Snor & jobblördag

Goddag :)
 
Igår efter jobbet så var maten redan klar, blev pizza igår ;) haha
 
Prövade att ge Albin pizza men han ville inte ha, han tyckte inte om det :P Så för hans del blev det lasagne.. Men eftersom han var lite snorig och trött så ville han inte äta så mycket. Men ungen var ändå super pigg med tanke på att han fortfarande hade feber. Kvällen spenderades med lek innan det var dags för lilleman att hoppa i säng.
Både jag och danne låg i soffan med varsitt täcke och en  kopp te och kollade breaking bad. Båda kände sig inte 100 igår och näsorna våra snorade förfullt. :( Vid halv vaknade Albin och var super ledsen så vi alla 3 kröp ner i sängen och somnade om. Sen vid kvart över 11 vaknade han upp igen och ville leka. men fick han att somna om.. Sen IGEN vid 1 tiden, men då var det att han var lite täppt i näsan så gav han lite näsdroppar och sen somna vi om igen och sov ända till kl 06.00 :)
 
Så vi alla 3 gick upp och myste , hann ju mysa i över 3 timmar innan det var dags att åka mot jobbet..
 
Nu sitter man här och jobbar på och näsan bara rinner och rinner, men annars är jag hyfsat pigg ;) & Albin verkar vara feberfri idag :) SÅ nu hoppas vi att vi alla får bli friska och att vårvärmen kommer tillbaka ;)
 
Puss
 
Älskar denna bild på mina prinsar, det var första natten med vår älskade skatt på BB <3


en väldigt snorig Albin

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så stannade jag bara till på vägen hem för att köpa blöjor och torrfoder, sen vidare hem :)
Som alltid möttes jag av en glad albin som igår var SUPER snorig. Så lilleman har åkt på en förkylning. Men ändå var han super pigg.. Det var lite emot kvällen som han blev lite kinkig och trött och ville bara gosa <3
Snoret bara rann och rann, åh mammas lilla <3
 
Runt halv 8 tiden fixade vi iordning honom för natten och han fick nässpray och höjda kuddar i sin säng, sen somna han på 2 sek.. Han sov kanske till 10 tiden sen vakna han upp och fick komma upp i sängen.. Natten har varit till och från. Han snarka, kunde inte andas genom näsan och rörde sig typ hela tiden. & vid 3 tiden var han vaken och super pigg, så fick välling men ICKE.. han ville inte somna om, så danne fick gå upp med honom och gick ut i vardagsrummet där han somnade om och sov till halv 6 då kom danne in och väckte mig och jag gick upp och fick en kopp kaffe och pussade på Albin innan det var dags att fixa sig och åka emot jobbet :)
 
Lilleman är fortfarande super snorig och tror han har lite feber . Så idag blir det att mysa när mamam kommer hem <3
 
Sen får vi se hur älskling orkar med kvällen. Om han orkar så ska vi ha myskväll med film och chips , hoppas jag ;) hihi
 
Trevlig helg alla där ute, imorrn är det min första jobblördag på över 1 års tid :O
Menmen 10-14 ska jag orka ;)
 
KRAM


En ledsen Albin

Godmorgon :)
 
Igår när jag kom hem ifrån jobbet var det direkt en massa bus med Lilleman.. :)
 
Efter lek så tog jag en dusch och sen Danne, därefter började vi med middagen :)
Satt och åt middag och efter middagen fick Albin duscha.. haha han ÄLSKAR verkligen att bada eller duscha, så typ 25 min satt han i duschen med sina leksaker och skratta när strålarna kittlade hans små fötter :) Mammas fina älskling <3
 
Efter duschen så blev det kaffe och lek :)
 
Albin gick och la sig runt kvart i 8 då han var super trött.
 
Runt 9 tiden märkte jag att Albin inte riktigt sov, han vred och vände på sig och tror han drömde då han grät :(
 
Så jag och danne la oss i sängen och kollade vidare på Breaking Bad och vid halv 10 vakna han igen och var super ledsen, så pappa fick lägga sig brevid honom och så somna han om. Sen runt halv 1 vaknade han igen, och då var han täppt i näsan och fick väl lite panik . så vi gav honom lite koksalt i näsan och sen la sig pappa brevid honom och han somna om. :)

Gör så ont i mamma hjärtat när lilleman är ledsen <3
Kanske är en förkylning på g , men imorse när han vakna vid halv 6 var han pigg och glad och åt en massa ^^
 
Så får se under dagen hur han mår <3
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe ;)
 
Kram
 
Du är mitt allt <3


Sommartid

Åh snart börjar ju sommartiden, härligt!
 
Så skönt när det börjar bli ljusare längre, man slipper vara så deppig att det är mörkt fort. Så den 29:e mars, glöm inte att ställa om klockan :D
 
 
 
 


Pigg & Glad

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet åkte jag raka vägen hem till mina älsklingar.
Väl hemma möts jag som alltid av en glad/tokig Albin, som blir helt till sig och ska prata en massa och kramas & pussas <3
 
Startade en tvätt, sen hjälpte Albin mig att dammsuga, :)
Sen gjorde vi i ordning middag och efter middagen tog vi oss en kaffe och sen blev det en massa lek tills det var dags för lilleman att gå och sova..
 
Som vanligt blev det en te och ett avsnitt av breaking bad :) Sen var det bums i säng redan kl halv 10. Jisses är så trött på kvällarna när jag börjar tidigt. Så vi gosade oss ner i sängen och jag somnade fort :)
 
Idag är det redan onsdag, halva veckan har gått.. Men jag jobbar ju lördag, så blir en lång vecka med jobb :(
menmen, sen nästa vecka är det ju lite ledigheter :D Får la se om det blir att åka upp till funäs fredag-måndag :) Komma bort lite ifrån vardagen och bara få njuta lite ! :)
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe ;)
 
PÖSS


storhandling

Godenmurgen :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag till Arlandastad för att storhandla.. Gick där i min ensamhet och handlade.. var lite skönt att få handla ensam.. Älskar ju såklart att ha med Danne & Albin, men var bara rogivande att gå ensam. Kolla runt i lugn och ro ;) haha
 
När jag var klar så åkte jag hemåt , väl hemma så mötes jag av en glad Albin, han fick ju igår sin vaccin spruta emot mässling m.m , han hade varit så duktig. Inte blivit ledsen alls :)
Så pussade på honom och sen åt vi lite. Sen duschade vi alla och sen kom Micke över och tog en kaffe. Och när han gick så städade vi upp alla Albins leksaker och fixade gröt.
 
Sen var det dags för lilleman att gå och sova :)
Vi kollade bara på 1 avsnitt av breaking bad och vid halv 10 kunde jag inte hålla mina ögon öppna. så vi gick och la oss :)
 
Nu ska jag gå och fixa lite nytt kaffe och vakna till :D
 
KRAM


Vinter?

Godmorgon :)
 
Då var det måndag igen och idag har jag jobbat 1 månad.. Jisses vad tiden gått fort :O
 
Igår vaknade vi upp vid 7 tiden, gick upp och drack en kopp kaffe och Albin fick välling. Sen fick vi båda ett ryck och började rensa och fixa i alla skåp hemma. Danne gjorde super fint i köket, så nu ser det lite bättre ut ;)
 
Albin hjälpte mig att dammsuga , han är så duktig vår lilla prins <3
 
Sen vid halv 12 tiden begav jag mig mot vallentuna, släppte av lite saker. Sen var det vidare till centrum för en lunchdejt med Fina Elin :)
 
Var riktigt mysigt och trevligt, pratade och åt en väääldigt god sallad och som alltid en latte med caramelsmak :D
 
Vinkade av varann och sen åkte jag hem, hämtade upp Danne och Albin och vidare tills Dannes föräldrar för att hämta upp en grej till vår boxer. Så nu kan vi äntligen se på tv :)
 
Lilleman var trött redan vid halv 7, men fick leka för fullt för att försöka hålla honom vaken till halv 8 iaf. Sen somnande han på stört :)
 
Vaknad upp vid halv 4 inatt och hörde hur Albin låg och pratade för sig själv, så gick upp till hans säng och då fick han nått ryck och var SUPER pigg och skulle pilla på sin sköldpadda. Tog upp honom och la honom brevid mig och försökte få han att somna, men nej... Han skulle prata på och ville INTE sova. Försökte ca 30 min att få han att sova. Men tills slut fick jag väcka Danne och be han ta över då jag skulle upp vid kvart i 6. Så han tog över och samma där, Albin ville inte somna.. :P Så gick upp och gjorde välling och därefter somnade han om fort :)
 
Idag kl 10 ska lilleman få spruta. Och idag är första gången jag inte är med. Men det kommer gå så bra, pappa är ju så lugn och roar Albin :)
 
Nu ska jag jobba på och dricka lite te, har redan druckit 2 koppar kaffe ^^
 
PÖSS


härliga lördag 🌞

Halloj ☺

Idag vaknade vi upp kl 6. Albin var super pigg och ville inte somna om. Så det var ju bara att gå upp och fixa välling och kaffe ^^

Kollade lite på tv tills boxern vi har la av. Så nu kan vi inte kolla tv ^^ så måste köpa en ny 😨

Runt 9 tiden satte vi oss alla 3 och åt frukost sen så gjorde vi oss i ordning och åkte till mor & far. Och danne åkte vidare till sin kompis. Så dagen blir att spenderas här 😊

Just nu ligger Albin och vilar, när han vaknar så ska han få lunch sen blir det nog att gå ut och leka lite i lekparken 😀.

Fina lilla Kio 🐱🐈

💋


Fredag

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag raka vägen hem till mina pojkar.. :) Mötes av en glad Albin som härjade runt hemma..
 
Eftersom det var torsdag igår så var det städdag. Så vi städade och tvättade igår då jag slutade tidigt, sen åt vi middag och efter middagen tog jag en dusch, sen duschade Albin med mig och därefter duschade Danne :) Sen myste vi resten av kvällen :)
Och när Albin gått och lagt sig för kvällen blev det te och breaking bad :)
 
Idag är det FREDAG och det betyder helg :D WOOOPWOOP
Så ska handla lite efter jobbet sen bara hem och mysa. :)
 
nu ska jag jobba på , får la se om det kommer in fler inlägg under dagen
 
Puss
 


BVC

Godmorgon :)
 
Igår efter jobbet så åkte jag hem och byte om lite fort, sen åkte vi till BVC , :) Pratade om Albins allergier. Nu kan vi börja med ägg, för det verkar inte vara nått han är allergisk mot. Så nu ska vi pröva oss fram :) För snart ska han få mässling sprutan och det innerhåller tydligen lite ägg i den. Så denna vecka ska vi pröva på och på måndag ska han få den :)
 
Pratade också om TBE sprutan, och det rekomenderade hon så den ska vi ge Albin också. Eftersom vi har katter och bor på landet. Så den ska vi ge honom efter mässling sprutan. Lagom till sommaren :)
 
Lilleman har också gått upp 1 kg och växt 3 cm :) Så nu är han 81,5 cm och väger nästan 11 kg :D
 
När vi var klara där åkte vi och handla lite, blev sallad igår till middag. Sen lekte vi och umgicks sen var det dags för lilleman att gå och sova. :) Därefter blev det te och breaking bad + naturgodis :D
 
Idag slutar jag tidigt och ska hem och tvätta lite och städa, så det är rent och fint till helgen.. Ska också byta rent i sängen och så :D
 
Nu ska jag dricka lite te och hoppas min huvudvärk snart släpper ;)
 
KRAMKRAM


liten börjar bli stor 😃

Du är så himla go , fina Albin 😚 
Får denna bild av danne när dom var ute tidigare idag, nu jag han börjat gått mer. Och reser sig från sittandes och knattar runt. Så himla duktig 😙💖 Vår prins börjar bli så stor 💋


Ängel

Godmorgon.
 
Igår efter jobbet så åkte jag raka vägen hem till mina älsklingar. var hemma runt halv 7, så åt lite middag och sen umgicks jag med min lilla familj <3
 
När Albin somnat för natten så myste jag & Danne i soffan med en varsinn kopp te och kollade Breaking Bad.
 
Sen kröp vi ner i sängen och kollade ett till avsnitt innan vi somnade. <3
 
Igår fick himlen en till ängel, Vila i Frid Victor. <3
 


mitt <3

Mitt fina <3
Älskar dig så mycket. Jag kommer alltid stå vid din sida & jag kommer alltid finnas där för dig.
Det du och dina vänner får gå igenom är inte lätt & dessutom vad familjen får gå igenom är nått ingen familjen ska behöva uppleva. <3
Men du ska veta att jag kommer göra allt för att du ska må bra <3
 
Du är min andra halva och pappan till vår fina son. Jag kommer älska dig idag , imorgon och FÖR ALLTID <3


Morgon Pigg Albin

Godmorgon :)
 
Idag började jag kvart över 9 och tänkte yes, då får man kanske lite sovmorgon.. Men nä det fick vi absolut INTE. utan Albin vaknade kl 6 och var super pigg och härjade runt i sängen medans jag och danne vaknade till liv. ^^
 
Gick upp och byte blöja på Albin och på med pyjamas. Sen fixade vi kaffe och välling till Albin sen myste vi framför tv:n och busade.. Tog sen en dusch och fixade mig . Pussade hej då på mina pojkar och åkte till jobbet..
 
Idag är det jobb till 18 så efter det blir det bara hem och mysa den lilla tid jag har med lilleman :)
 
Nu ska jag jobba på ;)
 
KRAMKRAM


Helg

Godmorgon :)
 
Då var det måndag igen! helt sjukt att efter denna vecka har jag redan jobbat 1 månad.. Jisses vad tiden går fort. Lite för fort! ;) Men nu är man typ van igen..
 
Igår så vaknade vi upp runt halv 7. Gick upp och myste sen väckte vi Danne. Lekte och hade oss :) Sen åkte Danne iväg och var borta i några timmar så jag och Albin gick ut och lekte i den varma vårsolen. Älskar att bo på landet. Albin kröp runt ute på grästmattan och tyckte det var så roligt. var ute i ca 1 timme sen gick vi in och lekte vidare sen åt vi mellis och strax därefter kom Pappa hem och sen gjorde vi iordning middag tillsammans och bara myste tillsammans <3
 
Sen när Albin gått och lagt sig för kvällen myste vi vidare i soffan till breaking bad <3
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och jobba på :)
 
KRAM
 
prinsen igår ute i det fina vädret <3
 
 
 


Melodifestivalen

Godkväll :)

Idag fick jag sovmorgon, riktigt härligt! Danne var så snäll som tog Albin och gick upp. :)
 
Tanken var idag att vi skulle åka till Biltema för att köpa saker till min bil. Men problemet verkade inte vara det vi trodde. Så nu vet jag inte vad vi ska göra ^^ haha, jag & bilar går inte ihop. ;)
 
Så vi åkte hem igen efter att ha varit hos Dannes föräldrar . Väl hemma gav vi Albin lunch och sen gick vi ut, Albin somna i vagnen så vi höll på och fixa ute :)
 
Sen gick vi in och jag duschade och fixade lite hemma.. Runt 5 tiden åkte jag och hämta Amanda och vidare till Vallentuna där vi handlade lite mat och gottigheter tills mello finalen :)
 
Har tills för en stund sen haft dom här och kollat finalen av Melodifestivalen.. Riktigt mysigt!
 
Vi behövde komma på lite andra tankar, speciellt min fina Sambo som just nu har det lite jobbigt .
 
Snart ska jag nog gå och gosa ner mig i sängen. Är rätt trött och känner att kudden är VÄDLIGT lockande <3
 
Men det var lite av vår underbara lördag!
 
Godnatt alla fina där ute.. <3
 
 


Älskar solen

Alltså herregud vilket underbart väder!!
 
Har suttit ute på min 20 mins rast i bara en tröja och fått lite vitaminer :)
Så himla underbart att det äntligen går mot ljusare & varmare tider nu.
Som jag längtat efter dig underbara sol & vår , Så härligt!
 
Snart helgt också.. Nu blev jag på ett riktigt glatt humör :D


PUSS!


Min skatt 💚

 
 

Min fina fina prins. 
Mamma älskar dig så mycket 
💋 💕


äntligen fredag 🍹

Godmorgon 😊 

Då var det äntligen fredag, woopwoop 😊

Igår så Åkte vi en sväng till Väsby c för att kolla lite. Köpte ett par skor till lilleman då han börjat gå lite smått 😃 sen köpte jag strumpor och danne köpte en vårjacka och ett par mjukisar ☺ sen åkte vi hem och lekte en stund och sen var det dags för Albin att få gröt och sen natta honom. 

Börjar känna mig snorig och öm i kroppen. Sen rinner typ näsan hela tiden ^^ men men. Så vi la oss i soffan och drack te och kollade breaking bad. 😄 

Idag blir det bara en massa mys och i helgen behöver vi köpa delar till min bil, då den nu såklart ska krångla.  Sen ska vi hålla på och rensa en massa☺

Nu är det dags att dricka lite kaffe 

💋

I morse stod han i fönstret och vinka Hej då 😘💟


sova i sin säng

Godmorgon 😊🌞

Inatt har jag vaknat x-antal gånger då Albin inte väckt mig för att visa att han är vaken. Utan han sov igenom hela natten i sin säng. ☺

Han har ju redan från när han var liten sovit hela nätter.  Men han vaknar 1 gång i sin säng och då får han komma upp i vår säng och somna om ☺ men som sagt inatt sov han hela natten. 

Vid 6 tiden när jag höll på och fixa mig så hör jag Albin i sovrummet , pratade och höll på i sin säng 😉 så kom in och la honom bredvid danne. Men nej , han ville inte somna om så han satt i sängen och pratade med danne och när jag var klar så går jag in och där sitter Albin i sängen med sin snutte över huvudet och är redo att gå upp 😊

Så dom gick upp och danne gjorde i ordning välling och sen visste Albin exakt hur han skulle göra. Han la sig på kudden i vardagsrummet och tog vällingen och låg och kolla på barnprogram,  åh mammas stora 💖

Pussade Hej då på mina pojkar och åkte till jobbet ☺ 

Nu ska jag dricka kaffe och jobba vidare

💋


Lilleman dricker sin välling och kollar barnprogram 💚


50 frågor

1.Vem litar du på? Jag litar på Danne, familj och närmsta vänner
2. Vilken färg har du på dina trosor just nu? Gröna
3. Vilken färg har du på din BH just nu? Vit
4. Vilket är ditt favoritnummer?  Oj, det vet jag inte. men 2 kanske ? ;)
5. Vad var det senaste du åt? Kvarg!
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Blå
7. Hur är vädret just nu? lite molningt med sol :D
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Mamma
9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Ögon
10. Vad har du för skostorlek? 38
11. Favorit TV-program? Just nu är det Breaking bad ^^
12. Har du några syskon? 2 systrar & 2 bröder
13. Längd? 1,67 cm lång
14. Hårfärg? Brunt
15. Ögonfärg? Blåa
16. Använder du kontaktlinser? Nej
17. Favorit högtid? Julen
18. Favorit månad? Januari , då Albin föddes
19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Ja, speciellt efter Albin kom. Har blivit känsligare.. :P
20. Vilken var den senaste filmen du såg? Think like a man too
21. Favoritdag på året? 2 Januari :)
22.Har du lätt att ta kontakt med någon du är intresserad av?
23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Jag har inte prövat.
24. Kramar eller kyssar? Båda , såklart :D
25. Choklad eller vanilj? Choklad
26. Har du tatueringar? ja, 2 st
27. Vad lyssnar du på just nu? Inget.
28. Är du kär i någon kändis? HAHA, inte kär men tycker chaning tatum är snygg ;)
29. Vilka böcker läser du just nu? Inga.
30. Piercingar? Öronen, naveln och tungan
31. Favoritfilm? Jag kan inte säga en, jag har FÖR många! 
32. Ditt favoritfotbollslag? hejar inte på nått  
33. Vad gör du just nu? Jobbar
34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smöriga
37. Hundar eller katter? Båda
38. Favoritblomma? Tulpaner ^^ är ingen blommänniska 
39. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Yes
40. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Nej
41. Har du älskat någon nån gång? Ja
42. Vem vill du träffa just nu? Mina vänner.
43. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Ja
44. Har du någon gång skjutit med en pistol? nej
45. Gillar du att flyga med flygplan? Är sjukt flygrädd så nej
46. Höger eller vänster-hänt? Högerhänt
47. Hur många kuddar sover du med? Två just nu. Annars brukar jag ha 3, 2 som huvudkudde och en "kram" kudde
48. Saknar du någon? Ja, min son :)
49. Lyssnar du på radio? Varje morgon på väg till jobbet
50. Har du något ex? yes


TRÖTT

 god morgon :)
 
Imorse ville jag inte alls gå upp.. Ville bara ligga kvar i varma sängen och somna om. Men nej, det var bara att gå uipp och fixa sig och sen åka mot jobbet.
 
Nu har jag fått i mig lite kaffe och en banana. Så nu börjar man väl känns sig lite som människa ;)
 
Idag fortsätter utbildningen med mailhantering :)  och i nästa vecka ska jag pröva att sitta själv och få lite mer uppgifter än att bara svara i telefonen ;)
 
Ska nog gå och fylla på kaffekoppen , så skriver senare om jag hinner.. Annars kommer det upp ett inlägg ikväll :D
 
 


Utbildning 📚

Godkväll ☺

Sitter som vanligt efter att Albin gått och lagt sig och dricker min kopp te och kollar breaking bad 😉

Idag har jag börjat med utbildning på jobbet,  första steget är mail hantering 📑

Känns otroligt bra. Vill ju utvecklas m.m 😊
Så en bra känsla. Små steg, visa vad jag går för och dessutom visa att jag vill utvecklas också 💪

Efter jobbet åkte jag hem, tog mig en dusch sen har vi ätit och lekt en massa 💙

Nu ska jag mysa vidare och kolla på serien . 

Godnatt 💋




Albin

 
 
 
 
 
 


Härlig morgon

Godmorgon :)
 
Imorse vaknade jag kvart över 5 och kunde inte somna om, så vände mig om och kramade på Danne och hörde mina pojkar ligga och sova sött.. Gick sen upp och började fixa mig och när jag står i badrummet så hör jag hur Albin ligger och låter. Så går in och Danne sover och Albin ligger rak lång i sängen och pratar för fullt. Så tar upp honom och han är på världens gladaste humör. Pussar på honom och sen gick vi och gjorde välling. Sen la jag honom i sängen brevid Danne och pussade hej då :)
 
Idag är det jobb som gäller sen bara hem och mysa med mina pojkar , och säkert kolla på breaking bad.. Fan så bra den serien är ^^
 
Kommer säkert upp fler inlägg under dagen ;)

Hejsvejs
 
 

 


Middag

godkväll :)
 

Då sitter man i soffan igen med en kopp te . Lilleman somna tidigare idag då han var super trött redan vid 7.. ville inte sitta stilla, höll på att gosa med mig tills det var dags för gröt :) Sen gick Danne och natta honom. Tog typ 10 min sen somna han :) mammas lillfis <3
 

Var hemma runt kvart över 4 och har hunnit leka med Albin och fått umgås . :) Så himla skönt att sluta tidigt, man hinner göra så himla mycket :D
 
Nä nu ska jag kolla breaking bad och mysa med mitt stora hjärta <3
 
Godnatt
 
Till middag idag blev det potatis, köttbullar & gräddsås, det gick hem :D <3 Vår lilla kille börjar bli så stor <3


Min Kärlek

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.
Jag älskar dig SÅ mycket <3
Min fina fina älskling, kommer alltid att älska dig <3

 


måndag & sol

Godmorgon :)
 
Blev inge film igår då mockingjay var 2 timmar lång och kl hann bli lite för mycket. Så istället kollade vi vidare på breaking bad :)
 
runt halv 11 kröp vi ner i sängen och somnade :) Vaknade inatt av att Albin var lite ledsen, så dirket upp och så stog han längst bort i sin säng och hade tappat nappen. vet inte hur länge han varit vaken. Men tog upp honom och sen somnade han tätt intill Danne och jag somnade tätt intill danne också. Så hela ligan snarkade vidare :)
 
vid halv 6 ringde larmet, snoozade en stund innan det var dags att lämna den varma sängen för att gå upp och fixa sig och åka mot jobbet.. Men det som är härligt är att det är tidig vecka, så får komma hem när det är ljust, äta middag med mina pojkar och också få leka en massa med Albin <3
 
Ser också ut att bli finväder idag, så blir nog att gå ut på lunchen och gå en promenad :)
 
Ha en härlig solig dag alla fina :)
 
Puss
 


Vårkänslor i luften 🐞🐝

Godkväll :)

Idag vaknade vi upp vid halv 8. Låg och drog oss tills vi gick upp och kollade på tv och myste. När vi gick upp var det grått och blåste satan ute.. så blev först lite besviken att vädret var skit. Skulle ju vara sol och 14 +. Men iaf så kollade vi vidare på barnkanalen och vid 10 tiden gjorde vi i ordning frukost och gröt till lillskiten ;)

Senare kom ju solen och 15 + ute :)
Riktigt härligt. Kände hur glad man blev av värmen och att slippa vinter jackan! Åh så skönt!! :D

Åkte senare till dannes föräldrar för att kolla bilen hans. Så Albin fick ha sin vila ute i den friska luften. 

När lilleman vila så passa jag på att tvätta o städa min bil! Så nu är den som ny ^^ haha men fräsch är den nu iaf :) putsat och donat, sen så städa jag också dannes bil ^^ duktig jag är ibland :D

När vi kom hem så har det inte gjorts så mycke. Vi har ätit och lekt en massa. :)

Nu sover Albin så nu tänker jag äta onyttigt och mysa med min älskling till filmen The hunger games mockingjay part 1 😆

Puss 💋

Albin i sin nya pyjamas pappa köpt åt honom 💚



skit bil!!!

Godkväll :)

Nu sover lilleman , så jag och danne har nyss satt oss i soffan med en stor varm kopp te. 

Idag har inget gått som Det var planerat. Vi gjorde oss fina och var på väg för att fira Celine och när vi åker på motorvägen börjar hela bilen att skaka både jag och Albin skaka loss bak i bilen ^^ så vi var tvungna att åka av motorvägen och parkerade på Ica maxi i häggvik. Och danne sa direkt att det är säkert så att vikter lossnat. Ja jag kan inget om bilar men tydligen så när man tappar vikter på däcken så blir det obalans. Så han stod och fixa och trixa . Men inget kan lösas där och då för han måste skruva bort alla däck för att kolla. Så inget kalas blev det. Utan istället fick vi åka hem.. :( 
Fina Albin som var redo för kalas tidigare idag :)

Så idag har vi städat, tvättat 4 tvättar,  badat och lekt en massa <3

Imorrn ska det ju bli fint väder.  Så då ska vi tvätta och städa bilarna + kolla dannes bil och fixa problemet! 

Så nu ska jag mysa med min älskling och kolla på filmen think like a man too :)

Puss 

Fina killen redo för kalas i nya kläder  💖
Och sen blev det pyjamas efter badet såklart 😘