2012-11-05

Godmorgon :)

Då var man tillbaka på jobbet igen.. Denna helg har bara sprungit iväg.. Men det gör ju alla helger xD

Men iaf, haft en mysig helg Med Danne, Tessan, Henke & Danny..
Men också varit en ganska jobbig helg med, fick samtal av mamma i lördags om att Norton inte mådde så bra.. Han skulle in till veterinären.. Han kunde varken ligga, eller röra sig.. Han bar satt. Så vi åkte dit och så pussade vi MYCKET på honom om det var så att han inte skulle få komma hem igen.. han är ju nästan 10 år.. Så det var en VÄÄÄLDIGT jobbigt.. Man trodde inte att det skulle vara så jobbigt.. Men det var de. Ville inte gå. Men far var på väg hem och dom skulle in till veterinären..

Vi åkte vidare, vinkade av mamma och alla.. Åkte ner till centrum käkade lite lunch, åkte till kyrkogården där vi tände ljus för Fille och tessan för sin farmor&farfar.. Åkte sen hem, kollade lite på film.Satt med telefonen hela tiden, sen ringde mamma och berättade att Norton fick komma hem igen.. Dom hittade inget fel på honom.. Allt såg bra ut, men som veterinären hade sagt. Han är gammal, men det är verkligen inte dags för honom att försvinna.. Så det var väldigt skönt..
Sen kom Danny och då åt vi lite, sen satt vi och spelade och drack alkohol.. Men kvällen blev inte lång, d¨å det var en ganska tuff dag.. Så huvudvärken kom. Så jag kröp ner i sängne och somnade..

Igår åkte vi till mamma för att jag ville som sagt pussas lite med Norton .. tog en fika, åkte sen och handlade , gick på Ö&B, rusta och sen storhandlade vi på Willys.

Sen åtke vi bara hem, åt en riktigt god middag :) Sen myster vi bara i soffan.. Därefter gosade vi ner oss i sängen

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe :)

Puss


Kommentarer

Kom ihåg






Trackback