaffe :)


ha en bra dag, så läääär vi ju höras :)

Puss



yeeeey

Älsklingen ringde nyss och undrade om jag var sugen på att ev tatuera mig/oss i nästa vecka :)

och faaan såklart jag vill :) så blir ev en tatuering snart :)


MEEE LOOOOOOOOVE IT <3


:)


Honeypie <3 Babylove

En vänskap som aldrig kommer att försvinna <3


2012-01-16

Godmorgon Bloggen :)

I lördags efter jobbet så åkte jag raka vägen hem, tog en dusch och fixade mig lite snabbt :) sen åkte jag och älsklingen ut till morfar, där mötte vi också upp mamma,pappa & Jonte :) moster m. familj kom därefter.. :) blev serverade middag som var ärtsoppa, pannkakor och glasstårta till efterrätt :) mumma, satt där ett par timmar och bara umgicks och hade det trevligt :) lite senare in på kvällen begav vi oss mot vallentuna för att hämta upp Therese & Henke som skulle komma på besök :) satt och prata, umgicks och hade det trevligt :) klockan blev allt mer och mer och dom fick stanna kvar.. Dom sov i gäststugan :) jag somnade på soffan och blev väckt av danne som sa åt mig att gå in och lägga mig i sängen istälet och det gjorde jag :) somnade nog lika fort igen ;)

vaknade till lite senare av att danne kryper ner i sängen, och jag undrar vad kl. var.. :P kl är halv 6 säger han och gosar sig ner bredvid mig och vi somnar om :)

igår klev jag upp vid halv 11. fixade och donade, danne kom upp gjorde kaffe gick ut och tog en cigg väckte tessan och henke , gick in satt och snacka, hängde tvätt medans killarna spelade :) begav oss mot vallentuna igen, släppte av dom och plockade upp Johanna :) åkte ut till syster Jenny där sandra och zeb va :) Såg den nya familjemedlemmen :) sååå otroligt söt :) Gösta hette han ;) hihi.. Senare begav vi oss igen till vallentuna för att beställa lite mat, blev kebab utan pommes för min del och dane och japan tog också en kebab :) åkte upp till mamma och pappa och åt och invänta dom.. Blev bjudna på kaffe :) sen åkte vi hemåt igen, släppte av japan och vi for hemåt :) där kollade vi på en film, kröp ner i sängen och kollade på en annan.. Men hann inte se så mycket då jag somnade :P


Det har varit en fullspäckad helg ;) en riktigt bra helg, men trevligt sällskap :)

Nu är det en ny vecka med jobb som gäller :)

nu ska jag hääämta kaffe :)

Hörs senare. :)

Kisses <3


wopwop

3 timmar har redan gått, nu är det bara 2 timmar kvar :)
och jag ska börja läsa min skvallertidning :)


Kisses


2012-01-14

Godmorgon bloggen :)

Igår efter jobb så åkte jag och danne ner till centrum, gick in på coop.. Inhandlade allt till middagen :) danne hämtade också ut ett paket och därefter gick vi till bolaget :) åkte hem, gav katterna mat och förberedde potatisgratängen :) Johanna och matte kom ganska snabbt och vi tjejer ställde oss i köket och gjorde i ordning middagen medans killarna spelade :P

Till middag åt vi potatisgratäng, fläskfile, sallad och bea :) en riktigt gooood middag :) Efter middagen tog vi en kopp kaffe och en cigg och snackade lite skit.. Sen kollade vi på en film.. Case 39, var faktiskt riktigt bra :) Efter filmen som begav dom sig hemåt, för japan skulle också jobba idag :) Syster sandra kom förbi också en sväng, men for med japan och matte till centrum :)

När dom åkt, så plockade vi lite i ordning hemma, därefter la vi oss i sängen och jag somnade ganska snabbt ;)

Idag är det jobb fram till 14.00 efter det ska jag åka hem och byta om och vi ska åka hem till morfar där lite släkt ska vara och umgås :)

Sen får vi se vad mer som helgen har att erbjuda ;)

Vi läääär jnu höras senare :)

Puss <3


2012-01-13

Goooodmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade vi till på ica, handlade hem lite skit och for vidare till dannes päron där han skulle hjälpa till med ngn data :P
efter vi var klara där så åkte vi hem och jag började med middagen :) blev chili con carne :) blev riktig god faktiskt :) efter middagen så tog vi en kaffe och en cigg, surfade runt lite på internet, tog en dusch :) sen var kl helt plötsligt halv 10 så då kröp vi ner i sängen och såg filmen burlesque, såå grymt bra film :)

idag är det ju joooobb som gäller, efter jobb så får vi la se hur det ser ut.. Men ska iaf till bolaget och handla hem ltie vin :) sen under dagen hoppas jag att få veta vad det ska bli för middag :) men japanen ringer väl mig så fort hon vaknar, så att vi kan planera :)

Ska bli mys, sen är det jobb imorgon igen :)

nu ska jag dricka upp mitt te, och hoppas på att denna dag går snabbt :)

hörs later, <3


byebye

nej nu stänger jag ner för dagen, för om en halv timme får jag äntligen gå hem :)

Då blir det att gå in på ica maxi och handla hem lite saker :)

Och imorgon är det FREDAG :) men jobbar lördag.. men ändå skönt med fredag.. Blir då middagen med matte och japan :) så imorgon blir det nog att sitta och kolla runt på internet efter ngt gott som man kan tillaga :) lär ju bli jag och japan som fixar och donar med allt, då killarna lär spela :P

menmen, ska bli mycket trevligt :)

Men nu så ska jag som sagt snart få gå hemåt, så vi hörs imorgon :)

Kisses