2012-03-10

Godmorgon Bloggen :)

Igår efter jobbet så stannade vi till på ica i häggvik, handlade hem ltie stuff..

Åkte vidare hem till pappa, där han hade gjort iordning middagen o lillebror hade dukat.. Så vi alla satte oss ner och åt.. var super gott, men var ju lite ensamt utan mor min som var på party med jobbet :)

Men vi alla hade iaf super trevligt.. Efter middagen hjälpte vi till och dukade av och fixa.. Sen åt vi efterrätt som blev fruktcoctaile med grädde och kaffe på de, mumma :) Sen satte vi oss i soffan och kollade på ronal the barbarian, haha kan säga det att det var en såån jävla störd film.. Det är en film som har gjort torkel i knipa...

men iaf, efter filmen så vinkade vi av pappa & jonte och begav oss hemåt :) blev såklart möta av sigge och diesel som var så glada att vi var hemma, så gav dom mat, sen kollade  jag och danne runt på youtube, roliga klipp m.m, sen var det bb vid 10 och efter de gick vi och la oss.. :)

Idag är det jobb mellan 9-14 , moster åkte med mig imorse, så blir att släppa av henne , ner till centrum för lite shopping och sen upp igen för att säga hej till mamma och pappa :)

Sen blir det hem för att vila, duscha och lite så :)

Hörs vi itne mer. så trevlig helg, hörs då på måndag ;)

PÖSS


P.s imorgon blir det att snacka med japanen på skype , då är det dag + ljust , så då ska jag få en rundtur hur dom bor i thailand :D <3


Kommentarer

Kom ihåg






Trackback