2012-05-31

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till mamma och pappa, fixade och donade lite :) tog sedan ett bad , mamma kom hem och fixade lite middag och vi alla åt :) sen hade vi lite soffmys, gick sen ut en promenad med hundarna och mamma =) Begav mig sedan till elin på en cigg, snackade lite och sen vinkade vi hej då och jag åkte hemåt, hemma fixade jag lite sen var det BB därefter kröp jag ner i sängen och somnade :)

Idag vaknade jag 06.42 och trodde kl var 05.42 men icke så var bara att springa upp och fixa sig och åka till jobbet, var som tur bara 30 min sen , så jobbar in de =)

Idag vet jag inte vad som händer, blir nog en tur till mamma och pappa igen, säga hej då till pappa och sådär :) för på lördag åker han ner till balaton, motorcykel träff eller ngt ;) så blir att umgås lite där idag :)

Nää nu ska jag dricka min kaffe och jobba på ;)

PÖSS


2012-05-30

Gooodmorgon :)

Igår efter jobbet åkte jag bara hem, släppte ut katterna och värmde upp maten som älskligen hade gjotr :)
Satte mig i soffan och kollade film och därefter blev det ännu en till film :)

Sedan fixade jag mig för kvällen kollade på BB och gick och la mig i sängne och kollade en film, hann nog inte se så mkt då ögonen slocknade rätt fort.. :)

Idag blir det att åka hem till mamma och pappa , för lite middag och sällskap :) sen blir det samma visa igen, hem och kolla bb, slå på en film och sova :)

Reda onsdag, veckorna bara springer iväg och snart är det semester ;) OM jag längtar till den, värmen, sena kvällar och häng med familj & vänner <3

Nää nu ska jag gå och fixa lite med köket och så, men vi höres :))

PÖSS


2012-05-30

Gooodmorgon :)

Igår efter jobbet åkte jag bara hem, släppte ut katterna och värmde upp maten som älskligen hade gjotr :)
Satte mig i soffan och kollade film och därefter blev det ännu en till film :)

Sedan fixade jag mig för kvällen kollade på BB och gick och la mig i sängne och kollade en film, hann nog inte se så mkt då ögonen slocknade rätt fort.. :)

Idag blir det att åka hem till mamma och pappa , för lite middag och sällskap :) sen blir det samma visa igen, hem och kolla bb, slå på en film och sova :)

Reda onsdag, veckorna bara springer iväg och snart är det semester ;) OM jag längtar till den, värmen, sena kvällar och häng med familj & vänner <3

Nää nu ska jag gå och fixa lite med köket och så, men vi höres :))

PÖSS


2012-05-29

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte jag frisören, fick håret klippt och kan säga att jag blev riktigt nöjd :) och fan så duktig Massi var :)

Efter jag var klar hos frisören åkte jag upp till mamma och pappa, satt en stund och pratade åt lite middag tog en kaffe, sen tog jag ett lååångt bad och därefyter kollade vi på sofias änglar och efter det följde jag med mamma på en promenad med hundarna :)

Åkte sen hem så var hemma till kvart i tio.. Fixafde lite och sen var de BB och därefter kröp jag ner i sängnen och kollade på film :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. :P får la se ,

Nu ska jag jobba vidare och dricka mitt goooda morgon kaffe :)

Höres seeenare :D
PÖSS


2012-05-28

Godmorgon :))

I fredags efter jobbet åkte vi till arninge, handlade hem mat m.m :) Vidare till pizzerian för lite middag och hem till en gosig fredag med BB och bara massa mys :)

I lördags vaknade vi upp ganska tidigt, fixade och donade lite kollade film :) begav mig sen mot vallentuna, plockade upp japan och vi åkte ner till centrum och mötte Elin :) Shoppade och fixade allt , lämnade elins bil och sen till japan med alla varor sen åkte vi upp till min familj och lämnade bilen :) sen tog vi en promenix tillbaka till japan :)

Hade en otroligt trevlig kväll med Elin,Johanna & Emma :) massa gamla minnen, mycket skratt och bara väldigt trevligt :)
Så skönt att ha tillbaka goa och riktiga vänner igen <3

Igår var det ju morsdag, så vi vart tillfrågade alla att åka ut till Syster Jenny på pannkaksfrukost och lite bubbel till oss mammor ( har ju faktiskt sigge & diesel) haha ;) så vi satt där ute och hade de trevligt i SOLEN ;) Vinkade sen av alla och begav oss till Dannes mamma och firade henne :)

Sen hem igen och kollade på en ass bra film ;) sen var det ju BB och därefter sängen :)

ja så idag kan jag ju säga att jag är lite bränd ;) hahah menmen

Nu ska jag jobba på


PEACE


2012-05-25

Godmorgon :)

Igår efter jobb åkte jag till posten, hämtade ut mammas paket som vi har väntat på rätt länge ;) vidare att plocka upp Syster Jenny för att köra henne till sin bil i lindholmnen då det var ngt signalfel på tåget.. Vidare till mama och pappa en sväng för att lämna säcken :) var där en stund åkte vidare för att möta upp Japan och verro :)
Satt där en stund, vidare för att hämta våran middag :) Senare kom Elin hem till Japan och vi satt sen ute och snackade lite och hängde :))

Sen åkte jag hem och fixade och Kolla BB, sen kröp jahg ner i sängne och somnade fort :)

Idag är det lön, NICE :D

Nu ska jag snart gå på rast.. Så vi hööres :D

PÖSS


2012-05-24

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa :) satte oss i solen och pratade lite., gjorde lite middag och efter middagen så hade pappa köpt glass så vi åt det och tog en kaffe :) och vid ca 8 tiden begav jag mig ut till Syster Sandra, var där en sväng och sen åkte vi hem till Jenny och satt och kolla lite tv.. :) vid kvart i 10 åkte jag hemåt, satte mig i soffan och kollade på BB och därefter fixade jag mig och la mig sen i sängen och kollade film :)

Idag blir det att hämta ut mammas paket, som ÄNTLIGEN kommit sen åka och lämna de, sen blir det att leka med Japanen idag :)

Nu ska jag jobba på och dricka min kaffe :D

PÖSS


2012-05-23

Godmorgon :D

Igår efter jobbet åkte jag till Japan, väl hos henne hade hon väntat in mig, så vi satte oss ner och åt en god middag som bestog av wok :) Om det var gott, sen satte vi oss ett tag ute på balkongen med hennes mami och snackade lite skit, gick en sväng till affären, tillbaka till balkongen en stund och sen satte vi oss och började spela ett spel på FB.. hahah var riktigt roligt.. Men japan hade kommit så långt, så vi gick in på min sida och började om och körde en bana var :D Åkte hemr unt halv 10 tiden, väl hemma tog jag en dusch och kollade på BB, la mig sen i sängen och började kolla film, men somnade ganska fort..

Måste ju säga att det var väldigt ensamt att gå och lägga sig igår.. Men gick super bra och min baby kom hem iaf :)

Nu ska jag jobba på,

HÖRES seenare :D PÖSS


2012-05-22

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem till mamma & pappa, Där bjöds det på god middag och mysig stund :)
Tog oss en kaffe, killarna höll på med en telefon jag och mamma satt ute i solen och pratade :)

Danne ska ju börja jobba natt, Saaben har pajat, så fick Låna min mamis bil :) Så vi åkte hemåt och bara la oss i soffan och slappade :)

Idag efter jobb blir det att träffa japan :)

Sen blir det hem och bara titta på tv.. Kommer nog vara lite ensamt, men men det är bara en månad ;)

Nu ska jag jobba på, riiinger ju en del .. Så man MÅSTE svara ;)

Ha ddet gött :D

PÖSS


2012-05-21

Gooodmorgon :)

I lördags efter jobbet begav jag mig hemåt, tog en kopp kaffe med älsklingen och när jag var redo för att åka till mamma så startar inte min bil.. Vette fan inte vad felet är/var.. Så fick ta dannes bil, Möts av mamma ute i solen och vi tar oss en varsinn öl, pratar lite skit, fixar inför middagen :) Japan kommer över och vi grillar och äter gott + en super god efterrätt.. Satt ute ett tag och sen begav vi oss inåt.. tog en promenix med hundrna, följde då Japan en bit hem, tillbaka hem och gos i soffan :)

Igår vaknade vi upp, mamma gick en sväng med hundarna , sen tog vi oss emn kaffe och bara satt och umgicks :)) åkte sen vidare hem till mig, tog en kaffe och höll på ute.. Kollade med bilen, fixade lite på tomten... Sen åkte mamma hem och vi fixade lite mat och bara satt och tog det lugnt och såklart var det ju BB vid 9, sen efter det kröp vi ner i sängen och kollade klart en film :)

Är hur underbart väder som helst ute, 18 grader kl 8 på morgonen är fan inte helt fel :)

Så idag blir det nog hem och bara chilla :d kanske grilla eller ngt.. Vi får la se ;)

Nu ska jag jobba på :D

PÖSS


2012-05-19

Godmorgon :)

Igår åkte vi hem efter jobbet, gav djuren mat och jag fixade mig , danne fixade sig :) sen begav vi oss ner till Pizzerian Istanbul och åt middag, handlade med oss lite gottigott saker med till bion och sen vbegav vi oss till täby.. :)

Satt väl och väntade en stund innan dom började släppa in , Filmen var ass bra, den var spännande och rolig.. :)
Efter bion åkte vi hem och jag fixade mig för sängne och gick och la mig :)

Idag är det jobb fram till 14, sen hem.. var ltie försenad imorse så glömde min påse.. :P haha sen ska jag hem till min mamma och umgås med henne, Japan ska också komma och umgås :) <3

En bra lördag kan man ju säga, + en bra fredag med min baby <3


2012-05-18

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så köpte jag med min lite lunch hem till mamma :) Älsklignen kom också, så vi åt lite lunch tog oss en kaffe och umgicks :)

Åkte vidare hem till djuren, släppte ut dom och började städa, då jag inte orkar göra det i helgen ;)

Gjorde lite middag och kollade film, sen kröp vi ner i sängnen och somnade :)

idag blir det Biomys med älskling :)) Ska bli supermysigt..

Och imorgon är det jobb, men efter det bär det av hem till mamma igen för en tjejkväll <3

Nu måste jag hämta nytt kaffe, det gamla är kallt :( men vi höööres


PÖSS


2012-05-17

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag till Donya och fick mina naglar fixade, körde med hel färg och är SUPER nöjd :)

Japan kom ner till salongen lite innan jag var klar och när jag var klar så gick vi upp till Mamma :) Där serverades det en SUPER god middag och efterrätt på de, haha min mamma kan hon :)
Tog oss en kaffe och såg på film, vi hade bara en mysig tjejkväll :)

och lite senare kom Elin över på en cigg och vi snackade lite skit, och vid halv 10 vinkade vi av Elin och gick med hundarna en bit med Johanna :D Vinkade av henne och gick tillbaka hem, kom nästan precis tillbaka hem till BB så vi la oss i soffan och kollade på de, sen gjorde jag mig iordning för kvällen och somnade :) i mamma och pappas säng, hahah ;)

Vaknade innan kl ringde imorse, så gick upp och tog en dusch och fixade iordning mig , väckte mamma och begav mig till jobbet :)

Jobbar fram till 14 idag och har lånat mammas bil, så ska nog avra lite snäll och köpa med mig lite lunch till henne och Danne :) jag är en snäll dotter & flickvän ;)

Nu ska jag jobba vidare, så vi höreees :D

PÖSS


2012-05-16

Godmorgon :)

Igår efter jobbet åkte jag till Japan och vi satte oss på hennes balkong och inväntade Elin.. När Elin var framme hos japan så begav vi oss hem till mig, stannade till på macken och handlade lite middag :)
väl hemma hos mig så satt vi och pratade, löste lite saker.. Åt middag och snackade om allt möjligt..
var riktigt trevligt och känndes skönt att få lösa saker .:)) <3

Vid ca 7 tiden begav vi oss mot vallentuna, jag åkte och hämtade Danne och dom åkte vidare :)

jag och älskling åkte hem och la oss i soffan och myste och firade lite att vi hade 2 år <3

Myspys, sen var det ju BB vid 22 och när det var slut gick vi och la oss :)




HAPPY <3

idag får vi la se vad som händer, ska iaf göra mina naglar hos Bästa Donya :) sen blir det nog att jag beger mig till mami och umgås då hon blir ensam idag.. Så tror att det blir så, lite middag och mor&dotterstund <3

Nu ska jag börja jobba, PÖSS


2012-05-15

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag till cristel, skulle egentligen ha klippt mig, men hon hade fullt upp..
Så ska boka en ny tid hos ngn annan :) så man blir klippt snart....

Iaf åkte vidare hem, tog det lite lugnt ett tag, började sen med middagen som blev kassler med creme freiche med smak av vitlök och permisan ;) det var super gott, tog oss en kopp kaffe och sen chillade vi bara.. Gick och la oss vid 10 då vi båda var super trötta..

Idag har jag & min älskling 2 år.. Men han måste jobba över idag, så blir att bara mysa sen när han kommer hem :) min present ifrån honom är LADY GAGA ;D awesome..


Men idag blir det att träffa Johanna & Elin efter jobbet, så helt ensam blir jag ju icke (;

Nu ska jag dricka upp min kaffe, så ha de gött ;)



2012-05-14

Godmorgon :)

I fredags efter jobbet åkte vi ner till centrum , där mötte jag upp Japan & Matte, gick in och handlade lite och begav oss till Japan igen.. Väl där började matte med maten och jag och japan tog det bara lungt :))

och till middag hade matte lagat lite wok med nuddlar.. det var SUPER gott :D

Umgicks och lyssnade musik och vid halv 12 kom Danne och hämtade mig :)

Lördagen var det städdag och därefter hade vi bara en chillkväll jag och baby :)

Igår vaknade vi upp vid 11, och vid halv 12 begav jag mig till mamma och pappa, pappa och bror begav sig nästan precis när jag kom.. Men jag och mamma tog oss iaf en kopp kaffe och umgicks :)

Åkte sen vidare en sväng till Johanna och tog en kaffe där också och lite myshäng på balkongen :)

Sen åkte jag vidare hem och fixade och donade.. Hade fullt upp med saker och göra..

Satte oss sen i soffan för en film , :)

Lagade lite middag och vid 5 halv 6 tiden hade Diesel inte kommit hem.. och då hade hanvarit ute sen halv 12..

Men vi tänkte inte mer på de så vi åt lite middag, tog en sväng och kollade , ropade men ingen Diesel.. Och vid 9 tiden och han fortfarande inte kommit in började man bli lite orolig..

men när BB var slut vid halv 11 och det var mörkt och blåsigt ute.. Så satt lilla Diesel ute på Altanen och ville komma in.. Och därefter gosade vi 4 ner oss i sängen och somnade <3

Idag är det jobb , får la se vad dagen bjuder på.. Om det blir finväder, då kanske man ska fixa lite på tomten.. Annars blir det bara lugnt.. Är riktigt trött idag.. :(

så ska ta mig en kopp kaffe nu ;)

PÖSS


2012-05-11

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem, började med middagen, katterna var ute i det dåliga vädret.. tog oss en kaffe och satte oss i soffan och kollade film :) Lite senare in på kvällen kommer 2 jätte blöta och smutsiga katter in.. :)

Tog en dusch och satte oss sen i soffan och kolldae på BB :)

Idag är det jobb till 18, Så efter de blir det nog bara att åka hem och mysa.. Och imorgon är det städdag hemma ;)

Längtar efter helg, :D

PÖSS


2012-05-10

Moooorgon :D

Igår efter jobbet så plockade vi upp Japan och åkte hemåt, stannade först till på ICA och handlade hem lite middag :) väl hemma gav djuren mat, satte oss i soffan, danne gjorde middagen :)
Efter middagen tog vi oss en kaffe och satt och snackade ltie, jag och japan satt ute och pratade lite om en viss grej som är för Danne ;) men det är en suprise :D

Gick in satte oss och kollade på tv:n när danne spelade , sen gick vi in i sovrummet och fixade lite med den där saken och sen kom japans Mor och hämtade henne och vi kollade på BB sen la vi oss och sooov :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe sååååå PÖSS på er


2012-05-09

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag till Japan, Satt på hennes balkong och drack kaffe och umgicks.. Var super mysigt.. Efter en stund då solen försvunnit gick vi in och kollade på tv och därefter runt 9 tiden begav vi oss mot centrum.. Hon gick med en bit och sen vinkade vi av varann och sen åkte jag hemåt.. tog en dusch, såg på BB och däréfter kröp vi ner i sängen och gosade ..

Idag är det bara jobb, sen blir det att åka hem och bara ta de lugnt.. Beroende på vädret ;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe..

PEACE



2012-05-08

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte vi hem , tog fram mat jag skulle göra, gav djuren mat, släppte ut dom, gjorde middagen .. Sen var det ju tänkt en promenad.. Men blev inte så då Danne har haft ont i brösten som gått ut till ryggen sen i söndagskväll.. Så vi blev bara hemma med en god middag, kaffe och en film på de ;)

Sen vid 10 var ju bb och därefter kröp vi ner i sängen och somna :)

Idag blir det att träffa Johanna efter jobbet, sen blir det bara att åka hem och ta en dusch och sooova :)

Så ha det gött, så hörs vi.

PÖSS


2012-05-07

Gooodmorgon :)

Denna helg har det varit massor med saker :) Födelsedagsfirande både i fredags och i lördags :)

I fredags firade vi Amanda, var trevligt med nya människor och så..

Lördagen åkte jag hem till mamma i god tid och firade hennes födelsedag :) vi var kvar där ända fram till 12 tiden, :) såå kul att få träffa alla syskon, morfar, moster ... Att nästan hela familjen var samlad.. fattades Bara micke m. familj och såklart Johanna.. :P då hade alla varit samlade <3

Igår var det bara en segardag hemma först, sen åkte vi till Arninge, handlade hem kattsand, lampor till bilen och lite mat hem :) vidare till mor och far.. För att hämta bilen m.m.. Sen åkte vi bara hem och slappade till film och mysmiddag och såklart BB Live ;)

Nu MÅSTE jag jobba på.. Så vi höööres ;)


CIAO


HEEELG

Nää nu börjar jag logga ut och snart får jag äntligen ta HEEELG ;D


PÖSS


2012-05-04

Godmorgon :)

Igår efter jobbet stannade vi till ica och köpte lite jord till mina blommor jag var och köpte på lunchen :)

Vidare hem, gav djuren mat , bytte om och gick ut och fixade.. Blev super fint, ny jord och fina blommor :)

Tillbaka in, lagade lite middag.. Kollade på en film samtidigt, och vid ca 8 kom grannarna Lotta & Jimmy och vi gick ut en promenad och delade ut lappar om städdagen vi ska ha :)

Väl hemma igen, så satte vi oss ner i soffan och bara tog det lugnt till BB och sen gick vi och la oss ;)

Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe;) CIAO


2012-05-03

Godmorgon bloggen :)

Igår efter jobbet åkte jag och Danne över till stinsen, hittade lite fina saker som fick följa med mig hem :)

vidare hem igen, danne satte sig ute med sin dator och jag krattade vidare på tomten :) Börjar bli fin nu, ska bara köpa lite jord och blommor så kommer detta att bli SUPER snyggt ;D

In senare på kvällen, lagade lite middag och sen satt vi ett tag i soffan och runt 10 tiden kröp vi ner i sängen.. För vi båda var trötta :P

Idag blir det jobb och sen hem och bara ta det lugnt .:p har inte mycket krafter till att göra så mycket idag..  :)

Nu ska vi jobba på , så höööres :D


PÖSS


YEEEES

den 31 augusti ska jag, min moster, kusin erika & kusin Ida gå och se LADY GAGA


WIIIHOOOOOOOO


2012-05-02

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så plockade vi upp japan, åkte hem en sväng, vidare till macken och sen hem till Dannes föräldrar för att mecka med bilarna.. Gick super, så igår fick jag äntligen med mig min bil hem :D Fikade hos dom och åkte sen hemåt igen efter ngn timme där.. Men nu är iaf bilarna fixade och klara, finns bara en sak kvar på saaben.. Sen är det dags att besikta den :)

Hemma igen , ge djuren mat, åt middag, tog en kaffe och sen gick jag och japan ut för att hämta in katterna, in med dom sen vart vi ute och fixade på tomten :) körde hem henne runt 9, vinkade av henne och hem igen... Tog en låång och skön dusch sen var det ju BB vid 10 och när det var slut kröp vi ner i sängen och somna..

Idag blir det bara att åka hem :)

Nu ska jag börja jobba, så vi höres

PÖSS


2012-05-01

God morgon :))

Igår efter jobbet så åkte jag till Fia och fick massage, kan säga att min rygg behövde de.. Fasiken så stel jag var :( men nu är det bra igen och ska dit om 4 veckor :)

Danne hämtade upp mig och vi åkte hem, fixade lite och därefter kom pappa och hämtade upp oss och vi åkte till jenny där sandra m. familj var.. och lite senare kom Linus och hans dotter ut :) vi åt och drack gott och bara umgicks och vid 12 tiden begav vi oss hemåt och gosade ner oss i sängen :)

Och idag är det jobb som gäller mellan 10-14 sen får vi väl la se vad som händer :)

Pöss