2013-02-28

Godmorgon :) Igår efter jobbet så åkte vi hem, var hemma en liten stund innan vi tog katterna och åkte till veterinären :) Fick vänta en stund innan det var vår tur.. Sigge var cool lugn medans Diesel var lite mer tillbaka dragen och orolig.. men allt gick jätte bra, fick sprutor , vägdes och undersöktes :) Det enda var att Diesel måste gå ner lite i vikt. Han var lite runt sa veterinären ;) hehe.. Så blir att banta han lite När vi var klara åkte vi hemåt och jag gjorde i ornding middag sen satt vi bara i soffan och tog det lugnt innan vi kröp ner i sängen och somna :)) Idag ska jag träffa Elin.o & Elin på thai i vallentuna.. äta middag och bara umgås :) mkt trevligt.. Mysig slut på torsdag och imorrn är det äntligen fredag.. men jobbar lördag. :P menmen.. snart helg iaf :) Nu ska vi jobba på här.. Kramkram


2013-02-27

Godmorgon :) Igår efter jobbet så åkte vi hem, lagade lite middag och sen åkte vi till Dannes föräldrar för att hämta kattbur :) var där en stund innan vi åkte hemåt igen och gjorde i ordning kaffe :) Tog oss en kaffe och jag kollade 2 avsnitt av chuck :) Därefter kröp vi ner i sängne och somna :) Idag ska mina snuttisar till veterinären för att vaccineras.. Men det blir bra, båda kröp in i buren igår och kollade runt och nosade :) Nä nu ska jag ta mer kaffe kramkram


2013-02-26

Godmorgon :) Igår efter jobbet så åkte vi till vallentuna för att plocka upp Elin :) Vi åkte till arninge och storhandla + pantande en HEL del burkar ;) haha, gick runt där och fick med oss allt vi behövde.. Blev en heeel vagn med en massa mat ^^ Släppte sen av Elin och sa hejhej till Maffie innan vi sen åkte hem .. Plockade upp alla varor och började med middagen som fick bli tortelini med ostsås och sen en kaffe på de och lite mys i soffan innan vi sen gick och la oss :) Vaknade vid va 6 idag, gick upp gav djuren mat och gjorde i ordning kaffe och därefter tog jag en dusch :) Fixade iordning oss och åkte mot jobb.. Idag ska vi hämta kattbur hos Dannes föräldrar då våra kissemissar ska vaccineras imorrn Annars ska vi bara ta det lugnt idag :) Nä nu ska jag jobba på.. kramkram


2013-02-25

Halloj igen :)

Då var kära måndag tillbaka och man är tillbaka till jobbet.. Denna helg har jag knappt gjort ngt, Var och träffade min Kusin Erika :) Fikade och åt lunch, riktigt mysigt.. i fredags kom ju mamma , pappa, jonte + hundarna över och åtmiddag,.. annars har denna helg bestått av atrt ligga i soffan och kolla på film elr serier :)

Idag efter jobbet så ska jag , danne & Elin åka och storhandla, lönen har ju kommit :D och frysen/kylen är HELT tom.. Så det ska bli skönt.. + betala räkningar ska göras idag också :( menmen, det är ju livet :)

Man blir ju lite glad när himlen är blå och solen lyser :)

Nä nu ska jag besöka damernas och sen ta mig en kopp kaffe :D

kramkram


2013-02-22

Godmooorgon :)

Igår efter jobbet så började Danne med middagen och jag fixade och donade hemma, startade en tvätt, damsög och fixade fint :)

Vi åt middag, tog oss en kaffe och kollade på filmen jackass.. Stängde sen av då det blev för mycket + jag var trött xD

Så vi gosade ner oss i sängen och somna :)

Imorse gick jag upp vid 6 och tog en varm dusch och sen hade baby gjort i ordning kaffe :)

Så vi satt en stund i soffan och tog oss en kaffe och sen fixade vi oss och åkte till jobbet :)

idag är det äntligen freeeedag :D

WOOPWOOP

kram


2013-02-21

Godmoooorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi raka vägen hem :)
Började med middagen och kaffe på de och sen gosade vi ner oss i soffan och kolla på den sista tiwlight filmen... Åh fan vad bra den var :)

Ville inte att den skulle ta slut.. men iaf, den var sjukt bra.. tror nog att det var den bästa filmen jag sett av dom ;)

efter filmen kröp vi ner i sängne och somna :)

idag är det äntligen torsdag, snart fredag :) om jag lääängtar!

Nä du är det dags att börja jobba igen ^^

kramkram


2013-02-20

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så kom Danne med lilla Ajax till bilen, som fick vara med pappa på jobbet :) Erbjöd mig att köra hem honom för jag skulle ändå till V-tuna :)

Så vi satte oss i bilen och åkte hem, körde ocksp extra lugnt då det var halt och hade lillkillen i bilen :)

Väl i vallentuna , så tog jag också en promenix med northon + ajax, sen tog jag och mamma en cigg innan jag åkte till Fia och fick 30 min massage :)

Därefter åkte jag upp till Elin på en kaffe och umgicks en stund innan det var dags att åka hemåt..

Hemma så hade danne gjrot i ordning middagen som blev kyckling stekt i honung + sallad, sen tog vi oss en kaffe och gosade ner oss i soffan och kollade på Jackass filmen ;)

Vaknade idag strax efter 6 gick då upp och tog en dusch och sen hade Danne gjort i ordning kaffe som vi drack innan vi åtke till jobbet ..

Idag har halva veckan gått , woopwoop

Nu ska jag jobba på :D

kramkram


2013-02-19

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem, lagade lite middag och drack en kaffe :)

Sen satt vi i soffan och bara tog det lugnt, tog en dusch och sen kröp vi ner i sängne och somna :)

idag slutar jag tidigt, så blir att efter jobbet åkte till Fia och få massage sen upp till Elin för en kaffe :)

WoopWoop

Nu ska vi jobba på och hoppas dagen går fort


kramkram


2013-02-18

Goodmorgon :)

Nu är det måndag igen... haha helgerna bara springer iväääg .-.-

Men iaf, har haft en trevlig helg med en trevlig lördag hos föräldrarna med middag och efterrätt och bara en massa mys :)

Igår så hade jag och Danne bara en mysig söndag.. Kollade 2 filmer och gosade ner oss tyidigt i sängen då vi båda var väääldigt trötta...

Men iaf, ny vecka :)

Ska ta mig en kopp kaffe så man vaknar lite till liv :)

Kramkram


2013-02-15

Goooodmorgon :)

Igår efter jobbet så beställde vi mat med oss hem :) Åkte hemåt, åt middag sen kom Danny och vi fixade i ordning gäststugan och sen åkte dom till Vallentiuna igen för att hämta Dannys andra bil .. Medans dom gjorde det så la jag mig en stund i soffan och sen gjorde jag i ordning kaffe :)

När dom kom tillbaka tog vi oss en kopp kaffe och gick ut och fortsatte att fixa :)

Tog senare under kvällen en dusch och sen sa vi alla godnatt och gick och la oss :)

Idag är det äntligen fredag :) Lovely


Så nu ska jag jobba på och hoppas dagen går fort :)

kramkram


2013-02-14

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte vi hem, blev bara te och macka igår då jag idag har lunchmöte på jobbet och vi båda kände ingen ork :)

Senare kom Danny förbi och pratade lite.. Det är ju så att han ska hyra vår stor gäststuga .. Så vi pratade lite om priser m.m :)

När han åkte hem satt vi ett tag i soffan innan vi kröp ner i sängne och somna :)

Idag är det ju alla
Nu ska jag jobba på.. Snart helg också :)

kramkram


2013-02-13

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem, jag gjorde i ordning middagen , :) Blev färskpasta med kräftstjärtar och sås :) Mumma,
Efter middagen tog jag en dusch sen satte vi oss i soffan med en kaffe.. Senare under kvällen kom Andre förbi en sväng och tog en kaffe och umgicks :)

När vi vinkat av Andre så kröp vi ner i sängne och somna :)

Idag ska ev Danny komma förbi oss för att diskutera lite saker..

Nää nu måste jag besöka damernas och ta lite kaffe =)

Kram


2013-02-12

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så stannade jag först till för att handla hem lite, sen åkte jag hemåt och la mig en stund i min NYA fina soffa innan jag började med middagen :) Middagen blev precis klar när Danne kom hem, så vi åt och tog sen en kaffe , kvällen spenderades sen i soffan innan vi kröp ner i sängen och somna tidigt :)

Nää nu ska jag gå och fixa lite kaffe, Jobbar också sent reeesten av veckan :(

kramkram


2013-02-11

Godmorgon :)

Nu är måndagen tillbaka och jobb en HEL vecka :(

Denna helg gick ju fort..

men iaf, har ju gjort en massa skoj i helgen :)

Lördagen var jag & elin i täby och shoppa, Älsklingen var och hämtade vår soffa :) Så när jag kom hem i lördags så fick jag se hur det var :) FAN så bra det blev.. Riktigt snyggt , super nöjd.,. :)

Igår så kom mamma förbi och vi tog en promenix till Morfar & Monika, tog oss en kaffe och sen gick vi hemåt .. Lilla ajax var ju med oss

Sen var vi bara hemma och myste :)

Men iaf, idag slutar jag tidigt, hoppas vädret är OK.. Ska tydligen bli storm , igen -.-

Menmen, nu ska jag dricka kaffe

Kram


Gladtjej.se

 
 
YEEEY imorrn får vi hem vår soffa.. Den skulle ha kommit v 11 , men fick ett sms idag.. Så imorrn kommer den hem... Danne ska hämta den med sin far eftersom jag ska med Goa elin till täby imorrn, Så bad honomockså köpa lite nya kuddar + plädar :D LOVELY
 
PUSS
 


2013-02-08

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem, väl hemma så börjades det skottas och fixa bort en jevla massa snö som kommit under dagen.. När vi var kalra gick vi in och Danne började med middagen & jag städningen.. Tvättatde, bäddade rent i sängen, dammade och dammsög :)

När middagen var klar så satte vi oss och kollade på tv och åt. Därefter tog vi oss en kaffe och sen satt vi bara i soffan och tog det lugnt innan vi gosade ner oss i sängne och somna :)

idag är det äntligen fredag.. och det blir bara hem och ha fredagsmys ;)

Nu ska jag jobba på..

Så trevlig helg gott folk


kramkram


2013-02-06

Godmorgon :)

Igår slutade vi vid 17 och då åkte vi hemåt i snöovädret :( USCH jag vill ju inte ha mer snö.. Nu vill jag ha vår & sommar , Slippa vinterjacka, varma skor m.m

Men iaf, vi åkte hemåt, gav djuren mat och sen gjorde vi iordning middag.. Sen låg vi i soffan HELA kvällen tills det var dax att hoppa i säng..

Idag slutar vi 17 också.. Så efter jobb blir det hem och fixa middag sen tänkte jag städa lite... :) Så huset är rent och fräscht, så man slipper det i helgen :)

Nää nu ska vi jobba på :)

kramkram


2013-02-06

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag och Danne hem, Danne mådde inte så bra.. Hde väldigt ont i magen + nacken.. och huvudcet värkte på honom.. Tror ngt är på gång :/ Hoppas bara inte magsjuka.. Utan bar en lättare förkylning eller ngt.. Iaf, var bara hem och ge katterna mat släppa ut dom och åka mot vallentuna för att besiktia Dannes bil som gick igenom.. Åkte vidare hem och låg resten av kvällen i soffan och kollade film och barea myste och runt 10 tiden kröp vi ner i sängne och somna :)

Idag har halva veckan gått, WOOPWOOP

Nu ska jag jobba på vidaare, jobbar till 17 idag och resten av veckan.. Men skönt med sovmorgon :)

Kram


2013-02-05

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem, tog mig en dusch och sen la jag mig i soffan och kollade klart cougar town s3 :)

Älsklingen kom hem efter 8, då gjorde vi bara i ordning lite mackor och te.. Sen hade hans pappas dator gått sönder så medans han satt och fixade den kollade jag runt på datorn. Därefter kröp vi ner i sängen och somna :)

Idag var man tidigt på jobbet, nästan 45 min :)

Var bara för att Danne har ju börjat jobba i hubben & han började kl 7 :) Så vi samåkte

Idag blir det att besiktiga bilen och därefter beroende på vad kl blir , åka till Elin för en kaffe :)

Nu ska jag jobba på...

Kram


2013-02-04

Godmorgon :)

Då var man tillbaka på jobbet, igen..

Denna helg har BARA sprungit iväg.. SUCK!!

Men iaf, har varit en riktigt trevlig helg, med en massa mys :)

Har också tvättat en jävla massa + haft mor,far, syster sandra, jonte & zeb på middag :) Då bjöds det på tacos och rabarberpaj + kladdkaka till efterrätt :)

Nu är det en ny vecka och man kan ju bara hoppas på en bra vecka.

Nu ska jag jobba på

Kramkram


2013-02-01

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så plockade jag upp Danne hemma och vi for till vallentuna centrum.. Ett besök på banken och middagsshopping som fick bli plocksallad på ica. Älskar deras plocksalald :)

Vidare hem igen och åt middag sen la vi oss bara på soffan och kvart i 9 kröp vi ner i sängne och somna :)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag , OM jag längtat.. Idag ska jag bara hem , göra lite middag och sen städa :)

Nu är vi också inne i februrari , snabbt det går :)

Nu ska jag dricka kaffe =)

Trevlig helg

kram