2012-03-05

Godmorgon Bloggen :)

I fredags efter jobbet så åkte vi hem, åt lite middag och så.. Sen ringde Henke och undrade vad vi skulle göra ikväll m.m , vi hade planer på att bara slappa och ta det lugnt.. Men istället blev vi medbjudna på lite party :)
Kvällen blev lyckad.. :)

i lördags tog vi det bara lugnt.. var hemma hela lördagen, mamma och hundarna kom över, dannes päron kom över :) tog en promenix med mor och hundarna ut till morfar blev bjudna på fika, tillbaka hemma igen :) Eldade upp en massa skit då vi fått en tunna utav dannes mor, så fick bort allt vi skulle slängt på tippen ;) mamma var så snäll och bjöd på korv.. Jonte kom också ut lite senare :)

Vid middags tid så åkte vi ner till Istanbul och beställde mat med oss hem.. :) sen satt vi bara och kollade på film och hade en myskväll :)

Igår så vaknad vi vid 10 tiden, fixade oss och åkte till täby, fick med oss lite saker hem :)

hem till mamma och pappa för att lämna av lite saker, tog en kaffe, Syster Sandra var där med Zeb så hälsade och vi alla umgicks lite , vidare hem till Dannes päron för att hjälpa till och bära in lite virke..

Tillbaka hem igen , där vi slappade hela kvällen :) Spelade Harrypotter Lego ;)haha, såå jäkla kul.. + Pratade med japan på Skype igår.. att ha 30 + kl tjugo över 1 är faaan sooft.. Kan ju säga att ja jag är avis.. Men riktigt kul att prata emd henne , så vi ska försöka matcha in varann så att vi kan prata.. :) sa godnatt och jag och danne fortsatte att spela tills BigBrother började vid 9 :)

När det var slut var det bara att krypa ner i sängen :)

Lite av min helg, idag efter jobb blir det ett bankbesök ;) och sen hem för en promenix och spel ;) mohahah


Nä , nu ska jag dricka mitt kaffe, så BYEBYE


Kommentarer

Kom ihåg






Trackback