2012-03-30

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så åkte vi till dannes föräldrar, där var dannes syster m familj och dannes farmor och farfar, :) blev bjudna på tårta och kaffe :) men själv hoppade man över tårtan, så duktig man är :D

Var där en stund och sen åkte vi vidare hem, tände en liten brasa gav djuren mat, danne diskade och jag satt i soffan bara:D

Vi såg klart the sitter sen nästan när den var klar så började bb, så såg klart bb och sen gick vi och la oss ..

Idag ringde kl vid halv 7 ca, gick upp vid kvart i 7 och tog en 35 mins promenix, hem igen , fixade lite frukost, väckte danne, jenny och johan kom, tog en dusch och sen åkte vi till jobbet :))

Så nu är det jobb fram till 18 sen blir det att åka hem och bara mysa :D

och imorgon blir det ju en tjejdag med japanen, lovely!!


höres senare ,


PÖSS


2012-03-29

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så möttes jag , danne och japan upp i vallentuna, gjorde en liten sak och sen vidare hem till oss igen, skulle ju egentligen tagit min promenad... Men när regnet öste ner så kände jag verkligen inte för de.. Så istället åkte vi hem och lagade lite middag och sen tog vi oss en kaffe och satte oss i soffan alla 3 och kollade runt på internet :))

Efter 9 tiden kom japans mamma ch hämtade henne, visade henne runt också innan dom for hem :)

Jag och danne kollade också lite på the sitter, men hann ju icke se klart då bb började vid 10 och efter bb tog jag en dusch och sen kröp vi ner i den varma sängen....

Idag efter jobbet så ska vi hem till dannes föräldrar, dannes mamma fyllde år igår så vi ska dit på en fika och fira henne :)

Nu ska vi jobba på och hoppas denna dag går fort, ha det gött people :))


PÖSS


2012-03-28

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så släppte Danne av mig vid macken i lindholmen och därifrån gick jag min dagliga promenad :) är bara så skönt att ta en promenad och känna att man gör ngt bra av de ;) ska börja gå längre när jag har tidig vecka då har man mer tid på sig, och när jag har sen vecka blir det att gå mackenpromenaden :))

Iaf väl hemma igen så hade älsklingen släppt ut sigge och diesel, var väl ute i ca 20 min innan de var dags att gå in och få i sig mat .. Danne började med middagen och jag hjälpte till lite, fixade min sallad och dukade..

Satte oss och åt och lite senare kom Amanda över på en kaffe och när hon gått hem så började vi kolla på the sitter... Hahah en sjukt skön film och sen var det ju bb vid 10 och därefter kröp vi ner i sängen

Idag ska jag umgås med Japanen, hon ska med hem till mig idag :D och sen på lördag ska vi ha en tjejkväll då ska hon firas ;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, höres seeen :D


PÖSS


2012-03-27

Mooorgon :D

Igår efter jobbet så stannade vi till på ica i lindholmen, handla hem det som behövdes, sen därifrån blev det en promenix :D Ringde japanen och snackade lite, väl hemma så möts jag upp av två glada katter som sprang fram till mig :) dom får vara ute lite varje dag, duktiga mina killar..

Gick in och började med middagen som blidde köttfärssås med broccoligratäng, sen var det kaffe och mys framför sofias änglar.. efter sofias änglar tog jag en dusch och fixade och dona lite hemma :)) Sen var det ju självklart BB vid 10 och därefter kröp vi ner i sängnen och somna..

Idag blir det att ta en promenad sen hem och slappa :)

Snart är det rast då ska jag ta mig en kopp kaffe, :))

Nu ska jag jobba på, höres seeenare


Puss


wopwop

idag kör jag på igen, nu fan ska jag bränna 5 kg ;)

Ska börja köra 30 mins promenader VARJE dag, ta bort alla kolhydrater.. Inte ens äta fullkorn ;) kan fan vara utan de ;) så nu håller vi tummarna att det fungerar igen :D


PÖSS


2012-03-26

Goooodmorgon :D

I fredags efter jobbet så åkte vi och storhandla, handlade lite på bolaget + handlade hem lite saker till katterna :))

Vidare hem igen, plocka upp varor ge katterna mat och börja med middag, som blev färskpasta med chili&paprika creme freche med kräftstjärtar :) ääälskar de

Senare in på kvällen så körde Danne mig till Therese, där satt vi och föra och umgicks, vidare ner till 3 kr där det var en hel del folk :) dansade lite och hade en trevlig kväll..

Lördagen vaknade vi upp vid 11 tiden, så var bara att gå upp och fixa sig lite och åka till Uppsala, Biltema, fann inte det vi behövde så vi åkte till thuns .... Sjuuuukt mkt folk. Så vi kollade bara igenom snabbt.. :)

Sen vidare hem för att äta pizza och se film :))

söndagen blev jag väckt av danne som serverade mig kaffe :) Kollade på en film, sen begav jag mig till Japan där tog vi en kaffe och kollade på tv. :) snackade lite skit, sen begav vi oss till macken jag köpte en guldtvätt till min bil.. och jag kan säga de, jag har inte skrikit och skrattat för att jag varit så rädd xD USCGH... :P haha men fan så kul det var ..
Åkte vidare upp till mamma och pappa på en kaffe, men blev en snabbkaffe då dom skulle iväg på match med Jonte så åkte sen vidare och släppte av Japan och hem igen .. Väl hemma så storstädade jag och Danne släppte ut katterna :) kollade på film och sen bb, därefter kröp vi ner i sängen :))

Idag efter jobb så ska jag ta mig en promenad, :) sen blir det bara att slappa:...

Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe, så höres :))


PÖSS


2012-03-23

Godmorgon Bloggen :))


Igår efter jobbet så körde Danne mig till Japan, där möttes jag upp av japan :)

Hos japan drack vi en kaffe, pratade mycket om hennes resa :) + jag fick en MASSA saker, herregud :))

Hon är så snäll och jag är glad att hon är heeemma  igen :D

Satt där och bara umgicks, kollade på bilder m.m :)

Sen vid halv, tjugo i 8 fick jag skjuts hem av japans mamma , mycket snällt :)

Pratade lite med baby tog en dusch, kollade avsnittet vi inte såg av bb och sen kom Andre över på en kaffe sen såg vi på Bb och därefter gick vi och la oss :)

Vaknade imorse av att min moster ringer och undrar vart jag var.. Ehm jag låg och sov.. och kl var kvart i 7 och jag började halv 7, så springer upp ger katterna mat och borstar tänderna och packar ner sminket och åker till jobbet.. Så ah en timme försenad var man :P

men det jobbar jag in..

Idag får vi la se vad som händer, Japan och Matte kanske kommer över på middag, så det ska bli myyyysigt :D Så hoppas att dom kommer :) annars blir det bara en massa mys ska storhandla iaf efter jobbet..

Nu ska jag svara, ringer på en del och vi är ont om folk.. :P

Så vi hööööörs

PÖSS


känslor

GUUUD vad jag längtar tills det blir varmare, man kan ha tunanre kläder , det blir ljusare, man kan grilla en massa :D man kan sitta ute hela nätter och bara umgås med trevligt folk :)

Men en sak jag LÄNGTAR otroligt mycket till är min 4 veckors semster.. 1 vecka med familjen i fjällen 3 veckor bara vara hemma umgås med folk och fixa vårt hem <3

Me love the summer <3

Så nu kan du faktiskt ta och komma sommar :)


2012-03-22

Godmorgon :)

igår efter jobbet så stannade vi till på ica och handlade hem lite skit, :) åkte vidare hem.. Var ju helt otroligt skönt ute =) så vi donade och fixade lite på tomten.. Efter en stund kom mamma,pappa, jonte & hundarna ut.. :) Bjöd på middag som blev pyttipanna, dom stannade till ca 7 och efter vi vinkat av dom la vi oss i soffan och kollade runt lite.. jag spelade ju såklart mitt roliga spel(som jag icke kommer ihåg vad det heter) vid kvart i 9 känner jag att jag håller på att somna.. Så fixade mig för kvällen och vi kröp ner i sängen och myste till en film :)
Både jag och danne kände att vi inte ens orkade kolla bb så blev bara en kort film stund :) sen somnade han som en stock.. Själv låg jag och vred lite innan jag till slut själv somnade :)

Idag efter jobb blir det att åka till Japanen som idag kommer hem, tror hon redan har landat.. Har skickat iväg sms, så hon svarar nog snart:D Ska bli kul att få höra allt + se bilder..

Nu ska jag fixa lite i kök för att sen ta mig en stooooor kaffe, ha det gött :D

PUSS


Sulen

Vill bara att kl ska bli kvart i 4, och att få åka hem :)

Ser att det är kanon väder ute :) 12 +, så blir att gå en promenix med baby när vi kommer hem :D



I love u <3


2012-03-21

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så åkte vi raka vägen hem, jag tände upp en liten brasa och Danne fixade middagen som blev pyttipanna :) efter vi ätit så loggade jag in på skype och pratade med Johanna som snart kommer hem, pratade lite om allt möjligt :)

Efter vi pratat klart så la vi oss i soffan, Älskligen spelade lite och jag spelade mitt roliga spel på mobilen, ;)
Strax efter 9 tog jag en dusch och myste mig ner i soffan igen och vi kollade på BB, när det var slut kröp vi alla 4 ner i sängen och somnade :)

idag är det jobb som gäller, Like always!! Men blir nog att ta en promenad då det verkar bli finväder ute ;) gick ingen promenad igår.. Då jag inte kände mig helt 100.. Men idag kör vi på ;)

Nu har ju också halva veckan gått och bara det är ju underbart :D

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe :))

Så ha en bra dag, så hörs vi people

LÖÖÖÖÖVE


2012-03-20

God morgon bloggen :)

igår efter jobbet så körde Danne mig till Donya där jag fick mina naglar fixade :) hade först glömt att jag skulle dit.. Så var ju tur att man kollade i kaledern ;)

Efter jag var klar hos Donya så var Danne redan där, så vi åkte hem  :) danne gav djuren mat och jag lagade middag, åt middag och drack kaffe och inväntade Sofias Änglar.. Efter det så satt vi båda och spela ett tag :) sen var det bb och därefter kröp vi ner i sängen och somnade :)

idag händer det inte så mycket.. Jag ska väl gå en promenad hade jag tänkt, så blir att Danne släpper mig vid macken :)

Om 2 dgar kommer japan hem, :D wihoooooo

Nu måste jag dricka mitt kaffe, får la se om man kommer ihåg/hinner lägga upp bild på naglarna :D

Dom är suuuper snygga


Ha de gött så hörs vi, KISSES

<3


2012-03-19

Godmorgon Bloggen :)

Denna helg har varit en kanon helg , :))

lite party i fredags, mys i lördags , mys i går med middag hos syster Jenny :)

Jag förutom allt mys och trevligheter så har jag lyckats fått en fläskläpp av min katt Diesel.. Bäddade rent i sängen igår.. Och sigge höll på att dryga sig och vägrade LYSSNA, så precis när jag ska böja mig ner för att säga åt sigge precis då hoppar diesel upp i sängen så vi krockar med varann.. Min mun träffar hans huvud.. Jag får så jävla ont så jag går till Danne och säger åt honom att kolla diesel.. Men det var inge större fara med honom.. och jag säger åt danne att kolla min läpp då det gör så j'vla ont.. :P aah men då har jag fått världens blåläpp och hur svullen som helst.. :O

Haha men som tur är så tog jag is på skiten och idag ser det mycket bättre ut :)

idag efter jobb blir det att åka och göra naglarna, ÄNTLIGEN :D får la se vad som blir idag, men ngt snyggt ska de ju bli.. :)

Nu ska jag dricka min kaffe och bärja räkna ned dagarna då min Japan kommer heeem på torsdag.. Så blir att åka hem till henne efter jobb om hon kan och orkar :D

nu ska jag jobba på och hoppas denna dag går snabbt :D


PÖSS <3


2012-03-16

Goooooodmorgon :)

igår efter jobbet så släppte Danne mig hos Amanda och vi gick på en promenad :) vi var väl ute i ca 1 timme och typ 10 min :) vinkade av henne och traskade vidare hemåt, där stog maten redo och vi satte oss och åt :) sen spelade vi lite och därefter kröp vi ner i sängen.. Jag somnade på en gång och Danne låg och kollade på ngn film... Jag var super trött och orkade inte ens kolla på BB men får göra de idag istället :)

imorse ringde kl vid 7 så klädde på mig mycket kläder och gick ut på en 30 minuters promenad :) tillbaka hem igen, gav djuren mat åt frukost, väckte älsklingen tog en dusch och däefter åkte vi till jobbet :)

jobbar till 18 idag, så blir att bara åka hem och slappa och bara ha en skööööön helg :D

nu ska jag jobba på vi är bara 4 st idag på jobbet, så måste svara ;)

PÖSS <3


dagens



2012-03-15

Godmorgon :)

efter jobbet igår så åkte vi till ica här i häggvik, handlade hem det vi behövde och saker till middagen :) Vidare hem igen, danne fixade en brasa och gav djuren mat, och jag började med middagen som blev färskpasta (med smak av vitlök & persilja) creme freche med smak av chili och paprika samt kräftstjärtar , blev SKIT gott :D Sen kom andre över och lasta över lite skit till ett förråd.. Sen tog vi en kaffe och snackade lite :) när han åkt hem så kollade vi runt på internet och sen var det bb och därefter kröp vi ner i sängen och somnade :)

idag blir det att gå en promenad och sen bara hem och slappa :)

nu ska jag snart gå på rast och dricka min morgon kaffe, denna dag börjar ju såå bra ;) haha..


men vi höres later ;)

KISSES


2012-03-14

Godmorgon :)

Igår efter jobb så åkte vi hem, gav djuren mat och danne fixade middagen som fick bli varma mackor, jag bara älskar de :) helt underbart gott :D

Efter middagen så kom Linn & Natta över på en fika, pratade och umgicks.. Visade dom runt.. Efter dom åkte så satte vi oss i soffan och kollade runt på internet, sen kollade vi på BB och därefter gick vi och la oss (:

Idag blir det jobb, sen hem, laga lite middag och därefter ska jag och Danne gå en promenad :)
Sen blir det hem ta en dusch och bara slappa...

Jobbar ju som sagt sent denna vecka... Så kan inte prata med Japanen på SKYPE.. Så hoppas vi kan prata till helgen :) jag är ju ingen som sover bort hela dagen.. Så ska försöka matcha in varann så vi kan och hinner prata :D har massa man vill prata om <3

Iaf, redan onsdag.. halva veckan har redan gått, så det är skönt.. Men idag är jag lite trötter.. Så känns som att denna dag kommer att gå sjuuukt segt.. men iaf, hoppas iaf att den går fort. :)

Nu måste jag svara, ringer på en del :)

Så vi höres,

PÖSS



..

Trött på allt jävla trams..


2012-03-13

Godmorgon :)

igår efter jobbet så åkte vi till stinsen, behövde köpa kattsand m.m :) vidare till Ica i lindholmen för att handla hem lite mer :) åkte vidare hemåt, gav djuren mat sen gjorde jag middag.. efter middagen tog jag och danne en promenad.. Så himla mysigt, pratar om en massa , det är bara trevligt :)

tillbaka hemma igen så satte vi oss i soffan och kollade på Sofias änglar och när det var slut tog jag en dusch och sen satte vi oss och kollade igenom semestern.. Så ska skicka in den idag :)

Sen var vi båda så trötta så vi skippade BigBrother igår och kröp i stället ner i sängen och somnade :)

Nu så ska jag ta mig en kopp kaffe och arbeta på.. Det ringer på en hel del.. Så hoppas att denna dag går fort :)

PÖSS<3


rensning

Ja efter jobbet så ska det bli att gå en promenad :) och sen hem och rensa bland mina kläder.. Nu ska jag ta bort ALLT jag tvekar på och så blir det att införskaffa nya kläder :) <3


2012-03-12

Godmorgon

I lördags efter jobbet så åkte jag och min moster till centrum, hon gick på ica och jag på bolaget och tillabaka till ica för att hämta ut mitt paket och möta upp moster :) När vi var klara så släppte jag av Tina hemma och besökte mamma & pappa, men blev bara en snabbis för att dom skulle vidare på match :)

Åkte hem till Älsklingen som hjälpte mig att bära in allt.. Vi satte i soffan och spelade lite, sen lagade vi middag och fixade presenterna som var till Carro & porre.

Och vid tjugo i 7, då vi var klara så kom Dannes föräldrar och hämtade upp oss, dom skulle ner till centrum för att äta så då passade vi på att åka med ner :)

Firade Carro som fyller år (idag) och en liten inflyttningsfets.. Var jätte trevligt, och vid 11 tiden begav jag, danne, danny & amanda oss ner till 3 kr.. Då resten skulle till tegel.. och vi kännde att vi inte orkade.. :) Så vi väl där bjuds vi på lite dricka och dans, tills danne blir utkastad.. Hahha orkar inte dra historien... Men var iaf inte dannes fel ;) så vi tog en taxi hem ...

Igår så vaknade jag upp vid 8, gick upp och bara slappade, gav djuren mat och sen lite senare kom baby upp.. Så vi hjälptes åt att städa lite hemma :) efter en stund loggade japan i på skype.. och vi pratade en bra tag, så snäll som hon är så har hon köpt massa grejjer till mig, och nyfiken som jag är och inte får veta ngt ÄR JÄTTE nyfiken ;) men men.. Hon kommer ju snart hem så det ska bli mysgt att träffa henne <3
Hon visade hur dom bodde och jag fick följa emd till affären :) fick se en heeeeel del fina saker :) såå jävla avis..

Vinkade sen av henne och fixade mig, begav mig sen till mamma och pappa.. Kollade igenom lite saker jag hade där.. Åkte på match, syster jenny m. familjh var där och sandra och zeb också :) Efter matchen åkte jag & mamma ner till centrum då hon skulle hämta sitt paket.. :) och hem till dom igen för en kaffe :)

Var där en stund, beställde middag till mig och danne och åkte hem och åt :)

Spelade lite, sen kollade vi på bb och därefter gosade vi oss ner i sängen och somande :)

Nu är det en ny jobbvecka + det är sen vecka :( menmen, hoppas denna vecka går fort..

nu ska jag jobba på och invänta rasten ;)

PÖSS <3


2012-03-10

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobbet så stannade vi till på ica i häggvik, handlade hem ltie stuff..

Åkte vidare hem till pappa, där han hade gjort iordning middagen o lillebror hade dukat.. Så vi alla satte oss ner och åt.. var super gott, men var ju lite ensamt utan mor min som var på party med jobbet :)

Men vi alla hade iaf super trevligt.. Efter middagen hjälpte vi till och dukade av och fixa.. Sen åt vi efterrätt som blev fruktcoctaile med grädde och kaffe på de, mumma :) Sen satte vi oss i soffan och kollade på ronal the barbarian, haha kan säga det att det var en såån jävla störd film.. Det är en film som har gjort torkel i knipa...

men iaf, efter filmen så vinkade vi av pappa & jonte och begav oss hemåt :) blev såklart möta av sigge och diesel som var så glada att vi var hemma, så gav dom mat, sen kollade  jag och danne runt på youtube, roliga klipp m.m, sen var det bb vid 10 och efter de gick vi och la oss.. :)

Idag är det jobb mellan 9-14 , moster åkte med mig imorse, så blir att släppa av henne , ner till centrum för lite shopping och sen upp igen för att säga hej till mamma och pappa :)

Sen blir det hem för att vila, duscha och lite så :)

Hörs vi itne mer. så trevlig helg, hörs då på måndag ;)

PÖSS


P.s imorgon blir det att snacka med japanen på skype , då är det dag + ljust , så då ska jag få en rundtur hur dom bor i thailand :D <3


2012-03-09

Igår efter jobbet så åkte vi hem, Danne letade efter musen men vi hittade den icke.. Så ja katterna lär väl ha ätit upp den (Y) men iaf, tog min bil till christel fick min lugg klippt.. Ville ha den lite kortare :) hem till mamma & pappa för en kaffe innan massagen, pratade lite och bara umgicks.. Pappa bjöd över mig och Danne på middag idag.. Så blir att handla efter jobb och sen åka till papi :)

Vid ca 5 i 6 sa jag hej då och begav mig till Fia, fick 30 mins massage.. Åkte vidare hemåt, där baby hade gjrt varmamackor.. Så jag hoppade in i duschen, käkade kollade lite på tv, spelade och sen kolla vi på bb..

och nu sitter man här på jobbet.. Som sagt blir att åka och handla lite skit idag efter jobb, sen middag hos pappa :) sen blir det bara att åka hem, för imorgon är det jobb igen ;)

Vi ska också på inflyttningsfest imorgon hos Pontus & Carro, så det ska bli trevligt..

Nä det var lite ifrån min dag, nu ska jag dricka mitt kaffe och andas in och ut. och ta det lugnt ;)

Denna morgon har inte börjat sååå bra ;) men iaf, ha en bra dag..

PÖSS


NOOOOOOOO

Kommer inte in på h&ms hemsida.. :O

får väl bli gina tricot.. Kanske ska internetshoppa lite, bara lite ;)


2012-03-08

Igår efter jobbet så åkte stannade vi till på ICA , handlade hem det som behövdes och därifrån gick jag hem :) Känndes super skönt, väl hemma igen, så startar jag datorn, byter om till min onepiece och loggar in på skype :)

Pratade med Underbara Japan igår, pratade om allt möjligt.. Där sitter jag i min onepiece och det var en halv grad ute, och så sitter hon där solbränd i värmen och har det mysigt.. Jag är ju verkligen INTE AVIS!! :P
pratade en stund och när vi var klara och vinkat hejdå så började jag med middagen :) Blidde köttfärssås med spagetti :d det var goooott!!

efter middagen så tog vi oss en kaffe och spelade :) efter en stund så pausade vi och jag fixade disken och vi tog en varsinn kopp te, sen fortsatte spelandet tills bb började och efter bb la vi oss och somnade :))

Jag och danne vaknade upp vid 10 i 4 imorse av att sigge höll på med ngt.. Så till slut kastade vi ut honom och diesel ur sovrummet.. Släppte in dom igen när kl ringde vid 5.. och sigge sprang direkt till samma ställe han varit på tidigare.. och danne får damp och ser till slut att aah sigge leker med en liten mus.. jag får panik.. Rör mig inte ur fläcken och sigge bara fortsätter att leka och tyckr det är jätte kul.. Så tar mina kläder springer till badrummet.. när jag är klar.. Då håller diesel på med den lilla stackaren.. och jag kan säga jag kännde inte igen diesel.. han morrade och fräste.. och vi fick inrte ens gå nära för att ta musen.. Så aah.. Så danne ska få leta efter mus när han kommer hem!!(hahaha det där låter ju braa)

Jag ska iaf hem efter jobb byta om och åka till christel för att fixa till luggen min och sen till mamma på en fika och efter det till Fia på massage, om jag inte hinner till mor innan så får det bli efter :) Ska iaf träffa mami idag <3


Nää nu vill/orkar jag inte skriva mer, så vi höres people :)

PÖSS <3


nyfriserad

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så körde Danne mig till Christel (frisör) hade tid kl halv 5, men som christel är så fick man vänta till tio i 5 :)

klippe lugg och gjorde massa slingor, ska ju som sagt bli blond igen :) så lite ljusare blev jag :)
Var väl klar hos henne vid kvart i 7, då traskade jag till tåget.. Gick faktiskt till ormsta, lite skönt med en promenix, fick vänta in tåget i ca 7 min och Danne hämtade upp mig vid stationen.. Åkte förbi ica och handlade hem lite ost, bröd, tomater till middag, för baby gjorde varma mackor i ugn.. Var super gott, medans vi åt så kollade vi på mot alla odds :)

Sen var det ju bb vid 10 och därefter gick vi och la oss :)

Idag blir det att gå en promenad, sen bara vara hemma och tvätta lite och så :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, så vi höres senare ;)

PÖSS


2012-03-06

Morgon :)

Igår efter jobbet så väntade jag in danne och när han var klar och redo så begav vi oss till banken :)

var väl där i ca en timme och fixade lite :) efter vi var klara där så begav vi oss hemåt, Danne stog för middagen igår så han stannade till på ICA i lindholmen.. Så jag valde att gå därifrån.. Tog inte alls lång tid.. Kanske 25 min :) Var riktigt skönt, så ska nog köra samma sak imorgon igen ;)

hemma igen så hade danne börjat med maten, så jag gav djuren mat och rensade lådan och sen starade jag en brasa :) Därefter vi ätit, tog vi en kaffe och satt oss sen i soffan och spelade ps3 ;)

Kollde sofias änglar vid 8 , spelade till 10 då bb började, kröp sen ner i sängen efter bb och somnade :)

Idag efter jobbet ska jag till frissan, får la se vad man gör med håret idag då.. Har nog en liten fin ide jag vill göra ;)


Nä men ha det gött, så hörs vi.. :)

KISS


Saknar min tompis :) <3


wopwop

Blev en shoppingrunda på internet idag, har beställt en ny bikini, ballerinaskor & en jeansjacka :D

Får paketet nästa vecka.. Så får hoppas det är varmare så att man kan börja använda jackan, ;)

PÖSS


2012-03-05

Godmorgon Bloggen :)

I fredags efter jobbet så åkte vi hem, åt lite middag och så.. Sen ringde Henke och undrade vad vi skulle göra ikväll m.m , vi hade planer på att bara slappa och ta det lugnt.. Men istället blev vi medbjudna på lite party :)
Kvällen blev lyckad.. :)

i lördags tog vi det bara lugnt.. var hemma hela lördagen, mamma och hundarna kom över, dannes päron kom över :) tog en promenix med mor och hundarna ut till morfar blev bjudna på fika, tillbaka hemma igen :) Eldade upp en massa skit då vi fått en tunna utav dannes mor, så fick bort allt vi skulle slängt på tippen ;) mamma var så snäll och bjöd på korv.. Jonte kom också ut lite senare :)

Vid middags tid så åkte vi ner till Istanbul och beställde mat med oss hem.. :) sen satt vi bara och kollade på film och hade en myskväll :)

Igår så vaknad vi vid 10 tiden, fixade oss och åkte till täby, fick med oss lite saker hem :)

hem till mamma och pappa för att lämna av lite saker, tog en kaffe, Syster Sandra var där med Zeb så hälsade och vi alla umgicks lite , vidare hem till Dannes päron för att hjälpa till och bära in lite virke..

Tillbaka hem igen , där vi slappade hela kvällen :) Spelade Harrypotter Lego ;)haha, såå jäkla kul.. + Pratade med japan på Skype igår.. att ha 30 + kl tjugo över 1 är faaan sooft.. Kan ju säga att ja jag är avis.. Men riktigt kul att prata emd henne , så vi ska försöka matcha in varann så att vi kan prata.. :) sa godnatt och jag och danne fortsatte att spela tills BigBrother började vid 9 :)

När det var slut var det bara att krypa ner i sängen :)

Lite av min helg, idag efter jobb blir det ett bankbesök ;) och sen hem för en promenix och spel ;) mohahah


Nä , nu ska jag dricka mitt kaffe, så BYEBYE


2012-03-02

Godagens :)

Igår efter jobbet så åkte jag till japan, var där i ngn timme och hjälpte henne med packing mm. :) blev även bjuden på middag, så slapp laga mat när jag kom hem ;)) lovely, <3

Efter vi varit där ett tag och hon började känna sig klar begav vi oss hem till mig, jag tände en brasa och hon gav djuren mat och rensade lådan :) Hon är min Sambo när danne jobbade natt :)

Efter vi var klara med allt så duschade jag och fixade och sen kollade vi på trassel och vid 10 var det bb, efter bb såg vi vidare på trassel men vi båda somnade till i soffan, väcktes av att Danne ringde och sa att han åkte ifrån jobbet så väckte japanen och körde hem henne :) Vinkade av varann och sa hej då.. Och jag åkte vidare hem mötte upp baby och vi kröp ner i sängne och somnade :)

Idag är det jobb till 18 efter de blir det bara att åka hem och ta det lugnt :)

Ska försöka städa mitt bord idag + har ju två nya skvaller tidningar, så hoppas denna dag går foooort :) lunch också om ca en timme, då blir det ost och skinkpaj med feta & tomat , mumma :D


hörs vi inte mer, så ha en braaa helg.. För det ska jag iaf ha ;)


PÖSS