Snor & jobblördag

Goddag :)
 
Igår efter jobbet så var maten redan klar, blev pizza igår ;) haha
 
Prövade att ge Albin pizza men han ville inte ha, han tyckte inte om det :P Så för hans del blev det lasagne.. Men eftersom han var lite snorig och trött så ville han inte äta så mycket. Men ungen var ändå super pigg med tanke på att han fortfarande hade feber. Kvällen spenderades med lek innan det var dags för lilleman att hoppa i säng.
Både jag och danne låg i soffan med varsitt täcke och en  kopp te och kollade breaking bad. Båda kände sig inte 100 igår och näsorna våra snorade förfullt. :( Vid halv vaknade Albin och var super ledsen så vi alla 3 kröp ner i sängen och somnade om. Sen vid kvart över 11 vaknade han upp igen och ville leka. men fick han att somna om.. Sen IGEN vid 1 tiden, men då var det att han var lite täppt i näsan så gav han lite näsdroppar och sen somna vi om igen och sov ända till kl 06.00 :)
 
Så vi alla 3 gick upp och myste , hann ju mysa i över 3 timmar innan det var dags att åka mot jobbet..
 
Nu sitter man här och jobbar på och näsan bara rinner och rinner, men annars är jag hyfsat pigg ;) & Albin verkar vara feberfri idag :) SÅ nu hoppas vi att vi alla får bli friska och att vårvärmen kommer tillbaka ;)
 
Puss
 
Älskar denna bild på mina prinsar, det var första natten med vår älskade skatt på BB <3


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback