2012-09-28

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi först bara hem, tog in katterna, gav dom mat och åkte sen till Dannes föräldrar, där åt vi middag, tog en kaffe och sen gick vi ut och körde en motortvätt på saaben och fixade lite med den. :)

Åkte vidare hem, såg en skräckfilm.. riktigt obehaglig :)
Sen kröp vi ner i sängne och jag somnade nog på 5 min :)

iaf, idag slutar man kl 18.00 .. Och vid kvart i 1 åker jag och Regina till Hubben och sitter där till stägning :) sen blir det bara hem och mysa och kolla film och imorrn blir det att åka och kolla bil + fira Syster Jenny som fyllt år :D

Puss


2012-09-27

Godmorgon :)

Igår var det ju jobb och efter det åkte vi hem, åt lite mat :) Sen kom tessan förbi på en kaffe och vi satt ute och snackade lite, när hon åkt så såg vi först på nybyggarna sen kollade vi på efterlyst, där efter kröp vi ner i sängen och jag somnade jag :)
Idag är det jobb och fixa lite , sen bara hem :)
Nu ska jag dricka mitt kaffe,

Puss


2012-09-26

God morgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi och storhandlade sen åkte vi hem och bara msyte i soffan.. Blev en tidig kväll då både jag och älskling var trötta.. :)

Idag , just nu sitter jag och Regina ute i hubben.. Riktigt fint här ute.. Och man har fått helt andra tankar om detta.. Tror verkligen att man kommer att trivas här ute :)
Fin lokal , fint kök, och fint överallt :D haha

Nää nu ska vi jobba på och vid kvart över 10 åker vi tillbaka till häggvik :)

Puss


2012-09-25

Godmorgon :)

Igår efter jobbet mötte vi upp Elin & Maffe i centrum, handlade med oss mat hem och satt hemma hos oss, snackade lite och bara umgicks :) Tog oss en kopp kaffe och bara hängde :)

När dom åkt hem så satte vi oss i soffan och kollde på tv, sen kröp vi ner i sängen och somnade

Idag ska jag och baby storhandla m.m.. Sen bara hem och mysa =)

idag är det löning också, NICE :D

Puss


2012-09-24

Godmorgon :)

I lördags efter jobbet så åkte jag först hem, umgicks med Danne och Linus en stund, gav djuren mat och sen åtke vi mot vallentuna.. Släppte av dom och dom åkte vidare till kryssningen med pappa :)

Gick in till mamma, satte oss en stund i soffan innan vi började med middagen som blev nachotallrik :) Senare på kvällen kollade vi på film och sen åt vi ost & kex + till det tog vi oss 2 glas vin :)

Somnade på soffan och blev väckt runt 12 tiden och så kröp vi ner i sängen och sov :)

Igår så vaknade jag vi 11, gick upp tog mig en kopp kaffe och satt mig i soffan med bror & mor, kollade lite tv och sen kom Jenny och Joline över.. Satt och pratade lite innan det var dags att bege sig hemåt till djuren, gav dom mat och satt en stund hemma. :) åkte sen vidare till vallentuna där jag och mamma gjorde en riktigt god middag :) Sen kom älsklinge och pappa hem, fick en heel del saker.. En parfym , body lotion, en stock snus, en platta gin&tonic + godis :) <3

Efter en mysig middag + kaffe åkte vi hemåt ch myste i soffan till x-factor och runt 10 tiden kröp vi ner i sängen :)

nu är det en ny vecka :) och om allt går som det ska så blir flytten till hubben den 1 oktober..

Puss


2012-09-22

Godmorgon =)

Igår efter jobbet så stannade vi till på ICA och handlade hem lite saker, svängde förbi dannes föräldrar och sen åkte vi hem och bara myste, med tända ljus :)

Idag är det jobb som gäller fram till 14, sen blir det att åka hem, och därefter köra Linus & Danne :) Idag ska dom med jobbet på kryssning, sen ska jag mysa hemma hos mor :)

nu ska jag äta mitt goda bröd och snart är det kaffe på de också :)

Ha en bra lördag =)

Puss


2012-09-21

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade jag ju till på ICA för att handla lite saker hem till mig och hem till mor min :) Åkte vidare hem till mamma, där vi fixade iordning lite middag, sen kom pappa hem och vi satt och pratade lite och sen tog vi en promenad med hundarna.. Sen la vi oss i soffan och kollade på tv =)

Danne slutade inte förens vid halv 10 och vid 10 var han hos mamma och pappa, han åt lite mat, sen begav vi oss hemåt och kröp direkt ner i sängen och somna :)

idag är det fredag, ska bara hem och mysa och ta det lugnt :)

Imorrn åker danne på kryssning, jag jobbar.. Sen får jag äntligen helg :)

Puss


2012-09-20

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi ju till Dannes farmor och firade henne :) Träffade deras släkt och så blev det smörgåstårta + tårta & kaffe :)

Vid 6 tiden åkte vi hemåt, gav djuren mat kollade på lite bilar sen såg vi avsnittet av x-factor :) Sen tog jag en dusch och därefter kröp vi ner i sängen och sov :)

idag jobbar Danne över så blir att åka till mor & far och bli bjuden på middag :) + hämta kläder mamma beställt åt mig :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och jobba vidare!

Pusss


2012-09-19

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag och Danne till Stinsen för att kolla efter present till hans farmor :) Blev present till henne + ett par nya skor till mig & ett par nya mjukisar :)

Vidare hem för att ge djuren mat, laga lite middag och sen satt vi bara i soffan hela kvällen. :) Kollade på film och sen bilar.

Idag efter jobb ska vi direkt till Dannes farmor och sen bara hem för att se x-factor som vi missade igår :)

Puss


2012-09-18

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobbet så åkte vi bara hem , gjorde lite mat och sen satt vi och kolla på film.. Vi såg watchmen och när vi typ hade sett mer än en timme så tänkte vi herregud vilken lång film och filmen var över 3 timmar, så vi såg klart den, sen tog jag en dusch och fixade mig i ordning för kvällen :) Sen kollade vi x-factor på datorn.. Bättre det än att behöva se 20 min av 1h program för all jävla reklam, när vi sett klart det så kröp vi ner i sängen :)

idag ska vi till stinsen, kolla runt lite för att köpa en present :)

Dannes farmor fyller 80 imorrn, så då ska vi dit och fira.. Sen ska vi förbi mor och far, då kläderna mamma beställt till mig har kommit ;D

Nu ska jag dricka mitt kaffe och jobba vidare !!

Puss


2012-09-17

Godmorgon Bloggen :)

I fredags var jag ju ledig och den dagen körde jag mamma till doktorn, medans hon var där så åkte jag till bolaget.. När hon var klar så mådde hon inte så bra, så körde hem henne.. Och sen så åkte jag och handlade allt :) tillbaka till mor där det bjöds på lunch och kaffe =)

åkte sen hem , fixade lite och la mig i soffan och kollade på film.. Sen så vid halv 6 så började jag med middagen som blev taco.. Och vid halkv 7 kom far,mor & bror hem till oss och vi åt en god middag och efterrätt och firade min dag.. :) Fick presentkort på skopunkten :)

Vinkade av dom och sen spenderades kvällen i soffan och mys med Älskling <3

Lördagen var det dags , gick upp rätt tidigt, fixade och donade hemma. :) vid 14 kom alla gäster och firade mig :) Var riktigt trevligt, fick fina presenter och hade en super dag :) kunde inte bli bättre

I går var det bara en slappar dag, med my och fika hos mor :) Middags och dannes föräldrar och sen hem till x-factor :)

Nu är det en ny vecka och denna vecka blir det till och med att jobba lördag (Y)

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe ;) så man vaknar lite till liv :)

Puss


2012-09-13

Godmorgon Boggen :)

igår efter jobbet så åkte vi ti ICA handlade hem det som behövdes, åkte sen hem, lagade middag.. =) och vid 7 tiden kom Tina & Erika över. Bjöd dom på tårtra och kaffe och så fick jag present :)
I present fick jag 12 st JÄTTE fina kaffemuggar som jag önskat mig, tack så mkt :)

efter dom åkt hem så satte vi oss bara i soffan och myste, :) sen kröp vi ner i sängen och sov.. :)

idag jobbar jag till 18, sen har jag LÅNGHEEELG :D


PUSS


2012-09-12

tjenare Bloggen :)

Har inte haft tiden för att blogga då det varit mkt på jobb, men nu är det lugnare igen :)

har inte gjort så mkt dessa dagar, har jobbat , åkt hem, sovit och åkt till jobb igen.. :)
Men iaf, idag blir det iaf att åka hem , äta lite middag och sen fixa lite innan Moster + kusiner kommer över på en fika för att fira lilla mig då det idag passar bäst :)

Sen jobbar jag ju bara idag + imorrn sen är man ledig, ska bli skönt :) Så på fredag blir det att följa med mor , handla , bjuda på middag och fira mig då jag fyller 22 =)

Ja det var lite planer iaf ;)

Nu ska jag jobba på och hoppas denna dag går fort.

Puss


2012-09-07

Godmorgon :)

Igår efter jobbet stannade jag till för att handla hem lite saker till baby som i 4 dagar får äta flytande mat.åkte hem till mor för att lämna av kläder hon ska låna , sen for jag hem och myste med min älskling till en film :)
Sen kröp vi båda ner i sängne :)

Idag är det äntligen fredag, och i helgen blir det bara massa mys =)

Puss


2012-09-06

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade jag till i vallentuna på ica , för att handla hem lite saker till mamma + hämta ut ett paket :)
Vidare hem till mor&far.. Mamma gjorde en sån god middag med fiskfile, citromsås och ägg =) mums..

Sen satte vi oss i soffan med en kopp kaffe och vid 8 tog vi hundarna på en promenad sen åkte jag hem och gosade med mna <3 =)

Idag ska älsklingen operera bort en visdomstand.. Så han lär ju ha ooont när han är klar :P
haha stackarn.. Så blir till att handla hem lite soppa m.m =) sen hem och gosa ..
Och igår var sista natten han jobbade och på måndag återtgår han till dag igen =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och hoppas på att denna dag går fort =)

Puss


2012-09-05

Godmorgon :)

Igår efter jobb så åkte jag hem till mamma & pappa, var där till halv 9 och därefter åkte jag hem och myste först ner mig i soffan till en film sen gick jag och la mig i sängen och kollade en film som jag inte hann se mkt av då jag somnade :)

Idag får vi la se vad som händer & sker ;)

PUSS


2012-09-04

Morrn :)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till mor & far, blev bjuden på middag och sen la vi oss i soffan och kollade på tv :) sen tog vi en kvällspromenad med hundarna och efter det vinkade jag av familjen och åkte hem :) väl hemma myste jag till en film med katterna i soffan :) redan vid 10 tiden höll jag på och somna så var bara att gå till sängs och somna :)

Idag ska jag upp till mor och far igen, :)

PUSS


2012-09-03

godmorgon :)

Då har vi gått in i september och om 11 dagar fyller man 22 ;)

I fredags var det ju LADY GAGA, och jag kan säga att det var det bästa jag sett och den bästa konserten ;) hon var helt otorligt duktig och bjöd verkligen på sig själv ;) och det var verkligen värt pengarna.. Sen resten av helgen spenderades med massa mys och igår var jag och mamma ute i skogen och plockade svamp.. Fick en hel del.. Efter vi varit ute ett tag och gått låååångt in i skogen.. :)

Fick också en tidig födelsedags present av Älskling, mamma,pappa,jonte , svärmor,svärfar + sofie m.familj. presenten var en ny EGEN dator... :) TACK <3

Nu är man tillbaka på jobb igen, och en ny vecka.. :)

PUSS