2012-08-30

Morrn :)

Igår efter jobb så åkte jag hem till mamma & pappa, blev bjuden på middag och sen satt vi bara i sofan tog oss en kopp kaffe och kollde tv.. och vid halv 9 tiden åkte jag hemåt.. :) satte mig i soffan och myste till en film, när den var slut gosade jag ner mig i sängen till en film till :)

Imorgon är man ledig + imorgon är den stooora dagen.. Då ska jag på konsert och se lady gaga, om jag är taggad.. EH AAH ;)

PUSS


2012-08-29

Godmorgon :)

Igår efter jobb åkte jag hem till Johanna, satt där en stund och umgicks, drack kaffe och senare åkte jag upp till mamma som var jätte förkyld lämnade hennes cigg och tog sen ett bubbelbad då jag också börjar känna mig rätt hängning... :/
Vinkade av dom coh åkte hemåt, la mig direkt i sängen och kollade på film... Men tror jag hann se lite innan jag somnade :)

och vaknade upp vid halv 8 imorse och då log jag och drog mig och sen gick jag upp och fixade mig och gjorde i ordning kaffe sen abr det till jobb :)

Idag är det jobb fram till 18 sen blir det nog att åka hem till mamma&pappa igen ;)

nu ska jag jobba på och invänta rast

PÖSS


2012-08-28

Morrnmorrn :)

Igår efter jobb så stannade jag först till hos mamma, tog en cigg och sen åtke jag till Fia och fick massage. :) efter massagen, åkte jag till mamam och pappa igen och blev bjuden på middag =)

var där och tog också en promenad med mamma ochhundarna på kvällen, sen åtke jag hem och gosade med mina pojkar och sen la vi oss i sängen och kollade på film :)

nu är det bara denna dag 2 + 2 dagar kvar som jkag jobbar, sen är det LADY GAGA ;D om jag längtar

PÖSS


2012-08-27

Godmorgon :)

I lördags efter jobbet var det bara att åka hem och fixa sig för att sedan åka till morfar & monica :) var där till ca 10 på kvällen efter det åkte vi hem, såg 2 filmer och sen gosade vi ner oss i sängen till en film :)

söndagen vaknade vi hyfsat tidigt, gick upp och gjorde kaffe gav djuten mat och ut med dom, sen satt vi i soffan och kollade på film :) vid 1 tiden åkte vi och lämnade mammas bil för att sen åka hem igen för att fixa oss lite och åka och fira pappa som igår fyllde år :) var där till ca halv 7 , vinkade av alla och hämtade upp vår mat som vi beställt :)

Sen var det bara soffmys och sen sängdags :)

Idag är det en ny vecka + jobbar sen hela veckan..

Menmen, nu ska jag dricka mitt kafe och jobba på ;)

PUSS


2012-08-25

Morrn :)

Igår efter jobb så åkte vi och handlade alla presenter som skulle köpas.. är 2 kalas i helgen, :) efter vi var klara så åkte vi hemåt, betalade lite räkningar sen myste vi till en film och därefter var det sängdags då vi båda 2 idag jobbar :/

Så idag jobbar man till 16.00 och därefter snabbt hem byta om och sen bege sig till morfar 6 Monika, för att fira monikas 70 årsdag :)

Och imorgon är det kalas för lilla pappsen som fyller år :)
så denna helg kommer bara att springa iväg..

menmen, nu ska vi jobba på och hopps denna dag går fort.. :)

PUSS


2012-08-24

Morgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag till Mor&Far.. Tog en promenad med hundarna då dom slutade lite senare =)
Efter promenaden så fixade jag lite kaffe och efter en stund kom mamma hem, tog oss en kopp kaffeo ch tog det lite lugnt framför tv:n och sen gjorde vi lite middag och tog oss ännu en kaffe och sen var det dags att bege sig hemåt :)
Väl hemma satte jag mig i soffan och kollade på en film.. Sen gosade jag ner mig i sängen med mina killar och somnade :)

Idag blir det att efter jobb åka handla presenter då vi imorrn ska på kalas för att fira Monika som fyller år och på söndag fyller pappa år :) + att imorgon är det först jobb mellan 10-16

Nu ska jag dricka mitt kaffe =)

Puss


2012-08-23

MorrnMorrn :)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Mamma&Pappa, satte oss i soffan och kollade lite tv, sen så åt vi lite middag tog oss en kaffe och myste i soffan då det REGNA förjävligt mkt.. vid 8 tiden åkte jag hem till mina älsklingar, gosade sen ner oss i sängen till en film..

Idag får vi la se vad som sker.. :)

Nu ska jag ta mig ännu en kopp kaffe, måste vakna lite till liv xD


2012-08-22

Morrnmorrn Bloggen :)

Igår efter jobbet så åkte jag först hem en sväng, gav katterna mat och packade lite saker för att spendera natten hos mor&far :)
Vidare hem till dom, hjälpte till med middag, sen satte vi oss i soffan och bara tog det lugnt :)

Sen vid halv 11 tiden gick vi alla och la oss :)

Idag blir det middag hos dom igen och sen hem för att gosa med mina pojkar <3 Då mannen jobbar natt, så får gosa med mina andra 2 pöjkar :)

Nu har halva veckan gått och om 3 timmar får man gå hem, finally ;D

Är lite seg idag , memne.. nu ska jag jobba på

PEACE


2012-08-21

MorrnMorrn :)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Mor, Men hon var inte hemma , så gick över till Moster Tina och pratade lite, sen gick jag tillbaka till Mamma och gjorde iordning lite kaffe, sen blev jag bjuden på middag och sen satt vi bara och kollade på tv :) vi alla var nog ltie trötta.. Och vid halv 9 så följde jag med mamma på kvällspromenad och därefter åkte jag hem och gosade ner mig i sängen med mina pojkar till en film :)

Idag är det andra jobbdagen, är lite trötter idag.. :P menmen, man börjar ju iaf få tillbaka rutinerna ;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vakna till lite,

PEACE


2012-08-20

Goodmorgon :))

ja då är man tillbaka till jobbet igen efter 4 veckors semester... Var faktiskt rätt jobbigt att gå upp kl. 05.15 imorse.. :p haha menmen, känner redan att man kommit igång.. Men kmr nog vara rätt trött ikväll :)

Har haft en underbar semester med familj & älsklingen , fått otroligt mkt gjort hemma och har knappt tagit det lugnt... :)

iaf, nu är man tillbaka ;)

PUSS