2012-10-31

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem :) Och väl hemma höll Danne på med middagen, så medans han fixade den så plcokade jag och fixade lite hemma + tog en dusch :)

Åt middag , sen kolldae vi på Dumma mig i 3D , därefter kröp vi ner i sängen och somnade..

Imorse ringde kl vid 6.. Var suuuper trött.. Så låg och gosade lite med mina 2 små pojkar, för den stora hade åkt till jobbet :)

Gick upp och fixade mat till dom och sen fixade jag mig och åkte till jobbet.. Fick köra nästan 50 km/h hela vägen till jobbet då det var SVIIIN halt.. Men jag kom fram till jobbet med en hel bil iaf :D

Idag ska jag på massage efyter jobb, sen blitr det att träffa Elin en sväng :))

Nu ska jag dricka mitt kaffe och bli lite varm, fryser lite xD

Puss


2012-10-30

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem, lagade lite middag , sen satt jag och Danne bara i soffan och kollade på film :)
Vi båda var rätt trötta på kvällen så det blev att gå och sova rätt tidigt.. Tror kl var efter 9 :P

Menmen, vaknade imorse vid halv 6 då Danne åkte till jobbet. Så gick upp och tog mig en kopp te och kollade på tv.. :) Var faktiskt skönt att gå upp lite tidigt och bara få ta det lugnt :) Sen började jag fixa mig och begav mig till jobbet :)

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe :)

Puss


2012-10-29

Godmorgon :)

I fredags åkte jag först och hämtade lite mat :) Sen åkte jag bara hem och myste till x-factor :)

Lördagen var vi i häggvik.. Kollade runt lite, köpte presenter till Jim & Johan :) Åkte hem, tog oss en kaffe, åkte vidare hem till Syster och firade Johan som fyllde 33 :)

Var där ett bra tag, åkte sne hem till mamma och pappa , där blev vi bjudna på middag.. Åkte sen hem , där jag och danne kollade på film.. Sen somnade jag i soffan =)

Igår var det en dag med att byta däck på bilarna, tanka bilen, städa hemma, bädda rent i sängen, möblera om i sovrummet, åt middag och sen myste vi ner oss i soffan.. Fick för mig att baka mammas Äppelpaj som blev lyckad. Therese och henke kom förbi på kvällen, kollade på film och när dom åkte hem gosade vi ner oss i vår nybäddade säng och somnade :)

Nu är det en ny vecka =) Och kallt är det också.. Så mössan och vantarna + den gosiga halsduken är nu på :)

Puss


2012-10-26

godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem, & Väl hemma var maten nästan klar och det var städat :) Så underbart.. Åt en god middag och sen myste vi ner oss i soffan till film.. Kröp semn ner i sängen och somnade :)

idag är det fredag och idag blir det väl hämtmat eller ngt liknade och sen är det ju x-factor ikväll :=
Lovely <3


2012-10-25

Godmorgon :)

Igår efter jobb åkte jag hem och bytte bil då Danne skulle byta lampor på min bil, :)

Åkte till Johanna, stog ute och pratade lite över några cigg..
Sen svänge jag förbi Elin & därefter åkte jag hem och myste mig ner i soffan till Nybyggarna & Efterlyst.. Sen tog jag en ducsh och därefer kröp jag och Danne ner i sängen och somna :)

Idag blir det att bara åka hem, städa och fixa lite.. Laga lite middag m.m :)

halsen värker som fan och huvudet gör ont.. Så blir att dricka lite te och knapra halstabletter idag :)

Puss


2012-10-24

Godmorgon :)

Igår eter jobb åkte jag bara hem, blev lite sent så jag och baby gjorde toast :) Sen låg vi bara i soffan och myste =)

Idag är det 2 månader kvar till Julafton :) Wopwop

Puss


2012-10-23

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag först och handlade, sen vidare hem, gav djuren mat och sen gjorde jag iordning middag som blev ugnstekt falukorv med sallad :) Mums.

Sen satt vi bara i soffan och kollade runt, tog en dusch och sen kollade vi på Abraham Lincon i 3D och faan så bra den var :) En riktigt bra film. men som sagt.. blev lite sent.. Vi somnde strax efter 12. :O

Menmen, iaf. Nu är man på jobb igen och sitter här och dricket mitt kaffe :)

Puss


2012-10-21

Halloj :)

Denna helg har varit en riktigt skön & mysig helg :)

I fredags efter jobbet åkte vi förbi yster och hälsade på, sen åkte vi bara hem och myste :)

Igår vaknade jag vid halv 12 och hela dagen var borta kändes det som :( buhu.. Menmen, duschade och fixade mig och åkte till mamma, satt ett tag och kollade lite film. :) Sen åkte vi ner till hammarbacken där vi kollade på Lillebrors match, Syster m.familj var där :) Men vi såg bara första delen av matchen, sen åkte vi tillbaka till mamma , där jag följde med ut med hundarna :)

Vinkade av mamma och åkte hem, satte mig en stund i soffan och inväntade baby som kom hem vid 4 :) Fixade oss i ordning igen och åkte upp till Elin & Maffe, sen begav vi oss till Kista :)

Där hämtade vi ut biljetterna till filmen Ted, gick sen och åt och direkt till bion igen :) Filmen vi såg hette Ted och var riktigt roligt och bra :) Åkte sen vidare hem igen, tog en cigg och sen vinkade vi av dom och åkte hem och myste till en film :)

Idag har vi bara varit hemma och har nyligen kommit hem efter en middag hos Dannes föräldrar :)
Har också bakat idag, gjorde min egna äppelpaj för första gången som blidde jätte bra :D Mumms

Nu sitter vi här i soffan och ska snart kolla på film :)

Puss&Kram



2012-10-19

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så mötte jag upp Danne på ICA, vi handlade hem lite saker och sen åkte vi hemåt, Till middag blev det amerikanska pannkakor :) Dom var otroligt goda.
Sen kom Elin & Maffe förbi med fikabröd och så drack vi kaffe och umgicks, kollade också på ice age 4 :) Vinkade av dom och diskade upp, tog en dusch. Sen kröp jag och baby ner i sängen och sov :)

Idag är det fredag

Wopwop, Pöss


2012-10-18

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem, fixade och donade hemma, tvättade en tvätt och inväntade sen danne som kom hem med lite sioppa till middag :)

Sen började vi kolla på en film och kl 20.00 var det nybyggarna.. :) och efter det kolldae vi klart filmen och därefter kröp vi ner i sängen och somna :)

Idag ska jag bara hem och kolla på Abraham Lincon eller vad filmen heter i 3D ;D Wopwop

Puss


2012-10-17

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag hemn till djuren, gav dom mat m.m :) Sen åkte jag hem till mamma som bjöd på middag, tog därefter ett lååångt ch varmt bad :) Sen satt vi bara i soffan och kollade på tv och umgicks :)
Senare på kvällen åkte jag upp till Elin och blev bjuden på en STOOOR kopp te :) Satt hos henne och pratade lite och sen åkte jag hem och inväntade Danne som jobbade kväll.. Därefter kröp vi ner i sängen och somna :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och jobba på :)

Puss


2012-10-16

Godmorgon :)

Igår efter jobb så åkte jag hem, gjorde i ordning middag till mig och danne, sen låg vi bara i soffan och myste till film :)

Idag efter jobb ska jag åka till mamma och äta lite middag och mysa =)

Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe :)

puss


2012-10-15

Godmorgon :)

Nu är man tillbaka på jobbet :) Har ju som sagt varit sjuk sen i tisdags. :/ men nu mår jag iaf bättre, inge feber.. bara lite halsont
Men nu börjar Danne bli sjuk. :/

Menmen, nu är jag iaf tillbaka :D

Nu ska jag dricka mitt kaffe och jobba på =)

Puss


Kärlek

Du är min ängel, mitt liv, ja du är mitt ALLT! Älskar dig Danne Conny Hollgren <3
 


2012-10-11

Ja då är man fortfarande hemma och sjuk.. Har bara legat på soffan hela dagen och kollat en massa filmer.. Baby kom hem med yoghurt och mjölk så nu kan jag dricka en masa te :)

med en massa tända ljus så myser vi oss ner i soffan tiill en film, sen är det sängen som kallar.. får sova en massa för att bli frisk..

Puss


sjuk

ja då var man tvungen att gå ifrån jobb igår. då jag inte kände mig bra alls :-( så har varit hemma hela dagen idag + är hemma imorrn med.. hatar att vara sjuk, sover och gör inte ett skit :/ buhu. så har legat i soffan hela dagen och kollat film. sen gjorde jag iordning middag till mig och baby :) sen har vi bara myst i soffan och nu blir det nybyggarna..


puss


2012-10-09

God morgon :)

Igår efter jobb åkte jag till mamma :) Tog ett bad , sen kom mamma hem och vi gjorde i ordning lite middag :) Sen kom far och bror så vi alla åt och sen åkte dom vidare på match så vi satte oss i soffan och kollade på tv, sen tog vi en promenad med hundarna, sen vinkade vi av varannoch jag åkte upp till Elin och satt och umgicks :)

Sne åkte jag vidare hemåt, gav djuren mat, eller Diesel mat då sigge inte kom hem på ett tag. Sen satte jag mig i soffan med en kopp te och inväntade Baby <3

Sen gosade vi oss ner i sängen :)
Idag är det jobb, sen bär det först hem till mor, lämna en tröja och hämta svamp sen hem och göra lite middag :)

Nej nu ska jag dricka min kopp te :)

pöss


2012-10-08

Godmorgon :)

Då var denna helg slut & det är en ny vecka :)

I helgen har jag jobbat, ätit en god middag hos mor & far, sen bara legat i soffan och kollat film.. Känner mig inte helt 100.. Så tror en förkylning ä på väg.. :/

Idag ska jag svänga förbi mor & far för att hämta svamp & sen också få middag då danne jobbar natt idag :)

Nu ska jag dricka lite te, och hoppas halsen orkar idag :)

Puss


myspys o middag

sitter just nu hos mor & far . har ätit en god middag + mammas goda äppelpaj till efterrätt :))

mys lördag <3







2012-10-06

Godmorgon :9

Igår efter jobbet så stannade vi först till för att handla hem lite, sen åkte vi hem, danne fixade lite medans jag lagade middag :) Satte oss i soffan och började kolla på Johan Falk filmen, en ny :) Var skit bra.. :)
Sen var det ju x-factor som vi sen såg på heela kvällen :)

efter det, var det ju bara att hoppa i säng.. Då jobbet kallar idag :)

Så nu jobbar jag fram till 14, sen hem och duscha och städa lite för att sen åka till Mamma & Pappa för middag, sen får vi la se vad kvällen har att bjude på ;)

Puss&kram


true?

äkta vänskap är att förstå varann, utan att säga ETT ord. äkta vänskap är att kunna skratta med och åt varann. äkta vänskap är att uppleva saker tillsammans. en äkta vän går INTE bakom ryggen och snackar skit om en. en äkta vän vågar stå upp för en i BÅDE med- och motvind. äkta vänskap bygger på förtroende och tillit..




mina bebisar





2012-10-05

Godmorgon :)
Igår efter jobbet så stannde vi till för lite mat, åkte sen hem, gav djuren mat.. Klädde på oss lite varmare kläder.. Sen åkte vi till Elin och plockade upp henne.. Sen åtke vi till Rimbomarknad, där vi gick igenom hela.. Jag hittade en tröja, skal och såklart fick det bli rostade mandlar.. Elin köpte lite strumpor ;) & danne en plånbok :)

När vi kände att vi var klara så åkte vi hem, släppte av Elin och sen åkte vi hem, jag duschade och fixade mig iordning för kvällen, sen kröp vi ner i sängen och somna :)

Idag är det fredag, men jag har en arbetsdag kvar. Så imorrn får jag helg :)

Får la se vad planerna är i helgen.. Vet iaf att vi ska på middag hos mor&far på lördag.. Sen ska vi nog bara mysa :)

Nu har jag hämtat en varm kopp te, så ska dricka den :)

Puss


2012-10-04

Godmorgon :))

Igår efter jobbet så åkte jag hem, älsklingen stog och gjorde middag, käkade och kollade på x-factor :) sen kom Elin, Manfred & Pata förbi :) Tog oss en kopp kaffe + Elin hade köpit med sig Kardemummabullar ;D

MUMMA så gott det var, satt ute och snackade lite.. Sen begav dom sig hemåt och vi kröp ner i soffan och kollade nybyggarna + efterlyst.. Sen gosade vi ner oss i sängen och somnade :)

Idag blir det att åka hem, sen ska vi hämta upp Elin när hon kommit hem ifrån sitt jobb, därefter beger vi oss till Rimbo Marknad ;D WOPWOP..

Nää nu ska jag dricka mitt te & jobba på :)

peace


2012-10-03

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem, jag och baby lagade lite middag och sen myste vi bara i soffan :)

Idag ska Elin & Maffe komma över på en fika och umgås :D

Ska bli la trevligt ,

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe =)

Puss


2012-10-02

God morgon

Igår efter jobbet så åkte jag bara hem först, sen åkte vi och hämtade m in bil :) Åkte runt och visade den för dannes föräldrar, sen hem till Mamma & pappa :)
Sen åkte vi bara hem och myste..

Idag är det jobb som gäller, sen blir det bara hem och ysa =)

Puss


2012-10-01

Godmorgon :)
Denna helg har vi firat syster Jenny, Jag har köpt bil :)

I går så åkte jag på massage och medans jag var hos Fia så var Baby och köpte en tv.. När jag var klar på massagen kom snälla mami och hämtade mig, åkte upp till dom, fick i mig lite lunch :) Sen gjorde mamma en JÄTTE god äppelpaj , så när Danne kom så fikade vi :) Och efter det åkte vi till Arninge för att köpa 3d glasögon, men dom hade inga. Så fick bli en tripp till barkarby där dom sklulle ha 8 st såna glasögon inne.. Så vi åker sit.. Men det visar sig bara att dom har ett par.. Så fick bara bli ett par.. Sen åkte vi hem igen. Fixade om hemma och sen bara myste vi i soffan och kollade på x-factor :)

idag efter jobbet så ska vi åka och hämta hem bilen :) Så det ska bli spännande :D

Nu ska jag jobba på,

Puss