2012-06-30

Godmorgon :)

Igår efter jobb så åkte jag och baby hem, danne duschade och fixa sig, jag bytte om.. Sen åkte vi till ICA för att handla kött m.m :) Sen for vi till vallentuna för att hämta upp pappa, sen åkte vi ut til jenny & johan och grillade och umgicks.. Mycket trevligt, & hundarna vart såå glada när husse kom och hämtade dom :)

Efter middag, kaffe & snack så åkte vi hemåt, la oss i soffan och kollade klart en film :) sen kröp vi ner i sängne och jag somnade nästan direkt.. Usch så trött jag var :)

Idag är det jobb fram till 14... Sen hem och mysa :)

Nu ska jag jobba på vdare här.. Redan gått en timme, tiden bara springer iväg ;)

PÖSS


2012-06-29

Godmorgon :)

Igår efter jobb mötte jag upp Johanna i arninge, gick in på Ö&B och shoppade lite, ;) Sen inväntade vi Elin som kom ifrån jobbet, så vi möttes upp hemma hos henne :) satt ute ett tag och snackade , sen blev vi hungriga så vi åkte och åt lite pizza, mumma :) umgicks lite till, sen körde jag hem japan, åkte förbi pappa, åkte och tankade bilen och hem och tog en dusch , såg på film och därefter kröp jag ner i sängen :)

Fick idag vakna upp med min baby, då han jobbar tidigt idag :) nu är det bara 1 vecka kvar, sen är allt som vanligt igen <3

Nu ska jag börja fixa kaffemaskinerna,

PUSS


2012-06-28

Godmorgon :)
Igår efter jobb åkte jag förbi Johanna och satt där och hängde lite, :) runt halv 6 tiden åkte jag upp till pappa , han hade inte kommit hem än.. så jag började med ltie middag, och runt 6 tiden kom han hem och då var middagen klar så vi åt och sen fick vi ngt ryck så vi började städa.. :) efter en stund då det blev bra resultat slog vi ner oss i soffan och kollade på lite fotboll och vid halv 9 tiden rullade jag hemåt, pussades med mina katter och kollade på Charlies Änglar :) Därefter kröp jag ner i sängne och somnade på en gång :)

Idag får vi la se vad planerna är, men blir nog att åka upp till pappsingen idag igen :) och sen vid 21.00 är det Charlies Änglar 2 :)

WOPWOP, nu ska jag ta mig en kopp kaffe ,

PUSS


2012-06-27

mooorgon :)

Igår efter jobb åkte jag till täby med Johanna, var massa folk och vi sprang ut och in i butiker.. var ju en massa rea.. Men fick inte med oss så mkt hem.. Men iaf lite :) jag fick med mig ett linne, bh, trosor och en tröja :) var iaf trevligt och när vi kände att fötterna gjorde ont så begav vi oss hemåt :) Släppte av henne hemma och jag åkte upp en sväng till pappa för att hänga lite.. Han städade för fullt så jag hoppade in och hjälpte till cokså.. Sen åt vi lite middag och sen fick vi ngt ryck och rensade deras kylskåt.. Sen satt vi en stund i soffan innan jag åkte hem och myste med mina djur :)

Idag är det joobb, sen ska jag kanske träffa japanen en sväng iaf ;) annars ska jag idag hänga med pappsen igen :)

Nu MÅSTE jag jobba och har äntligen fått igång mitt dumma tagentbord -.-

BYEBYE


2012-06-26

Godmorgon :)

Igår efter jobbet så plockade jag upp Japan i centrum och vi åkte till arninge, först gick vi in på rusta och fick med oss lite med, sen vidare til Willys och handlade det som behövdes hem, :) När vi var klara tog vi oss en burgare på MAX.. Och vi åkte vidare hem till mig, lämnade varorna och tillbaka till vallentuna och hem till Japan... :) Hon hade hämtat ut 2 paket och i dom paketen låg mina stävlar och en tröja, stövlarna fick jag med mig hem och tröjan fick åka tillbaka :)

Vinkade av japan och beställde hem lite mat till mig och pappa, och vid 7 gick vi över till Min kusin Danne som fyllde år, fick tårta & kaffe och självklart budapest rulle :) mumma, och vid halv 9 tiden ca vinkade jag av alla och åkte hemåt och myste med mina katter tills vi gick och la oss :)

idag efter jobb blir det en tripp till täby med Johanna och kolla in reaaaan ;)

Nu ska jag jobba på, hööörs

PÖSS



2012-06-25

Godmorgon Bloggen :)

I fredags så vaknade vi upp ganska tidigt jag och baby, så vi fixade lite och donade hemma. Satt och kollade film, och sen fixade vi oss båda och gick hem till Morfar där alla var, Min bror Micke med familj har ju varit här uppe nu under midsommar helgen och jag fick äntligen träffa Celine, En helt underbar liten tjej som bara skratta (oftast) när man höll och gosade med henne :)

Hade en riktigt trevlig midsommar med familj&släkt <3

I lördags så slappade vi bara först på morgonen, sen körde vi Linus till morfar där hans bil stog och sen körde vi hem pappas bil :)

Sen åkte vi hem och jag fick magsmärto, visade sig då att min vecka hade komit (Y) iaf, lite senare åkte jag till vallentuna, plockade upp japan & elin, åkte och handlade lite godis m.m, sen åkte vi till en pizzeria och beställde med oss lite mat hem, vidare hem till mig igen där vi åt och bara umgicks hela kvällen, :) Mycket trevligt..

Och igår skulle det egenligen varit hemma och slappat igår. Men pappa bjöd hem alla barnen med familj på middag igår.. Så vi var där ifrån halv 5 tiden till 8 ca :) mycket trevligtm, vinkad av Micke, Jennie & Celine :) Hoppas vi kmr att ses i sommar, blir nog en weekend ner på besök :)

sen var jag och baby bara hemma och myste <3

Idag ska jag möta upp Japanen och sen ska hon vara så go och följa med mig och stooorhandla :) JIPPIE

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla runt på H&M , reeea ;D

ha det gött, PÖSS


2012-06-21

Mooooorgon :)

Igår efter jobbet så åkte jag till täby för att vara snäll emot mami och växla in pengar åt henne då hon och hennes vännina åker till turkiet på lördag :)
Jävla massa människor :P haha men jag klarade mig, haha.. Åkte vidare hem till mamma och pappa, där satt vi ute en stund, sen började vi med middagen som blev lite grillning :) och sen tog jag en dusch, hahah... Och därefter bjöds det på kaffe och glass :) Sen följde jag med mamma och hundarna ut på en promenix :) och sen åtke jag hemåt och kollade på en film och därefter myste jag och mina katter ner oss i sängen :)

Idag är det jobb fram till 17. sen får vi LÅÅÅÅNG helg.. + lönen kom in på kontot idag, NICE ;D

Nu ska jag dricka mitt kaffe

PEACE


2012-06-20

Godmorgon :)

Fan snart är det 1 Juli.. :P haha herregud vad tiden springer iväg.. Och snart har vi semester.. Hoppas på en riktigt skön sommar då :)

Iaf igår efter jobb fick jag stå i bilköer i ca 30 min, men iaf när jag var ute på arningeleden så var det ingen kö alls, så det var skönt :9 Svängde förbi Elin & Maffe på en cigg :) Åkte vidare hem , sen när jag var på g hem så kännde jag att jag orkar inte laga mat så fick bli en frysrätt och filmmys :)

Sen vid 11 tiden kröp jag ner i sängen och somnade fooort =)

Idag ska jag växla pengar åt mamma sen ska jag till dom och äta lite middag och mysa :)

Nu ska jag jobba på, så vi hööööörs

PÖSS


2012-06-19

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobbet så stannade jag till på ICA för att handla hem lite saker till mamma & bror.. När jag var klar där så begav jag mig hem till päronen :) blev bjuden på middag och fick också låna duschen :) eller aah jag tog ett bad, haha like always ;)
Sen tog vi oss en kaffe, sen hjälpte jag pappa med bilen för idag ska den besiktas ;) Sen tog jag kvällspromenixen med mamma och hundarna sen begav jag mig hem för att se en film kl 21.00 på tv :)

efter filmen gick jag och la mig och började kolla på en film.. Men kunde inte somna så var vaken när älsklingen kom hem :) när han också la sig i sängne och vi sa godnatt så somnnade jag som en prinsessa !

Idag jobbar jag fram till 18, därefter blir det bara att åka hem och mysa och se en film kl 21 :)

Nu ska jag på rast, så vi höööres

PÖSS



2012-06-18

I lördags efter jobb så åkte jag och hämtade upp japan och hennes bror och vi åkte ner till centrum för lite shopping :)

efter vi shoppat färdigt så körde jag hem dom och jag åkte vidare hem till mig, åt lite lunch och la mig på soffan med världens huvudvärk.. Somnade til och vaknade upp efter en halv timme och huvudvärken var borta.. :)

Tog mig en dusch och fixade till mig lite och åkte till Johanna igen för en myskväll med middag och ltie alkohol :)

Var där till ca halv ett och då kom Danne och hämtade mig, vi vinkade av varann och vi åtke hem och sov.. Vaknade upp vid halv 12 tiden på lördag med halsont ochhuvudvärk.. Så var bara en mysdag med onepiece och film i soffan..

Sitter nu iaf på jobbet och huvudvärken kommer och går.. Halsen känns iaf lite bättre idag.. Men känner mig ändå konstig i kroppen.. Får hoppas att man inte börjar bli sjuk.. Så får dricka mycket honungsvattemn :)

Nu ska jag köra på, har läst klart alla bloggar och fixat i kölket.. Så nu börjar min arbetsdag :)

PÖSS


2012-06-16

Godmorgon :)

Då är man på jobbet igen då :)

Igår efter jobbet så begav jag mig till vallentuna för att hämta upp Danne som var hos min farmor & farfar och hjälpte till med deras flytt :) Johan min syster man var också där, så danne mötte upp mig och vi gick tillbaka.. Hälsade på farmor och farfar och fick visas runt i deras lägenhet :) mycket mysig och fin lägenhet.. Sa hej då och vi åkte hemåt, stannade först och handlade.. Sen när vi kom hem så fixade vi och dona lite hemma och sen gjorde vi iordning middag och satte oss i soffan och kollade på ghost rider 2, var en helt OK film :)

Sen spelade vi tills det var dags att gå och sova.. :)

Idag är det jobb fram till 14. Sen får vi la se hur det ser ut .. Väntar på att japanen ska ringa och så vi kan planera hur det blir idag ;)

Sååå nu ska jag dricka mitt kaffe

PEACE


2012-06-15

God Morgon :)

Igår efter jobbet åkte jag förbi Japan en sväng och vi tog oss en kaffe och snackade lite skit, sen vid 5 gick jag till Donya och fick mina naglar fixade :) Blev super snygga ..

Efter jag gjort naglarna åkte jag upp tll mamma & pappa, blev bjuden på middag :) sen tog vi oss en kaffe ute i solen, fick sen ta ett bad och därefter följde jag med mamma och hundarna ut på en promenad :)

Vinkade sen av dom och åkte hem och myste med mina bebisar i soffan till en film, sen kröp vi ner i sängen och somnade :)

Idag slutar jag kvart över 3, då blir det hem och mysa med Danne som jobbade sin sista dag på natt :)

Sen är det upp tidigt igen på lördag för då är det jobb mellan 9-14 :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe,

PUSS


2012-06-14

Godmorgon :)

Igår var man ju ledigt och det spenderades med att fira och umgås med lillebror som gick ut 9:an ... Vidare ner till centrum för fika med mamma,jonte,danne, morfar & monika :)

Mycket trevligt, och efter en stund åkte jag och danne hemåt, fixade en tvätt och sen satt vi och spelade.. Runt 3- tiden åkte han till jobb och jag satte på en film och kollade klart den .. :)

Åkte senare till mamma & pappa för middag och mysigt sällskap :) Tog under kvällen en promenad med mamma och hundarna, åkte sen och hämtade japan i centrum och upp till Elin på en cigg :)

Sen var det bara att åka hemåt.. :)

Idag ska jag fixa mina naglar :) OM JAG LÄNGTAT

Nä nu ska jag fixa i kök m.m

Ha en bra dag ;)

PÖSS


2012-06-12

Godmorgon :)

Igår efter jobb åkte jag upp till mamma, satte oss uteo och bara pratade :) sen gjorde vi i ordning lite middag, efter en stund kom japanen upp och vi alla åt. :) sen satte vi oss ute och efter en stund kom far hem, hälsade på honom och pratade lite om hans resa .. Senare åkte vi till Japan satt där och hängde lite, myspys :)

Senare in på kvällen begav jag mig hemåt och fixade lite, Älskling hade köpt 2 st nya skal till mig, super fina :) <3

När jag tvättat bort sminket m.m så kröp jag ner i sängen och började kolla på film, men blev inte så länge då jag faktiskt somnade rätt fort :)

Idag är det jobb och imorgon är jag ledig och då ska jag med mamma & pappa och se jonte gå ut 9:an så blir lite fika m.m :)

Efter jobb idag blir det nog en sväng upp till mamma igen ;) kanske träffa japanen också , vi får la se

Nu ska jag iaf fixa kaffemaskiner & kök, så hööörs :D

PUSS


2012-06-11

Godmorgon Bloggen :)

I fredags slutade jag ju vid kvart över 1 och begav mig hem till mamma, där fixade vi oss och baby kom dit :) och vid 3 tiden begav vi oss ner till vallentuna där min kusin Daniel tog studenten :) Riktigt trevligt, man får ju tillbaka blickar när man själv var där för 2 år sen :) Skulel lätt göra om de, den här kicken och den underbara känsaln :) haha menmen, kul att se kusinerna göra de....

Sen var det vidare upp till familjen där vi åt gott och drack :) mycket trevligt och vid 11 tiden åkte vi hemåt och myste ner oss i sängen

I lördags vaknade vi upp rätt tidigt, Danne åkte till sina förälrar och Conny dannes far kom hem till oss, lastade av alla saker och fixade lite (förberedde inför dannes överrasknings party) Älsklignen kom hem en stund senare, och vi bara latade oss, sen ringde min syrras man och sa att jag skulle sätta på danne ögonbindel så fixade de och dom kom och "kidnappade" honom.. och under tiden dom var ute och körde runt med honom började alla gäster rulla in och vi alla samlades i stora gststugan och när danne kom tillbaka så överraskade vi alla honom, han blev riktigt glad och vi hade en mycket trevlig kväll med alla människor.. :)

Igår var vi bara hemma och myste och gjorde inte alls mkt, Elin, Maffe , pata och Gunther eller vad han hette kom över på en kaffe :)

idag blir det att leka med Japanen :)

Nu ska jag jobba på, :)
ha de gött <3


2012-06-08

Morgon :)

Igår efter jobb så åkte jag och fixade lite åkte sen upp till mamma en sväng, där jag sedan vart medbjuden på middag , så vi åkte ner till Kinan och åt gott med Christel & Cicci.. efter en stund åkte dom hem och jag for hem till dannes päron för lite besök ;)

Vidare hem för att titta lite på tv, la mig sen i sängen och kollade film :)

idag är det jobb till kvart över 1 sen bär det av till vallentuina för att fira min Kusin Dannes student :9

Parteypartey


2012-06-07

Godmorgon bloggen :)

Igår vaknade vi upp rätt sent :P haha men så skönt att få sova ut, gick upp och direkt ut i det fina vädret.. Höll på och fixade på tomten och sen kom Dannes mamma&pappa, Farmor&Farfar på fika för att fira danne som idag fyller år :)

När dom åkt så fortsatte vi lite till med tómten, gick sen in och tog oss en dusch och sen gjore jag iordning middag till oss :)

Sen satte vi oss i soffan och bara slappade, senare in på kvällen kom Micke förbi och vi kollade på film Project X, fan vilken film.. Men riktigt bra film :)
haha

Gick sen och la mig och killarna var ppe.. Somnade iaf och vakande till då och då.. men iaf, kom ju upp imorse..

Idag blir det att handla en massa stuff och så ..

Nu ska jag dricka mitt kaffe :)



2012-06-05

Godmooorgon :)

Igår efter jobb åkte jag först upp till mamma, sen vidare till fia för massage :) fan vad min rygg behövde de, efter 30 mins massage, begav jag mig upp tilll mamma igen, då hade hon kommit hem och stog och gjorde irodnign middagen så jag var snäll och tog en repa med damsugarn :)

Åt lite middag, jag tog ett bad, kollade lite tv, tog en promenad med hundnarna :) vinkade av mamma och åkte förbi Japan en sväng, sen hemåt men stannade till på vägen hos Amanda, hälsade på deras 12 veckors katt unge :) gud så söt den var, efter en stund åkte jag vidare hem, fixade mig för natten, gosade ner mig i sängen till en film och mys med mina bebsiar :)

Idag blir det att träffa japanen :)

Nu ska jag hämta nytt kaffe, då mitt är kallt :(

Hööööres D:

PÖSS


2012-06-04

godmorgon :)

ilördags efter jobbet kom danne först och hämtade mig och vi åkte till mamma o pappa för att hämta upp hundarna :) vidare hemåt igen, var ju så dåligt väder, så tog en promenix med hundarna och sen satt vi bara inne och myste :) Senare på kvällen kom Elin förbi, kollade film och umgicks :) När hon åkt hem så tog jag och danne kvällspromenaden med hundarna :) och vidare in i värmen, gosarde ner mig i soffan med täcke och kudde och somnade :)

Igår vaknade jag upp av att katterna + hundarna lekte och skällde, så gick upp och tog en promenad :)
In igen, ge djuren mat fixa kaffe och sen mys innan vi åkte till mamma lämnade av dom, pratade lite och fick godis ifrån båten :) sen när vi vinkat av mamma så begav vi oss till arninge, handlade lite saker till katterna och så.. Sen for vi ner till vallentuna och köpte med oss lite mat ifrån subway :) mumma,

Hemma igen, så kollade vi på film och sen var det ju BB finalen kl 21.00 och satt ´bänkad framför tv:n till 23. :)

Jag hejade ju på Amandus, men Hanna var ju en värdig vinnare pgav. hennes situation med hennes barn.. :)

Idag blir det att få massage hos Fia, sen ska jag hem till mamma ett tag och hänga.. Därefter blir det att åka hem och bara mysa :)

Nu ska jag snart gå på rast, höööres

PÖSS


2012-06-02

Godmooorgon :)

Sitter nu på jobb och ska jobba ända till 16.00 idag :(( men som tur jobbar jag med Tina & Regina så tiden går ju fort och man har inte tråkigt =)

Idag blir det att åka och hämta hundarna och vidare ut till oss, sen ikväll ska vi hämta upp Jonte och så ska vi sova hemma hos oss :) och bara mysa, synd att det regnar.. man kan ju inte göra annat än att mysa :)

Nu ska jag jobba på så vi höörs ;)

PÖSS


2012-06-01

God morgon :)

Igår efter jobb åkte jag upp till mamma & pappa :) var där en stund, sen var det raka vägen till Syrran med Syster sandra.. Fick inte veta ngt, utan bara att vi skulle vara där en viss tid.. Så när vi kommer dit sitter 2 till tjejer.. och så direkt började man tänka, Nej är det ett säljgrej.. Och Ja det var de, Så svårt att förklara vad det var egentligen. men det var typ ekologiska varor, nyttiga vitaminer m.m..

Iaf, kom där ifrån runt tjugo över 10 så var bara att åka direkt hem och kolla bb, fixa sig och krypa ner i sängen och sova :)

Idag blir det jobb och sen hem och mysa med min älskling och bara ta det lugnt :) och imorgon är det jobb igen, sen hem till far och mor för att umgås med Jonte som är ensam :)

Nu ska jag fixa med maskinerna och köket, sååå höres


PÖSS